2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy çok sıkıcı bir gün
dışarda mis gibi günlük güneşlik ben büroda tıkıldım kaldım :delphin:
moralimde bozuk aşkımla küsüştük . ama bu akşam buluşalım kötükedihüso bunun acısını fena çıakrtacam

pastacım hoşgeldin hayırdır canım:teselli: düzelir inşallah aranız...biz de nişanlımla bu ara pek didişiyoz ama tuzu biberi bi yandana.s

Ee hiç muhabbet etmemişsiniz bakıyorumda.
Herkeste bir sıkıntı görüyorumsengözlerimebaksanab
Hayır olsun..

Lady süper yaa 1 aycıkmı kaldı yani.Hadi Allah kavuştursun canım :)
Böcük 2.yemek takımını mı alacakasın. Yok artık. Ben daha ilkini almadım.
Ayrıca evleneceğimiz adam anlamazsa anlamasın supladan, ne yapalım yani. Biz kendimiz için koyarız biz anlıyoruzya o düşünsün:delphin:

nehırım h geldın cnm
allah askına erkekler neyden anlarkı bee :mymeka: hepsı alana kadr cnm cıcım bu yolları cok ıyı bılıyom evlensın 1 ay sonra gorelım askım cnm cıcımı

sağolasın nehircim :)))

benm de 2 tane yemek takımım var,birini annem zamanında almış,bir tanede ben kendi zevkime göre aldım gri desenli,altlarınada gri parlak supla aldım,yine bu ay gri desenli kadeh ve bardak aldım 12 kişlk.bide gri şamdan aldım 3 lü..yemek takımım tamamdır :)) şimdi ben bunları nişanlıma söylediğim zaman hee iyi yapmışın dedi o kadar :)))) ama bu anlamıyor anlamına gelmez,ilgilenmiyor anlamına gelir :))) gerçi elektrik süpürgesi aldım,ne marka aldın,ne renk aldın diye o tarz şeyleri çok sorar,ilgilenir,ama bardak çanakla ilgilenmez :))))

nehırım h geldın cnm
allah askına erkekler neyden anlarkı bee :mymeka: hepsı alana kadr cnm cıcım bu yolları cok ıyı bılıyom evlensın 1 ay sonra gorelım askım cnm cıcımı

böcüğüm sen şimdi sinirlisin sanırım,o yzden öyle söylüyorsun, her erkek bir değildir,dediğn gibi yapanlarda vardır,yapmayanlarda çok var..o yzden evlenmeden önce evlenceğin erkeği çok iyi tanıman gerekir..

Ayy bana cicim ayı deme..Şimdi nişanlıların huzurunu kaçırırım düşüncelerimle:roflol:

lady peçete ve masa örtun eksık onları ne aldın benım sımdık bı mutfak takımı ıcınde var dantel bıde kendım yapmıstım turuncu dantel bılıyon sanırsam
bıde ben beyaz pıkocularda yaptrmayı dusnuyom peçetelerı ıle

Ayy bana cicim ayı deme..Şimdi nişanlıların huzurunu kaçırırım düşüncelerimle:roflol:

benımle aynı düşüncedesın kaydirigubbakcemile3 sımdık bızı kovcaklar burdan
ama ben bı tek erkekle sınırlı kalmıyo tanıdığım %90 aynı hatta %100 derım ama bunlar benı döver:roflol:
hayrlısını versın rabbım

böcüğüm sen şimdi sinirlisin sanırım,o yzden öyle söylüyorsun, her erkek bir değildir,dediğn gibi yapanlarda vardır,yapmayanlarda çok var..o yzden evlenmeden önce evlenceğin erkeği çok iyi tanıman gerekir..

bencede sinirli olmalı..her erkek bır degıl kesınlıkle degıl hemde..
ben ne erkekler goruorum cevremde ya ve her defasındada aşkım bı taneymıs ya ben kıymetını daha fazla anladım dıorum gercekten bak öle..
ve evlılık karsıda kısıye göre ya gzueldır yada tam cekılmez bıseydır..
karsındakı ınsan anlayıslı olursa ve zevklerınız uyusuyorsa ve bırbırınızı sevıosanız superdır..
ya bak yıne aşka geldım haaa ben aşkımı çok sevıorum cokkk hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:asigim::asigim:

benım sevdığım olsa zaten burda bahsetmıycem catt dıe koycam nışan düğün resımlerını
öle buyusu kacıyo
yada bana her dk askım falan demek pek sıcak gelmıyoo
sonucta herkesın aşkı bı dene herkes cok sevıyo

Oy oy selam kızlar.derin konulara dalmışınız.erkekler nolursa olsun bi zaman çok kabalaşabiliyolar.ne kadar seversen sev gözün kapalı demiceksin bu adam bi tane diye.hiçbiri öyle değil çünkü bence.bizde değiliz.dört dörtlük bir evlilik yoktur

roselın nassın balım
sen askını sevmıyon galıba hıc demıyon askımm neyım dıe:jeyyar:

Hoşbulduk bidenem.ben çok uzun süredir beraberim tazelik gitti herhal :roflol: bide öyle laflar sevmiyim pek.ben tlfda konuşurken bile arkadaşlarım kız sen nası konuşuyon bi canım bile demiyon derlerdi :) napim dilim pek alışık deeel bu sözlere.

:roflol:
baız ınsanlar öledır ben telde yada yanımdayken derım ama büyüsü kaçar dıe herkese demem
nzar ederler :dilcikar:

lady peçete ve masa örtun eksık onları ne aldın benım sımdık bı mutfak takımı ıcınde var dantel bıde kendım yapmıstım turuncu dantel bılıyon sanırsam
bıde ben beyaz pıkocularda yaptrmayı dusnuyom peçetelerı ıle

canm ben masa örtüsüyle peçeteleri 2 takım aldım,biri krem rengi english home dan almıştım,diğeri parlak simli gibi duruyor beyaz onuda bernardodan aldım,peçete halkalarıda gri onlarıda bernardodan aldım..
benm mutfak takımım da piko beyaz dantelli,herşeyiyle takım perdesi,mutfak önlüğü,peçetesi,masa örtüsü falan filan..gerçi ben perde stor yaptrıcam mutfağa,o yzden sanırım perdesini kullanmıycam..mutfak takımım 2 tane daha var yine takım ama onlarda perdeyle,peçete yok,birini brillanthome dan,birinide english homeden almıştm..

Back
X