2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar geçmişi okudum da ayy dun ben yogundum gıremedım pek bıde pc donup duruodu ben yokken kımse benı sormamıs artııı ne cok sohbet etmıs ne cok kaynatmışsınız hemde bensızz:dilcikar:

kızlarr zaman o kdara çabuk geçiyor ki anlamıyorsunuz.

ben 10 var daha dediğimi hatırlıyorum. bakın şindi 66 günüm kaldı :)))))

226 canım biraz çokkkgamyoncuiremsu

kııı ne çoğu az kalmış maşşaallah maşşallahh tüütüüü :nazar:Şeniz

kız ben hatırlıorum 283 tü sonra yazmısım böle takvımın kenarlarına şafak dıee du okıyım

4 şubat 2009 şafak 248 bıde yanına gulucuk :)) ehehehe:roflol:

2 mart 2009 şafak 222:)

2 nisan 2009 şafak 191:)

şimdide 163 valla dıodum benım şafak acaba 199 olcakmı dıe sonra 199 oldu 150 olcakmı dedım ama suan ınanıorum olcak cunku 163 olmus bılenehihoyyytalkisalkisalkis

kızlarr zaman o kdara çabuk geçiyor ki anlamıyorsunuz.

ben 10 var daha dediğimi hatırlıyorum. bakın şindi 66 günüm kaldı :)))))

evet haklısın cnm bu arada 100 var dedıgın dıosun dımı suzi ciğim..

ayy ıns bende 100 lü günlerı görurum yakında..senı everdıkten sona benım şafak 100 olur heralde:lepi:

yok saymam emın ol ııcmden sayarım
off bı gtseydınızde kurtulsaydıkk ben burda kalcam nasılsa hep:roflol:

valla kızlar haklısınız zaman gerçekten de çabuk geçiyorhihoyyyt bi baktım 1 yıl olmuş nişanlımla tanışalı....6-7 ay aslınad o kadar da uzun bi zaman değil
hele ev telaşımız başlayınca belki de yetişmeyecek diye tutuşacazdelikafadulden

valla kızlar haklısınız zaman gerçekten de çabuk geçiyorhihoyyyt bi baktım 1 yıl olmuş nişanlımla tanışalı....6-7 ay aslınad o kadar da uzun bi zaman değil
hele ev telaşımız başlayınca belki de yetişmeyecek diye tutuşacazdelikafadulden

cnm evet aynen öle bak sımdı 2 ay sona baslar zaten eteklerın tutusmaya bızım sımdıden hafıf hafıf tutusmaya basladı bak sımdı mayıs 16 da mobılyarı alıcaz begenırsek..hazırandada tadılat baslıcak offf dusundukce heyecan sarıoo aahhh ahhh..
hele su mayıs 16 gelsın :utangac:

valla zmn su gıbı benım sayılı gunum olsa annemden ayrılcam dıe her gece ağlarım nan off off sımdık aksam gıttı naısl ağladık
ben kucuk oldumdan evın en kucuğu ondan benı cok ayrı sevyo
cok saymayın gunlerı ozmn gecmes
valla aplamla aynı mah.oturuyok dıo sankı mısafırım bu evde off ne bıcm bı duygudur

valla zmn su gıbı benım sayılı gunum olsa annemden ayrılcam dıe her gece ağlarım nan off off sımdık aksam gıttı naısl ağladık
ben kucuk oldumdan evın en kucuğu ondan benı cok ayrı sevyo
cok saymayın gunlerı ozmn gecmes
valla aplamla aynı mah.oturuyok dıo sankı mısafırım bu evde off ne bıcm bı duygudur

bende evden gıdıcem havası yok sankı hep evımde kalıcam aşkımda bızım eve gelıcekmıs gıbı hıc ayrılık muhabbetlerıde yok zaten bu kız gıdecek vss hep daha var dıolarrr:roflol:

-tatlicadiarzu-mınlya herkes sabırlı ama ben senın gıbı sabırsızını gormedım acep nışanlanmasan napardın

Eeehhh yaniiiiii:1shok:
Ne geçmişti ben oku oku bitmedi:1shok:

Öncelikle böcüğüm ALlah kavuştursun...
Aylaarrr önce hatta minilyanın nişanından bile önce dediklerini hatırlıyorum yaa..
Annemler nisanda gidecek ozaman alacağım çeyiz diye.
Eve gizli gizli sokuyordun aldıklarınıkaydirigubbakcemile2. Bak gitmişler bile.
Allah kavuştursun canım inşallah. Onlar hacc için kayıt yaptırdılar dimi?

Pastacım inanki o kadar neden çıktığını anlayamadım işten. Ama hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
Rabbim bir kapıyı kapar, başka bir kapıyı açar. Allah işlerini rast getirsin. Düğün arifesindede çok zor.

Didemcim demek arkadaşlarınız ayrıldı. Haklarında hayırlısı olsun inşallah. Mesele büyük değilse belki barışırlar he? Çünkü eşyalar bile hazırmış. Çok kötü bir durum ya.
Allah tüm sevenleri birbirine kavuştursun inşallah.

Roselinim kız beyaz koltuklarla naapçen sen?
Hadi toz göstermiyo, kirlenince napçan. Silinince böle leke leke kalıyo, geçmiyo tam manasıyla hiç bir zaman temizlenmez diyorlar.
Yoksa bende beyaz hastasıyım. Neyse sen denede bakalım:jeyyar:

Esracım ha gayret şekerim, çook az kaldı. Sizin asıl nişanlılık döneminiz çok yakında başlayacak inşallah.
Hem telaş hem heyecan ohh ne güzel..maşallah sübhanallah..

Minilyam ahanda senin gibi hakkaten görmedim hee:oklava: sopalıksın inanki.
Aylarda beri sayıyo, önce geçeceğine inanmıyordun ,şimdi inanıyorsun işte.
Neden? Çünkü geçiyor tabiki.
Geçecekte yani bunun kadar doğal ne var.

Oyy bana ayırdıkları elektrik süpürgemi yanlışıkla !! satmışlar. Şimdide onun gelmesini bekliyolarmış.:çok üzgünüm: 3 hafta oldu. 4 parça şeye hala kavuşamadım yav.

günaydın kızlarr hihoyyyt
zaman gerçekten su gibi akıp geçiyor,ben diyorum ki şimdi nişanlım gitmeden önce sanki zaman daha yavaş geçiyordu,çünkü saydığım bi şafak yoktu,o yzden sayılı gün çabuk geçer diye boşa demiyorlar,şimdi şafağım kaldı 15kaydirigubbakcemile2
bu şafak bitsin düğün şafağına geçicem çabucak geçsin diyekaydirigubbakcemile3

hoşgeldinnnnn nehircimmm:1hug: ayyyy ebn yine yoğunum bugün yaw sapıtıcimm-tatlicadiarzu-

Back
X