2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ya bende öyle kek pasta falan yapabiliyorumda yemek konusunda cok acemiyim henüz,
askim sorar hep ee bugün ne yaptin ... kek ... pasta yaptim dedigimde ooh yasadik bebegim keklerle pastalarla doyurcaz karnimizi galiba diyip takilir hep, bide masallah herseyide yer hic ayrim yapmaz, ne zaman ögrencem onca yemegi ben kafamçokkarıştı

böcügüm gitmis bi elveda demeden :a015:

abba hic ugramiyor artik buraya niyeki :uhm:

hevincim dediğn gbi bu kadar dayandınız canm,varsın 5 ay daha dayanırsınz ,şimdiden bunları düşünme canım,hem gün doğmadan neler doğar..
canım ya benimde içimden hiç yemek yapmak gelmiyor,eminim evlendikten sonra neler neler yapıcaz kocişlerimize :)))

Acıktım
Böcüüm napıcan bide kısa kol giymiştin eywah bari durağa kadar işyerinden biri arabayla bıraksa seni tüh.gökgürültüsünden bende tırsarım bilemem neden.korkarsan beni düşün o da korkiyi de.annen gitti ama görcen gene onu inşallah bak ağustosa bişey kalmadı göz açıp kapayana kadar geçer
Aybuer ellerine sağlık kız çok merak ettim kurabiyeleri
karnımı doyurim ben

hoşgeldin eminecim.sağol cnm teşekkür ederim resmi görümcemde vardı göstereyim tarifini de veririm güzel oluyor kayısı gbii.

nasılsın cnm nasıl moralin dzeldi m here yolunda mı?

hevincim dediğn gbi bu kadar dayandınız canm,varsın 5 ay daha dayanırsınz ,şimdiden bunları düşünme canım,hem gün doğmadan neler doğar..
canım ya benimde içimden hiç yemek yapmak gelmiyor,eminim evlendikten sonra neler neler yapıcaz kocişlerimize :)))

5 ay dedigimiz ne ki göz acip kapatana kadar gecer, sayili günler bunlar, o kadar huzurluyum ki anlatamam (tabi kurs meselesi disinda), annemle doya doya geciriyorum günlerimi, gülüp egleniyoruz, sizde öyle yapin kizlar, istesekte istemesekte misafiriz artik babaevimizde :çok üzgünüm:

aynen esram ya, hep diyorum yarin olsada baslasam artik yemek yapmaya yarin oldumuda aman ya daha zamanim var sonrada ögrenirim diyorum, ama is basa düsünce öyle bi yapiyor ki insan bide kocislerimize yapcaz ya ohh ne güzel o yemekler kim bilir cokacimcoook

evet hevincim ya bende durup durup anneme sarılıyorum..nişanlım gelene kadar baya vakt geçirdik beraber,ama nişanlım geldikten sonra,evlilik telaşına dalıcaz,vakit te geçiremiycez...bugn annemle işte a.verişe giderken konuşuyrz,olsun evlendikten sonra gezeriz dedi :))) bugün birsürü kıyafet giydim çıkardım hiç içime sinen bişey olmadı almadım,sadece korkmaz da kampanya vardı cezve takımı asmalı,tezgahın üstüne koymalık onu aldım 40 mlyon a..aslında almıycaktm hiç cezve takımı çünkü arzumun kahve makinasını aldım,ama sonra dedk yine bulunsun hazır indrimdeyken aldım..

evet hevincim ya bende durup durup anneme sarılıyorum..nişanlım gelene kadar baya vakt geçirdik beraber,ama nişanlım geldikten sonra,evlilik telaşına dalıcaz,vakit te geçiremiycez...bugn annemle işte a.verişe giderken konuşuyrz,olsun evlendikten sonra gezeriz dedi :))) bugün birsürü kıyafet giydim çıkardım hiç içime sinen bişey olmadı almadım,sadece korkmaz da kampanya vardı cezve takımı asmalı,tezgahın üstüne koymalık onu aldım 40 mlyon a..aslında almıycaktm hiç cezve takımı çünkü arzumun kahve makinasını aldım,ama sonra dedk yine bulunsun hazır indrimdeyken aldım..

kiyamam ya :1hug:
anneciginin ellerinden öp yerime esracim olurmu a.s.
icine sinmediyse almaman iyi olmus canim, cezve takiminida güle güle kullan, korkmazin ürünleri benimde cok hosuma gidiyor ne yazikki burda alma imkanim yok ama arastiriyorum netten siparis edebiliyormuyum diye yurtdisi kargosuyla. bakalim hayirlisi :icecream:

kiyamam ya :1hug:
anneciginin ellerinden öp yerime esracim olurmu a.s.
icine sinmediyse almaman iyi olmus canim, cezve takiminida güle güle kullan, korkmazin ürünleri benimde cok hosuma gidiyor ne yazikki burda alma imkanim yok ama arastiriyorum netten siparis edebiliyormuyum diye yurtdisi kargosuyla. bakalim hayirlisi :icecream:

öperim canm benm sende benm için öp anneciğinin ellerinden :)
anladım canm kargo siparişi verebilirsen süper olur,olmazsa buraya gelince alırsın canm..
canm askerlik uzuyormuş ya baya şaşırdım,neyseki bizi etkilemiyor zaten,aralık 2009 dan sonra alınan üniversite mezunları 12 ay yapıcakmışş...Allahıma şükür biz atlattık kaldı 14 günümüz:asigim::nazar:

öperim canm benm sende benm için öp anneciğinin ellerinden :)
anladım canm kargo siparişi verebilirsen süper olur,olmazsa buraya gelince alırsın canm..
canm askerlik uzuyormuş ya baya şaşırdım,neyseki bizi etkilemiyor zaten,aralık 2009 dan sonra alınan üniversite mezunları 12 ay yapıcakmışş...Allahıma şükür biz atlattık kaldı 14 günümüz:asigim::nazar:

öptüm bile :lepi:
ordan buraya getirmek ayri dert be güzelim o yüzden ya siparis vercem yada burdan baska seyler alcam, ama daha zamanim var kaydirigubbakcemile2
ya evet haberlerde duydum bende hatta sanada sorcaktim unutmusum, iyiki hatirlattin, Allah sabir versin asker eslerine, sevgililerine, ailelerine, düsünsene tam askerim geliyor yakinda diyorsun birde bi bakmissin uzuyor askerligi :çok üzgünüm: cok zor gercekten. Nazar degmesin Esracim, az kaldi vallahi, topicimizde ilk gelinimiz kavusuyor sevdalisina :nazar:

ben cikiyorum canim Asi baslicak simdi öptüm kocaman görüsürüz yarin olurmu :1hug:

kızlar ben geldım henuz gırebıldım nete..sabah askım geldı bıraz görustuk sonra işe gıttı aşkısıı:asigim: yanı bugunde öğlene kadar yatamadım sabah 8:30 ta kalktım kahvaltımı yaptıktan sonrada aşkım geldı zaten öğlen oluncada arkadasıma gıttım annemde geldı çay sohbet derken saat 6 da kalktık..ayy bugun bana sankı pazar gunuymus gıbı geldı sanıorumkı suan yarın iş var ya hanı sankı yarın pzt mıs gıbı:)))
yarın 1 e kadar calıscam Allah tan sonra yıne aşkımla göruscez gelınlık bakmaya gıdıcez :))

Sen bi gayret et bir başla bak devamı nasıl gelecek. Nasıl bir iç huzur anlatamam.
Namazı kaçıracağım diye aklım gider. Kılmak için bir tek sen yeter. Sen istersen olur bunu unutma.
Canınıda sıkma bu kadar. Gelin olacaksın yakında inşallah.

ayy cnm benım sakın bırakma ben bı bıraktım sımdı kılamıorum iş güç derken :))
inşş baslıcam en yakın zamanda...

gunaydın cnm
hevın ben ctesılerı calısıyom cnm öğlene kadr ınş sende gelırsın ozmna kadr
dıdem nasılsn cnm benım halam geldı fecı sandım var

gunaydın cnm
hevın ben ctesılerı calısıyom cnm öğlene kadr ınş sende gelırsın ozmna kadr
dıdem nasılsn cnm benım halam geldı fecı sandım var

iyiyim zarifim Allaha şükür...benimki de gelecek yakında ama önce sivilceler geldi...sabah sabah sinir oldum görünceee-tatlicadiarzu-

hoşgeldin seherrr

anam ben çok yoruldum yaaaa bugün de bitsin de dinleneyim az beeeemirmirmirmir

dıdem bıter bee bugun bak saat 10 u gecıo 1 e ne kaldı sunun surasında ayy sabah bızım orda bı yagmur yagdı sorma şemsıyeyle cıktım botlarımı gıydım ne guzel hayallerım vardı kısa kollu gıyınmek converselerımı gıymek ıstıodum sonra geldım baktım şişliye kı yagmurdan eser yok bızım iş yerındekı kızlar hayrola bu ne hal dıolar :(((

dıdem bıter bee bugun bak saat 10 u gecıo 1 e ne kaldı sunun surasında ayy sabah bızım orda bı yagmur yagdı sorma şemsıyeyle cıktım botlarımı gıydım ne guzel hayallerım vardı kısa kollu gıyınmek converselerımı gıymek ıstıodum sonra geldım baktım şişliye kı yagmurdan eser yok bızım iş yerındekı kızlar hayrola bu ne hal dıolar :(((

canım ben de sabahtan ıslandım ama inatla converse giydim valla içine kalın giyinip, eşofmanlarımı da çektim...ama dönüşte ne hale gelirim bilemem gayrikaydirigubbakcemile3

canım ben de sabahtan ıslandım ama inatla converse giydim valla içine kalın giyinip, eşofmanlarımı da çektim...ama dönüşte ne hale gelirim bilemem gayrikaydirigubbakcemile3

cnm benım bende converse gıymıstım sabah ablamda kaldım eve gelene kadar bıde hemen ust sokagımızda evımız ablamların eve gelene kadar ayaklarım su oldu cıkarmak zorunda kaldım ondan bot gıydım bıde servıs gelmedı mınubusle geldım işe ben
Allah'tan montumu almadım yanı kapşonlu hırkamı gıyıp cıktım altınada dar paça gıydım ustune botlarımı cektım bıde kapsonlu badı gıydım sımdı pantolonun ıcıne soktum botlarımı fazla gozukmuolar yanı :)))
gunes cıkarsa hırkamı atarım çantama (benım canta bavul gıbı de :)))
ama cok ıyı oluo valla herseyını at içine ohhh:teytey:

Back
X