- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nehırım h geldın askım sefkılım
evt annemler gıttısuan ceyıs almam gıbı azcıkta kendımı guzellığe vurcam dermışım
bu hafta ödeme var alırsak ınş evkurda kapancak sadece arcelk kalıy ondan sonra tekrar altına yatırım yapcam
hoşbuldum hayatım anlamım
Vur tebi güzelliğe kı-tatlicadiarzu-
Hadi inşallah sadece arçelik kalsın. Evkur ne kadar kaldı?
Bende altına dönecem galiba. Bir şey almayayım diyorum.
Eniştem bişey aldırmıyo bana. Sen paranı biriktir. Herşeyin toptancısına götürcem seni diyor. Bende para biriktirem bari. Yani para biriktiremediğim için altın biriktirem diyorum.
Çünkü harcıyorum parayı yaa..
hoşbuldum hayatım anlamım
Vur tebi güzelliğe kı-tatlicadiarzu-
Hadi inşallah sadece arçelik kalsın. Evkur ne kadar kaldı?
Bende altına dönecem galiba. Bir şey almayayım diyorum.
Eniştem bişey aldırmıyo bana. Sen paranı biriktir. Herşeyin toptancısına götürcem seni diyor. Bende para biriktirem bari. Yani para biriktiremediğim için altın biriktirem diyorum.
Çünkü harcıyorum parayı yaa..
yaaa kızlar ödeme dediniz bunalımım tuttuuuu
1 mayıs resmi tatil yaaa bizim maaş en aşağı ayın 5inden önce yatmaz bu ayyyy
cebimde 10 tl varrr
akbilim nişanlımda yarın servisi kaçırırsam ne halt yiyecemmmm
cumartesi de çalışıyommm
ayh daraldımkaydirigubbakcemile
Esracım ha gayret şekerim, çook az kaldı. Sizin asıl nişanlılık döneminiz çok yakında başlayacak inşallah.
Hem telaş hem heyecan ohh ne güzel..maşallah sübhanallah..
evet nehircim inşş.canımm, gerçi biz nişanlanılı bu ayın 12 sinde 3 yıl biticek kaydirigubbakcemile3
anlıycağın nişanlılıktan bıktım zaten, evimizin tadilatı olmasa,hemen haziran da evlenirdik ne güzel :asigim: ama kısmet böyleymiş,geç olsun güç olmasıngamyoncuiremsu
Öyle çok şükür fazla yok.
Bu arada Alla şifa versin böcüğü demeyi unuttum. Kozmetik ürünü vermezse sigorta karşılarda. Ne ilaç vereceğide belli olmaz doktorların.
Aman minilyam sen bakma alacağım dememe. Henüz değil yani. İlerki planım.
Şimdi bahar geldi, giyecek ayakkabı yok falan filan bişeler almam lazım kendime.
Yani altın almam baya bi sürer.
Ayy böcüğüm verde bitsin inşallah. Arçeliğede iyi kalmış yani. Oda biter inşallah.
Aynen esracım ya sizin çok olmştu. Ama evliliğe yakın daha heyecanlı olur gibime geliyor ne bilim.
Artık aynı evde yaşama, aynı yatakta yatma heyecanı gitgide artacakya.
Benimde 235 tl kart borcum var. Gerçi 450 tl de alacağım var.
İnşallah akayımda hemen ödeyeceğim.
He birde 160 tl son aldığım paşabahçeler falan. Onlarında acelesi yok. Veririm inşallah.
ayy cnm sorma ya su ev tadılatı olmasaydı bzıde hazıran temmuz gıbı yapardık dugunu ama tadılat olunca böle oldu hatta nişanlımın babası bıle demıs neden bu kadar uzattınız demıss
bize de herkes ne kadar uzatınnız diyor ,sanki keyfimizden uzattıkk ki bizim zaten sadece 4 yıl ünivrstydi kaldı ki ben daha 24 yaşındayım,sanki evde kaldımkaydirigubbakcemile3
nehircim çok haklsıın yıllardır konuş konuş,şimdi icraata geçmek tabiki de çok dha farklı ve heyecanlı olucak inşş. kaydirigubbakcemile2
bu arada bende minilyaya katılıyrm almaya başla şimididen ve sana kesinlikle tavsiyem taksitle alma,bak benm şu an hiç borcum yok,paramın yettiği kadar alıyorum her ay..param bitmişse almıyorumm,ama şu an kafam çok rahat..sende öyle yap..