- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hoşgeldin seherim
ben dün saat 4 e kadar çalıştım...bizde 2 ayda bir pazar nöbeti oluyor. sonra aşkım beni almaya geldi geze geze eve bıraktı...saçlarımı boyadım evde falan derken bi baktım gece olmuş:roflol:
hava süperdi ama hakkaten sıcacıktııııa.s
böcük yavrum sen de iyi günlerde kullan bacım aldıklarını pek beğendim
cnmcım evet dun cok guzeldı yaaa varya bayrampaşada bulustuk otobusle vın sultanahmet sonra gez gez sonra sahıle yuruduk ordanda gulhane sonrada emınonu felan püff ayaklarıma kara sular ındı ama cok guzeldı o denız o hava mısss mısss ahh ahh
gelecek hafta sonu askımla yıldönumumuz :asigim: bakalım haftaya ne yapıcaz ıns suprız hazırlıodurkaydirigubbakcemile3
ben bişi dusunmedım sadece pasta yaptırcam kalplı bıde mum ufledıkmı :jeyyar:
ayy ıstedıgım ay da gelıo yaa mayısa ne kaldıkı sunun surasındadelikafadulden
yevrum aynı gezintiyi biz de aşkımla geçen yaz yapmıştık:roflol: hakkaten çok yorucu ama bi o kadar da zevkli oluyu:asigim:
haftaya pazartesi de bizim yıldönümümüz malum...ama pek heyecanlanamıyorum...çocuk yana yaklıa ek iş arıyo çünkü...Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim
böcük bizde de kedi var valla canımıza okuyo:roflol:[/B][/COLOR][/FONT]
kızlar günaydınlar..ohh hafta sonu gezilmiş edilmiş :))) çok güzeldi hava gerçekten,bende dün nişanlımla görüştüm msn den..ah ah bizde her sene bir gülhane,bir yıldız parkı yaparız...o yokuşlar in çık o sıcakta adamı öldürür ama yinede tepeye çıkınca herşeye değiyor,gülhane de o manzaraya karşı bir demlik çayı içmeyi özledimm,neyse çokk az kaldı.. mayısta gideriz yine :)))))))
dün annemle istkbal e gittik öyle bakındım ama tam istediğim gibi bişey bulamadım..bide çok hantal büyük koltuklar,oturma yeri dar,gerisi hep görünüş,fuzuli yer kaplıyor..
cnm ıstıkbalı bende gezdım aradıgım gıbı bısı bulamadım valla ıstersen dogtas a bak dogtası cok met edıyolar henuz bakmadım ama bende bakıcam inş..
hevın nerde kaldı ki:uhm:
bugun patronum evlılık yıldönumu napsam dıe düşünüyo sızce napsın
lady sızde gelınce gezersınız cnmcım
hevın nerde kaldı ki:uhm:
1.yılı cnm patronum yığenı aslında
aman neyse suan kötu bı haberaldılar
kzın babası sanırsam akcığer kanserı amelıyata almıslar allah sıfa versın
Didem malum yoğun gene-tatlicadiarzu-
hevincim Allah rahmet eylesin canım benim de babm kanserden gitti:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?