- 17 Ocak 2009
- 6.631
- 8
- 158
Senin gelinlikçi benim heç aklımdan uçmuç getmiş yaw.istda manyak oldum aklımda ne kaldıki o kalsın.dur bakalım gelinlikçi 1200 e verecek gelinliği öyle anlaştılardı.duvağı kesesi eldiveni içinde olacak.aman inşallah bi tufaya gelmek.ben nikaha bi hafta kala gidecem ista.eğer bi kelek olursa walla sinirlerim zıplar.o bihaftada ev döşenecek , eksikler alınacak damatlık alınacak üüüüüüüü.oyyyy şimdiden başım döndü.zaten üzülüyom ailemden memleketimden ayrılacam da oralara gelecem diye
Resmi varmi senin gelinligin Roselinim? merak ettim valla

anam valla seni cok cok iyi anliyorum bizdede bi hafta icinde onlar olcak gerci ben evi falan tutup dösicem öncedende gelinlik damatlik kinalik bohcalar mekanlar icecek yiyecek orkestra herseyi bi hafta icinde alcaz halletcez eyvah ki ne eyvah -tatlicadiarzu-
sen evli oldugunda bu dertlerden kurtuldugunda bizde daha yeni baslicak artik senden tüyolar alirim vallahi kaydirigubbakcemile2
ah canim benim üzülme nolur sevdiginle beraber olcaksin hem annenlere ziyarete gidersiniz onlarda gelirler cok acmazsiniz arayi gurbete gelin gitmekde cok zor vallahi :çok üzgünüm:
düsünüyorumda askimda gurbete damat gelcek, gurbet damadi :roflol: erkeklerde zorluk cekermi böyle kizlar gibi aileden uzak kalmak falan üzülürlermi :uhm: