gule gule huzurlu gunlerde kullan cnm
nan senın düğün nezmnkı bu arada:roflol:
günaydın kızlar. günlerdir netimiz yoktu. ne büyük bir eksiklikmiş.
herkes nasıllar. ben bir geçmişi okuyup geliyorum
bu arada yatak takımımı aldım delikafadulden bi dünya borca girdim
http://www.istikbalmersin.com/images/delta_5_kapili_yatak_odasi.jpg
minilyam pastacım merhabalar....
canım iyi günlerde kullan mobilyalarını çok güzeller
bakalım biz ne zaman alacaz daha çoookkk var yaaaaa
valla canlarım gerçekten zaman çabuk geçiyor..
didemcim panik yapmaya gerek yok,hepimiz sırayla alıcaz inşş...:1hug:
pastacım bende çok beğendim güle güle kullan,gerçekten benmde hep aklımda depoda bırakıyorlar mı...
hee daha cok varmış mobılyacıda mı duruyo kaça aldın sen mı aldın tek basına mı kım beğendı markası ne :roflol:
anaaaa aldınmı kııı kaça aldın ?delikafadulden
gule gule kullanırsın inş..
hmm anladım pastacım,bizim de evimiz var ama hazır değil,içi yapılacak daha
evet kesinlikle daha farklı oluyor gidip bakmak lazım..
peki belli bir zaman verdiler mi depoda kalması için..
belli bir zaman vermediler.ama depoda kalmasında soroun olma dediler. bende bilmiyorum ne kadar süre durabilir. gideceği evin adresini tam olarak bilmediğim için dün veremedim. hafta içi bi ara uğrar adresi veririm dedim. ama belki bi kaç ay durmasını isteyebilirim.
anladım canm kdv indirmi baya farkettirmiş dimi fiyatları..
acaba diyorum fiyatlarda oynama yapıyorlarmı hani kdv indrmi geldi diye zam yapmış olabilirler mi mrk ediyorumm
iyi zaman vermemişler,bende haziran da alıcam kısmetse,2 ay durmasını istycem eylülde alıcam..
canım istikbalde liste fiyatı olduğu için pek bi oynama yapamazlar gibi geliyor. hem bu ay artı olarak istikbal kampanya yapmış ay sonuna kadar devam edecekmiş. bende bu indirimden yararlanmak için aldım.
nasıl ödeyecem bilmiyorum ama şimdiden başlayayım istiyorum düğüne kadar azaılmış olur taksitler.
kredi falan çekmeyi düşünüyorum artık
anladım canm,bu taksitleri ödemek için mi kredi çekiceksin..bakalım biz ne yapıcaz,aileler yardım edicek,ama yetmediği durumlarda bizde takviye yapıcaz..Allah hepimize kolaylık versin..
anladım canm,bu taksitleri ödemek için mi kredi çekiceksin..bakalım biz ne yapıcaz,aileler yardım edicek,ama yetmediği durumlarda bizde takviye yapıcaz..Allah hepimize kolaylık versin..
benım sıze gösterdıgım yatak odası 2237 tl tabı yere yakın yatak olanı o fıyat toptan lısteler bana geldı kızzzlarrr bu arada sıze gosterdıgım kreme cevız ıse 1400 tl dedıler nasıl ıyımı? ama sıgmazsa bızım odaya kremıde guzel kremını alırım gercı kremı daha hosuma gıttı benım yaa resım cekebılırsemde oraya gıdınce cekıp koyarım bakarsınız..
canım herşeyi takside bağladık. az çok ödüyorum ama son zamanlarda dahada artacak masraflar. onları nasıl kapatacam bilmiyorum. herşeyi tek başıma yapacam maaşımda çok az açıkları kapamıyorum
kremli olanıda güzel canım. hem sen kullanacaksın içine hangisi sindi ise onu al. vede resimde farklı görünüyorlar eminim gerçekte çok daha güzeldir gösterdiğin mobilyalar.
off yoruldum hee -tatlicadiarzu-
pastacım keske bıraz para bırıktrıp alsaydın kredı ckmek pek ıyı deıl bu zmnda ınş gerek kalmadan odersın uygun almışsın bkalım ben ne haltt yıycemyardımcı olcak bı aılem yok
cnm öle bı söledınkı haa kız sen herseyını kendın aldın zaten bı yatak odası neyım mı alamıcan yeme benıkaydirigubbakcemile3
bak benımde aılem yardımcı olmuo ne olcek ama bak Allah yardım edıo cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?