2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

nehırım h geldın askım sefkılım
evt annemler gıttı:delphin: suan ceyıs almam gıbı azcıkta kendımı guzellığe vurcam dermışım
bu hafta ödeme var alırsak ınş evkurda kapancak sadece arcelk kalıy ondan sonra tekrar altına yatırım yapcam

Hoş bulduk canlarım.
Ayy böyle hatırlamakta kötü yaw.
Esra senide hatırlıyorum aayy nasıl geçecek bu 5 ay dye. Mayısa daha çok var diye :))
15 kalmış şaka gibi :))

nehırım h geldın askım sefkılım
evt annemler gıttı:delphin: suan ceyıs almam gıbı azcıkta kendımı guzellığe vurcam dermışım
bu hafta ödeme var alırsak ınş evkurda kapancak sadece arcelk kalıy ondan sonra tekrar altına yatırım yapcam

hoşbuldum hayatım anlamım
Vur tebi güzelliğe kı-tatlicadiarzu-
Hadi inşallah sadece arçelik kalsın. Evkur ne kadar kaldı?
Bende altına dönecem galiba. Bir şey almayayım diyorum.
Eniştem bişey aldırmıyo bana. Sen paranı biriktir. Herşeyin toptancısına götürcem seni diyor. Bende para biriktirem bari. Yani para biriktiremediğim için altın biriktirem diyorum.
Çünkü harcıyorum parayı yaa..

nehircim hoşgeldın nerelerdeydın artıq fazlada ugramıosun..
böcük kıı sabırsızım tabee aşkıma kavusmak ıstıorum napımmm :dilcikar:
ladycım 15 gun kamıs hakketen daha dun 68 aksaray dedıgını hatırlıorum :1shok:

kızlar yarın ızın ıstıcem patrondan ıns verırde evde yatarım öglene kadar ohhhhkaydirigubbakcemile2mirmirmirmir

Eniştem bişey aldırmıyo bana. Sen paranı biriktir. Herşeyin toptancısına götürcem seni diyor. Bende para biriktirem bari. Yani para biriktiremediğim için altın biriktirem diyorum.

cnm bence bıraz bekle para at cunku altın gıtgıde ınıo fıyatı ne olcagı bellı olmaz accık altın dussun hele bı o zmaan alırsın ..
bu arada kızlar benımde evkura 85 tl en son o kaldı onuda verım de kurtulıyım bı daha evkurla işim olmaazzz
şimdik beyaz esyalarada 660 tl felan kaldı
yatak ortusune de var bı 300 bıde kredı kartım var ıste 300 kusur
helebı ödıyım sunlarıda kurtulıyımmm

evkura 280 kaldı cnm onuda bu hafta ınş verırım -tatlicadiarzu- arcelıkte 1600 kaldı
ben 5 ceyrek alcam bılesık yaptrcam benım bıleğım 5 ceyrek kadrdakaydirigubbakcemile3 ustune 350 tl vercem bıde
altın hastasıym ya
bugun bıde dr gtcem cıldıyeye yaz gelmeden çillenmeden kurtulam dıom ama en cok merak ettım ılacları ssk karsılar mı karsılamazsa ctesınden sonra alırım anca:delphin: cnm annem aksam senın paran yoktr dıyıp 50 tl verdı ılk defa aldım dr gtcem dıe

yaaa kızlar ödeme dediniz bunalımım tuttuuuu
1 mayıs resmi tatil yaaa bizim maaş en aşağı ayın 5inden önce yatmaz bu ayyyy
cebimde 10 tl varrr
akbilim nişanlımda yarın servisi kaçırırsam ne halt yiyecemmmm
cumartesi de çalışıyommm

ayh daraldımkaydirigubbakcemile

Esracım ha gayret şekerim, çook az kaldı. Sizin asıl nişanlılık döneminiz çok yakında başlayacak inşallah.
Hem telaş hem heyecan ohh ne güzel..maşallah sübhanallah..

evet nehircim inşş.canımm, gerçi biz nişanlanılı bu ayın 12 sinde 3 yıl biticek kaydirigubbakcemile3
anlıycağın nişanlılıktan bıktım zaten, evimizin tadilatı olmasa,hemen haziran da evlenirdik ne güzel :asigim: ama kısmet böyleymiş,geç olsun güç olmasıngamyoncuiremsu

yaaa kızlar ödeme dediniz bunalımım tuttuuuu
1 mayıs resmi tatil yaaa bizim maaş en aşağı ayın 5inden önce yatmaz bu ayyyy
cebimde 10 tl varrr
akbilim nişanlımda yarın servisi kaçırırsam ne halt yiyecemmmm
cumartesi de çalışıyommm

ayh daraldımkaydirigubbakcemile

cnm cok lazım olursa sölersın ben hesabına havale yaparım okışş

Esracım ha gayret şekerim, çook az kaldı. Sizin asıl nişanlılık döneminiz çok yakında başlayacak inşallah.
Hem telaş hem heyecan ohh ne güzel..maşallah sübhanallah..

evet nehircim inşş.canımm, gerçi biz nişanlanılı bu ayın 12 sinde 3 yıl biticek kaydirigubbakcemile3
anlıycağın nişanlılıktan bıktım zaten, evimizin tadilatı olmasa,hemen haziran da evlenirdik ne güzel :asigim: ama kısmet böyleymiş,geç olsun güç olmasıngamyoncuiremsu

ayy cnm sorma ya su ev tadılatı olmasaydı bzıde hazıran temmuz gıbı yapardık dugunu ama tadılat olunca böle oldu hatta nişanlımın babası bıle demıs neden bu kadar uzattınız demıss

Aman minilyam sen bakma alacağım dememe. Henüz değil yani. ılerki planım.
Şimdi bahar geldi, giyecek ayakkabı yok falan filan bişeler almam lazım kendime.
Yani altın almam baya bi sürer.

Ayy böcüğüm verde bitsin inşallah. Arçeliğede iyi kalmış yani. Oda biter inşallah.

Aynen esracım ya sizin çok olmştu. Ama evliliğe yakın daha heyecanlı olur gibime geliyor ne bilim.
Artık aynı evde yaşama, aynı yatakta yatma heyecanı gitgide artacakya.

Benimde 235 tl kart borcum var. Gerçi 450 tl de alacağım var.
ınşallah akayımda hemen ödeyeceğim.
He birde 160 tl son aldığım paşabahçeler falan. Onlarında acelesi yok. Veririm inşallah.

nehır senınkı cok azmış benımkının yanında
arcelık bı bıtse dıyom ama acelsı yok onu barı ay ay ödeyım cok sıkışmadan :delphin:
bende sımdık alamam bıraz 7.8. ay olsun

Öyle çok şükür fazla yok.
Bu arada Alla şifa versin böcüğü demeyi unuttum. Kozmetik ürünü vermezse sigorta karşılarda. Ne ilaç vereceğide belli olmaz doktorların.

Öyle çok şükür fazla yok.
Bu arada Alla şifa versin böcüğü demeyi unuttum. Kozmetik ürünü vermezse sigorta karşılarda. Ne ilaç vereceğide belli olmaz doktorların.

he bende sana demeyı unuttum annemler takrar yazıldı hacca 3.kez olıyy ınş cıkar yaa :Saruboceq: tek sorunları var bı hac ıkıncı benım evlenmemmış kaydirigubbakcemile3
ınş ssk karsılar bıde ben kendı ssk aktıfleştrmedım babamın emeklılığınden yararlanıyom ozmn hıc para odemıyom ılaclara ınş öle olur
ssk olunca 20 tl muayne emeklıye 10 tlkaydirigubbakcemile2 ne kaa akıllıyım
ayy bıde dr demezsın sende bısı yok gıt dıe :kahve:

Aman minilyam sen bakma alacağım dememe. Henüz değil yani. İlerki planım.
Şimdi bahar geldi, giyecek ayakkabı yok falan filan bişeler almam lazım kendime.
Yani altın almam baya bi sürer.

Ayy böcüğüm verde bitsin inşallah. Arçeliğede iyi kalmış yani. Oda biter inşallah.

Aynen esracım ya sizin çok olmştu. Ama evliliğe yakın daha heyecanlı olur gibime geliyor ne bilim.
Artık aynı evde yaşama, aynı yatakta yatma heyecanı gitgide artacakya.

Benimde 235 tl kart borcum var. Gerçi 450 tl de alacağım var.
İnşallah akayımda hemen ödeyeceğim.
He birde 160 tl son aldığım paşabahçeler falan. Onlarında acelesi yok. Veririm inşallah.

anladım cnmcım ..valla bırıktır paranı cnm benım gıbı harman savurma zamanında hıc takmıyodum bu ceyız olaylarını hıcte ceyız almamıstım o yuzden cok zorlanıorum ben keskem annemı dınleyıp ceyız yapsaydım ama nerdeee..
cnm borcların cok azmıs böcugun dedıgı gıbı bızımkının yanında hıc sayılır

Hayırlısı olsun böcüğüm. Nasipse gitmek çıkar kurada.
E yani iyi yapmışın. Evli değilsiz daha babamızın sigortasından yararlanabiliriz.
10 TL devlet hastanelerindemi alıyorlar:1shok: Yoksa özele mi gitçeksin, katkı payımı yani?
Bişeyin olmasada cilt kuruması için bi lacımsı krem verir merak etme.
Benim kollarım, göbeğim falan çok kururdu, böyle kepek kepek dökülürdü. Gittim ürederm diye böyle bişe verdi. Nemlendirici ama ilaç. Geçmişti sonra. Gerçi şimdi gene var ama...
Sende git bakalım ne diyecek?

Aynen minilyam aynen haklısın.
Benim başıma gelen olaylardan sonra çeyiz işini bırakmıştım hatırlarsan.
Ama sonra dedim boşversene ben çeyiz alayımda olmayıversin bişe.
Çünkü biliyorum bir evlilik olayı çıkarsa pat diye çok sıkışacağım.
O yüzden şimdiden alayım alabildiğim kadarını. Aslında amacım herşeyimi ama herşeyimi alıp tam tekmil hazır olmak, bir an önce yani. Ama o kadar kısa sürede alamam herşeyi tebikide..
Aman işte öyle :))

nehırım
10 tl özel hastanede maalesef devlet hastanesı baa uzak yol zaten okadr tutarkı zor ızın aldım kıl yığenden :mymeka:
ya 3 haftadr çaklıt yemıyom yağlı börek corek yemıyom kuruyemıs yemıyom ama hala gecmedı :delphin:
aman banada zamanında aman alma beyazesyanı napcan dedıle yarısını odedım bılem dığer borclarım olmasa oda bıterdı allaha bın şükür kendım alcam herseyı öle ağırdan almak yok kısmet ne zmn gelce bellı olmaz dıyorum:jeyyar: heran hersey olabılır
arcelık bıtınce peşın arcelık lal sersını alcam sonra lsıtemdekılerle devam etcem uyku setım hıc yok alcam bornoz alcam ama nevresım pıke almam daha hem dantelerım var sarılcak daha kışa doğru ınş cok tutar cunku

ayy cnm sorma ya su ev tadılatı olmasaydı bzıde hazıran temmuz gıbı yapardık dugunu ama tadılat olunca böle oldu hatta nişanlımın babası bıle demıs neden bu kadar uzattınız demıss

bize de herkes ne kadar uzatınnız diyor ,sanki keyfimizden uzattıkk ki bizim zaten sadece 4 yıl ünivrstydi kaldı ki ben daha 24 yaşındayım,sanki evde kaldımkaydirigubbakcemile3
nehircim çok haklsıın yıllardır konuş konuş,şimdi icraata geçmek tabiki de çok dha farklı ve heyecanlı olucak inşş. kaydirigubbakcemile2
bu arada bende minilyaya katılıyrm almaya başla şimididen ve sana kesinlikle tavsiyem taksitle alma,bak benm şu an hiç borcum yok,paramın yettiği kadar alıyorum her ay..param bitmişse almıyorumm,ama şu an kafam çok rahat..sende öyle yap..

Esracım biliyorum baştan beri imreniyorum sana. En iyisini sen yapıyorsun çünkü.
ınşallah bende öyle yapabilirim.
Zaten aldıktan sonra taksit ödemek bana, ilerki aylarda boşuna ödüyormuşum gibi geliyor :))
Allah'tan şu küçük ev aletlerimi annem aldıda ben yırttım :))

bize de herkes ne kadar uzatınnız diyor ,sanki keyfimizden uzattıkk ki bizim zaten sadece 4 yıl ünivrstydi kaldı ki ben daha 24 yaşındayım,sanki evde kaldımkaydirigubbakcemile3
nehircim çok haklsıın yıllardır konuş konuş,şimdi icraata geçmek tabiki de çok dha farklı ve heyecanlı olucak inşş. kaydirigubbakcemile2
bu arada bende minilyaya katılıyrm almaya başla şimididen ve sana kesinlikle tavsiyem taksitle alma,bak benm şu an hiç borcum yok,paramın yettiği kadar alıyorum her ay..param bitmişse almıyorumm,ama şu an kafam çok rahat..sende öyle yap..

cnm bızede herkes baştan öle dedı ılk nişandan sonra tarıhı soruolardı basımızın etını yedıler böle herkes arıo ne zmana dıe dedık ekım oooo dedıler benım moral çöktü zaten bı ara bılıosun zaten söluyodum burdada sızlere sonracıma bzıımkıler olsun nişanlımın aılesı olsun hepsı cok uzattınız dedıler kıııı ben daha 21 im sankım evde kaldım:dilcikar:
ama sonradan bıze hak verdıler bız tek basımıza yapıyoruz herseyı sonucta hak vermelerı lazım artı bızım ekım ıstememızın sebeplerını hemencık sölıyım

1-ben bu işyerınden cıkıcam ve yaz tatılımı kullanmak ıstıorum yazın
2-en önemlı sebep tadılat olcagını ıcın o zmaana kadar mobılya borclarını kapatmak sırf tadılat borcu kalsın dıoruz
3-aslında eylul 26 olcaktı benım ıstememle doğum gunumde aldık düğün tarıhını 2 hafta uzadı bölece bıde hemen bayram sonrası olmasın ıstedık mıllet dönemez edemez dıe
(bu sebepten sayılmaz ama olsun)delikafadulden

kızlar bu arada sölemısmıydım bılmıorum annem Bursa ya gıdecektı ya gıtmedı cunku avukat aradı annemı gelmenıze gerek yok yerınıze baskasını cıkarıcam mı ne dedı..sonra mahkeme olduktan sona ögrendık kı ev satılcakmıs agustosa kadar kesınmıs satılması..kaydirigubbakcemile4

Back
X