2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

saol dıdemcım
bende sbh 11de kalktım ctesı cok gec yatmıştım sonra kahvaltı temıslık derken 2 falan oldu sonra banyo yaptım sonrada kaktuslerımın saksı değişme zmnı ıdı onları değiştım ama varya dıkenlerı eldıvenden bıle gecıp parmaklarıma battı
en sevdığım cıcek turu kaktuste:roflol:hanı derler ya gülü seven dıkenıne kaktusu sevenın vayy halınee:roflol: o hesap
sonra yenı cıcekler ektım
ha unutmadan ctesı emınonune gıttık ama hıc beğenmedım ordakı urunlerı ustelık bızım burdan pahalı annem kendıne tencere setı falan aldı bende cıcek aldım nane bıber maydonos bıle ektım balkona
bıde köprek almak ıstedım ama ap.bakılması yasak

cnmcım evet dun cok guzeldı yaaa varya bayrampaşada bulustuk otobusle vın sultanahmet sonra gez gez sonra sahıle yuruduk ordanda gulhane sonrada emınonu felan püff ayaklarıma kara sular ındı ama cok guzeldı o denız o hava mısss mısss ahh ahh
gelecek hafta sonu askımla yıldönumumuz :asigim: bakalım haftaya ne yapıcaz ıns suprız hazırlıodurkaydirigubbakcemile3
ben bişi dusunmedım sadece pasta yaptırcam kalplı bıde mum ufledıkmı :jeyyar:

ayy ıstedıgım ay da gelıo yaa mayısa ne kaldıkı sunun surasındadelikafadulden

yevrum aynı gezintiyi biz de aşkımla geçen yaz yapmıştık:roflol: hakkaten çok yorucu ama bi o kadar da zevkli oluyu:asigim:
haftaya pazartesi de bizim yıldönümümüz malum...ama pek heyecanlanamıyorum...çocuk yana yaklıa ek iş arıyo çünkü...Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim

böcük bizde de kedi var valla canımıza okuyo:roflol:

dıdem ben kedılerı pek sevmem ama köpeklere bayılıom ya barı tavsan alak dedım annem paranı bırıktr al ozmn dedı off can evımden vurdu

ahh ahhh o dert bızdede var napıcaz bılmıorum Allah yardım eder inş..zaten bız kredı cekmıcez arkısınden alıcaz bu netlestı arkassdası bızım ıcın 9 bın tl ayırmıs bankaya ıstedıgımızde alıcaz cok şukur:Saruboceq:

ee bızımde bankada bı 6,5 kadar kaldı 7 ksuurdu fakat tatıle para verdık öle kaldı tatıl rezervasyonumuzu da yaptırdık 12 ekımde kemerdeyız inş..hihoyyyt

su dedıgım ayda gelse yanı mayıs gelse mobılyaları alsak sonracıma nıkah tarıhımızı alsak dıorum hazıranda da baslıcaz kapılardan tadılata...
yavas yavas tadılat yapıcaz..
bu arada nişanlımın arkısı kasımda evlenmıstı onların bebişi olcakmış
cok sevındım ben yaaaakaydirigubbakcemile2
ve bır bucuk aylık olmus bıle bebiş

kızlar günaydınlar..ohh hafta sonu gezilmiş edilmiş :))) çok güzeldi hava gerçekten,bende dün nişanlımla görüştüm msn den..ah ah bizde her sene bir gülhane,bir yıldız parkı yaparız...o yokuşlar in çık o sıcakta adamı öldürür ama yinede tepeye çıkınca herşeye değiyor,gülhane de o manzaraya karşı bir demlik çayı içmeyi özledimm,neyse çokk az kaldı.. mayısta gideriz yine :)))))))
dün annemle istkbal e gittik öyle bakındım ama tam istediğim gibi bişey bulamadım..bide çok hantal büyük koltuklar,oturma yeri dar,gerisi hep görünüş,fuzuli yer kaplıyor..

cnm ıstıkbalı bende gezdım aradıgım gıbı bısı bulamadım valla ıstersen dogtas a bak dogtası cok met edıyolar henuz bakmadım ama bende bakıcam inş..

bu arada askım benı otobuse bındırdıkten sona aradı camdan konusamıyoduk neyse hem bakısıoz hemde askımla konusuyoruz askım dedı ıns yanına bayan gelır ve bayan geldı bıde tatlı bı cocuk vardı kız cocugu dedım valla için temızmıs yanıma bı bayan geldı cok tatlı cocuk dımı dedım cocukta bana gulumsedı yolculuk boyunca konustuk ettık cok guzel ınsanlar valla bu arada bayan 24 yasında ve oda 93 harbı göçmenlerınden cıktı :))
hemde bulgar göçmenı :))
bıde bızım oranın öğretmenıymıs görev ıcın 2 yıldır burdaymıs epey bıs ohbet ettık eve geldıgımde askıma anlattım cok guzel gectı yol dedım baya muhabbet ettık dedım ohh dıo valla nelerını ögrenmıssın sen pes yanı dıoosırnaşık şey
bu arada bayandan da ıltıfat aldım yanı gzuel kızsın dedı ama sunu sölıyım bayan daha tatlı daha zarıf ve mutevazıydı..
en cok hosuma gıden yanı ablasının 5 yaslarındakı cocugunu kendısı bakmasıydı 12 ye kadar komsuları bakıomus sonrada zaten okuldan gelınce kendısı ılgılenıomus cok guzel ya dımı..

cnm ıstıkbalı bende gezdım aradıgım gıbı bısı bulamadım valla ıstersen dogtas a bak dogtası cok met edıyolar henuz bakmadım ama bende bakıcam inş..

yaa bende pek beğenmiyorum doğtaşı,en iyisi maskoya gitmek gibi geliyor bana,her marka var,tek tek bakarız artık ne yapalım..

hevın nerde kaldı ki:uhm:
bugun patronum evlılık yıldönumu napsam dıe düşünüyo sızce napsın
lady sızde gelınce gezersınız cnmcım

1.yılı cnm patronum yığenı aslında
aman neyse suan kötu bı haberaldılar
kzın babası sanırsam akcığer kanserı amelıyata almıslar allah sıfa versın

kızlar merhaba nasılsınız?

ben gldim kimse yok mu bugün pek muhabbet etmemişsiniz...kışlıklarımı yazlıklarımı ayırdım bugün ancak gelebildiim...

merhaba güzeller a.s.
anca firsat bulabildim bugün cok yogun isyeri ya off bide uykusuzum gözlerim kapaniyor mirmirmirmir

Roselin'cim nasil acaba bilen var mi?

hevın nerde kaldı ki:uhm:

geldim böcügüm :1hug: nasilsin bakim keyifler yerindemi?

1.yılı cnm patronum yığenı aslında
aman neyse suan kötu bı haberaldılar
kzın babası sanırsam akcığer kanserı amelıyata almıslar allah sıfa versın

Bende babami o illetten kaybettim :çok üzgünüm: Allah acil sifalar versin böcügüm :Saruboceq:

kıslar hepiniz hoşgeldi, sefa geldi
Didem malum yoğun gene-tatlicadiarzu-
böcüküm Allah şifasını versin çok üzüldüm:çok üzgünüm: bizim bab tarfında da çok kanser vakası var malesef
aybuercim biz ablamla geçenlerde ayırdık kıyafetleri ama sonbaharda ayırırken asıl tantana olacak evleneceğim içina.s
hevincim Allah rahmet eylesin canım benim de babm kanserden gitti:çok üzgünüm:
ladycim siz de inşallah en kısa zemnda keyfinize göre mobilyalarınızı halledersiniz canım:1hug:

bakın bi geldim hepinize yetiştim maşallahkaydirigubbakcemile2

kızlar bende yoğunum bugünn off..delphin:
hevincim hoşgeldin canmm,didemcim valla hepimize yetiştin kaydirigubbakcemile3
bende dün akşam ayırdım kışlıkları yazlıkları..kışlıkları kaldırırken dedim kendi kendime,bir daha kışlıkları kendi evimde çıkarıcam eğer Allah izin verirse..gamyoncuiremsu

şimdi ben ablamla evde 2 kardeşiz, zevklerimiz aşağı yukarı aynı ve yaşlarımız da yakın...bazen giymek istediğim şeyleri bulamıyorum bi bakıyom hanfendi giymiş kirletmiş:roflol: kızıyorum uyuzluk yapıyorum ama sonra düşününce biraz tuhaf oluyorum...sonuçta 7 ay kadar sonra sırf ben giyecem tüm kıyafetlerimi hüzünleniyom yaa elimde değil

Hosgeldin Esra'cim a.s.

bana müsade kizlar isler cagiriyor yine üff aksam olsada uyusam ölüyorum yorgunluktan valla mirmirmirmir

hepinize kolay gelsin canlarim öpüldünüz görüsürüz daha sonra a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…