2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

bunu anneme soruyorum bende hep ne isiniz vardi gavur memleketinde diye :delphin:
burda dogdum büyüdüm ben böcügüm, türkiyeye tatil disinda hic gelmedim, ve ne yaziktir ki 4 -5 haftadan fazla kalamiyorum orda alismisim buraya, arkadaslarim evim isyerim burda ya, ee ne demisler insan dogdugu degil doydugu yerdedir diye :çok üzgünüm:
annem emekli olsaydi hic düsünmeden temelli dönüs yapardik, ama emekliligine daha 5-6 sene var onca sene calisti kadincagiz aptallik olurdu emekli olmadan dönseydik, bakalim bindik bi alamete gidiyoruz kiyamete :a015:

tabı ya ozmn beklemenız gerekecek mecbur
herkes doyduğuı yerde kalıyo zaten

aybuer nere gıttı laa

burdayım böcüğüm demin yazdım internet gidiyo sinir oluyorum bu ara.misafirlere pasta yaptım geldim bi baktım yazdıgım yok.

hevin inş. beraber dönersiniz oraya evlenince inş. düzelir maddi sorunlar.üzüldüm cnm inş. düzelir.

böcükcüm sizin işler de açılır inş. maasını düzenli alabilirsin.ben aalıştım evde olmaya iş görüşmeleri bile korkutur oldu beni.kursum var bitsin baslıcam iş aramaya inş. bulurum gönlüme göre kriz var gerçi iş yok ama nasip belki vardır kısmetimde bir yer.

off cok üzüldüm cnm ya ınş rabbım yardım ederde enazından ağustos ayında olur ınş:Saruboceq:
neden ya sonucta sana gelcek keske yardımını kabuletse ama bazı erkekler cok gururlu pekı ya sen deseydın tmm ben sana borc verıyorum sonra verırsın ama sana kavusmam ıcın bu kurs suan sart deseydın keske
gene almaz mıydıkafamçokkarıştı

insallah böcügüm insallah :Saruboceq:
ah o gurur yokmu tatlisim tamam bende gururluyumdur ama bu kadarda olmaz asla olmaz diyor baska bisey demiyor sen parayi sokaktami buluyosun sanki ev mobilya derken dahada zorlancaksin diyor haklida zaten ama napim baska, eltilerimi aradim dedim size parayi yollayayim bi sekilde halledelim dedim ikiside dedi anlar diye sonra daha cok kizar diye, biliyorum kizcagini zaten ama napim öylede olmuyor böylede olmuyor :çok üzgünüm:

ah böcügüm sana imreniyorum bazen biliyormusun, bekarlik sultanliktir derlerdide güler gecerdim ah su erkekler yok mu sebebimiz olcaklar kötükedihüso

burdayım böcüğüm demin yazdım internet gidiyo sinir oluyorum bu ara.misafirlere pasta yaptım geldim bi baktım yazdıgım yok.

hevin inş. beraber dönersiniz oraya evlenince inş. düzelir maddi sorunlar.üzüldüm cnm inş. düzelir.

böcükcüm sizin işler de açılır inş. maasını düzenli alabilirsin.ben aalıştım evde olmaya iş görüşmeleri bile korkutur oldu beni.kursum var bitsin baslıcam iş aramaya inş. bulurum gönlüme göre kriz var gerçi iş yok ama nasip belki vardır kısmetimde bir yer.

hamaratli gelinimiz ne pastasi yaptin gülüm :nazar:

agustosta kaydini yaptirabilirse döncez insallah beraber canim ama yaptiramazsada kismet dicem artik, dügünden sonra gelirim öyle ev ararim mobilyalari falan alirim bende, hem parayida toplamis olurum o zamana kadar. Hayirlisi artik yeterki kavusalimda baska bisey istemiyorum :çok üzgünüm:

Rabbim hayirli bir is nasip eder insallah sanada canim, dualarim seninle :Saruboceq:

insallah böcügüm insallah :Saruboceq:
ah o gurur yokmu tatlisim tamam bende gururluyumdur ama bu kadarda olmaz asla olmaz diyor baska bisey demiyor sen parayi sokaktami buluyosun sanki ev mobilya derken dahada zorlancaksin diyor haklida zaten ama napim baska, eltilerimi aradim dedim size parayi yollayayim bi sekilde halledelim dedim ikiside dedi anlar diye sonra daha cok kizar diye, biliyorum kizcagini zaten ama napim öylede olmuyor böylede olmuyor :çok üzgünüm:

ah böcügüm sana imreniyorum bazen biliyormusun, bekarlik sultanliktir derlerdide güler gecerdim ah su erkekler yok mu sebebimiz olcaklar kötükedihüso

enısteye:mymeka:
evlılıkte senın benım olmas bız varız olur:1closedeyes: ben şahsen sevdıceğıme yardım için cırpınıyomm bakalım ınş hakeden bırı olur
senın işin cok zormuş ama dua en guclu olan deıl mı sende bol bol dua et barı ağustos olsun cnm

off zatı açim nan denır mı öle senağlama
iş cok nan bakarsan öle aslında boşver yat
pek duzelcek gıbı deıl bee keske borcum olmasa bana maaşım cok bıle ama borclarım cok:delphin: mayıs 5te nısan aylığı alcaktım
6 mayısta daha avasnını alcaz sen düşün

hamaratli gelinimiz ne pastasi yaptin gülüm :nazar:

agustosta kaydini yaptirabilirse döncez insallah beraber canim ama yaptiramazsada kismet dicem artik, dügünden sonra gelirim öyle ev ararim mobilyalari falan alirim bende, hem parayida toplamis olurum o zamana kadar. Hayirlisi artik yeterki kavusalimda baska bisey istemiyorum :çok üzgünüm:

Rabbim hayirli bir is nasip eder insallah sanada canim, dualarim seninle :Saruboceq:

karakız keki yaptım cnm bir de kayısılı kurabiye yaptım.kurebiyelrim fırında pişiyor su an ben de sizle muhabbete geldim.

inş. agustos kursuna yetişir cnm .hayırlısıyla kavusur yuvanızı kurarsınız inş.

böcük resimlerini kaldırdın mı ben de bakıcam albümündeki resimler mi canım?

off zatı açim nan denır mı öle senağlama
iş cok nan bakarsan öle aslında boşver yat
pek duzelcek gıbı deıl bee keske borcum olmasa bana maaşım cok bıle ama borclarım cok:delphin: mayıs 5te nısan aylığı alcaktım
6 mayısta daha avasnını alcaz sen düşün

ayy böcüğüm kusura bakma ikram edebilsem keske sana....

evet iş çok ama bakmıyorum bu ara gazeteden takip ediyorum çoğu pazarlama işi ben de pazarlama istemiyorum kursum bitsin arayacağım iyice.

borcların azalıyo yavas yavas bitecek inş.düzelcek gibi değil evet çok zor yaaa....nolcak böyle bakalım tegeti böyleyse ben düşünemiyorum krizin vurdugunu tr yi...

ayy böcüğüm kusura bakma ikram edebilsem keske sana....

evet iş çok ama bakmıyorum bu ara gazeteden takip ediyorum çoğu pazarlama işi ben de pazarlama istemiyorum kursum bitsin arayacağım iyice.

borcların azalıyo yavas yavas bitecek inş.düzelcek gibi değil evet çok zor yaaa....nolcak böyle bakalım tegeti böyleyse ben düşünemiyorum krizin vurdugunu tr yi...

suan öle bı yağmur basladıkı :1shok::1shok: bırazdan once yaz vardı ve ben eve nasıl gtcem ya en yakın mınıbus durağı bılem uzak:çok üzgünüm: annemde yok gokgurultusu cok gece olmasa barı cok korkarım
ınş bulursun cnm kursun bıtınce bu arada ne kursu
1980 tl kaldı benım için baya dustu öle tsellı edıyorm sadece evkura 280 tl odesem arcelık odemem kalcak onuda acele etmeden aydan aya oderım :lepi:

enısteye:mymeka:
evlılıkte senın benım olmas bız varız olur:1closedeyes: ben şahsen sevdıceğıme yardım için cırpınıyomm bakalım ınş hakeden bırı olur
senın işin cok zormuş ama dua en guclu olan deıl mı sende bol bol dua et barı ağustos olsun cnm

bendende askima :mymeka:
agir abi ya yemisim agir abiligini onun yalnizken kedi gibi olmasini iyi biliyor ama :roflol:

karakız keki yaptım cnm bir de kayısılı kurabiye yaptım.kurebiyelrim fırında pişiyor su an ben de sizle muhabbete geldim.

inş. agustos kursuna yetişir cnm .hayırlısıyla kavusur yuvanızı kurarsınız inş.

böcük resimlerini kaldırdın mı ben de bakıcam albümündeki resimler mi canım?

ellerine saglik canim cok güzel olmustur eminim cokacimcoook

kizlar az cikmam lazim gelcem birazdan öpüldünüz kocaman bekleyin beni :jeyyar:

suan öle bı yağmur basladıkı :1shok::1shok: bırazdan once yaz vardı ve ben eve nasıl gtcem ya en yakın mınıbus durağı bılem uzak:çok üzgünüm: annemde yok gokgurultusu cok gece olmasa barı cok korkarım
ınş bulursun cnm kursun bıtınce bu arada ne kursu
1980 tl kaldı benım için baya dustu öle tsellı edıyorm sadece evkura 280 tl odesem arcelık odemem kalcak onuda acele etmeden aydan aya oderım :lepi:

brda da hava bir kapalı bir ggüzel iki gündür böyle inş. olmaz cnm gökgürültüsü ne zzaman çıkacaksın işten_?

bilgisayar kursu cnm sertifikam olsun elmde diye gidiyorum.haftaya bitiyor artık.ondan sonra da tıbbı sekreterliğe gideyim diyorum hastanelerde çalışmak için.oo azalmıs baya 2000 kusurlarını biliyorum borcunun.evkurları alalı kaç ay oldu sen ben daha örgü battaniye alaamadım 200 tl olmus sanırım burda.soracağım bi daha bakalım.

bendende askima :mymeka:
agir abi ya yemisim agir abiligini onun yalnizken kedi gibi olmasini iyi biliyor ama :roflol:

ellerine saglik canim cok güzel olmustur eminim cokacimcoook

kizlar az cikmam lazim gelcem birazdan öpüldünüz kocaman bekleyin beni :jeyyar:

sağol cnm.kurabiyelerin tadından çok görntüsünü seviyorum kayısı gibi.
gel canım yine işlerini bitir burdayız biz...

brda da hava bir kapalı bir ggüzel iki gündür böyle inş. olmaz cnm gökgürültüsü ne zzaman çıkacaksın işten_?

bilgisayar kursu cnm sertifikam olsun elmde diye gidiyorum.haftaya bitiyor artık.ondan sonra da tıbbı sekreterliğe gideyim diyorum hastanelerde çalışmak için.oo azalmıs baya 2000 kusurlarını biliyorum borcunun.evkurları alalı kaç ay oldu sen ben daha örgü battaniye alaamadım 200 tl olmus sanırım burda.soracağım bi daha bakalım.

200 mu yuhh:1shok:
ben gecen yıl aldığımı 180 tl 10 ay takstle aldım 3 ayda bıtırdım cok uzutmam sevmem pek
bu aldığımıda 140 tl aldım ustelık bıde ustunden toplu ındrım aldım ee orda evkur yokmu ordan bı sor :delphin: 3000 tl vardı borcum cok sukur azaldı
evkura 400 tl ıdı hazıranda baslıycaktı 10 ay 40 tl seklınde
ama ben gecen ay 3 aylık verdım 280 tl kaldı onuda bu ay ınş vercem kapancak 1700 kalcak borcdelikafadulden

kızlar ben geldim ama sanırım kimse kalmamış:sm_confused:
aşk olsun böcüğüm sana ayrı yazmıştım halbuki üzüldüm bak şimdisenağlama
aybuercim valla maşallah canm ben de biliyorum az çok ama hiç yapasım gelmiyor:1no2:
aşkıma evlendikten sonra yapıcam inşş..yerimseniben
hevincim inşş.canm hallolur kurs işi de kavuşursunuz en kısa zamanda canmm benm.
Allah yardımıcımız olsun hepimizin,bekle bekle tam evlencek zamanı bul,bizim ki de şans işte,ama ne yapalım canım kısmetimiz böyleymiş,sağsalim atlatıcaz inşş.hepimiz ben inanıyorum..:1hug:

onu okudum cnm ben ılk msjın dedıydım neyse onemlı deıl tatlum

hevın sen geldın ama ben cıkcam nan cabuh ol azcık

yettim böcügüm hihoyyyt

aybuer'im ellerine saglik bizim icinde ye olur mu tatlim cokacimcoook

hevincim inşş.canm hallolur kurs işi de kavuşursunuz en kısa zamanda canmm benm.
Allah yardımıcımız olsun hepimizin,bekle bekle tam evlencek zamanı bul,bizim ki de şans işte,ama ne yapalım canım kısmetimiz böyleymiş,sağsalim atlatıcaz inşş.hepimiz ben inanıyorum..:1hug:

Esram gelmis kaydirigubbakcemile2
hosgeldin canim nasilsin?
Amin bitanem amin Rabbim dualarimizi kabul etsin :Saruboceq:
Valla hep öyle diyorum bende, seninde kaderin buymus diyorum kendi kendime, hasret cekmek özlemle yasamak senin alinyazinda varmis diyorum, ama napalim 4 sene beklemisim 5 ayida beklerim, benim tek düsüncem evlendikten sonra yine ayri kalmak cok zor olcak, hadi simdi baska nisanliyiz ama evlilik baska bakalim nasil dayancaz Allah sabir versin :Saruboceq:

esra hoşgeldin cnm

evde olunca boş kalınca yapıyprum artık pasta can sıkınıtısından.annem de kızıyor yeter yapma yiyoruz yiyoruz kilo alıyoruz die :)askım da dio pasta konusunda sanslıyım.kaynanamda görümcem de çok güzel yapıyolar onları aratmıyım ben de :)

böcükcüm evkur yok burda bakalım sorucam satan yere en son ne olur ben dd e çok taksit sevmiyorum 3 4 yaptırırm en fazla.

Acıktım
Böcüüm napıcan bide kısa kol giymiştin eywah bari durağa kadar işyerinden biri arabayla bıraksa seni tüh.gökgürültüsünden bende tırsarım bilemem neden.korkarsan beni düşün o da korkiyi de.annen gitti ama görcen gene onu inşallah bak ağustosa bişey kalmadı göz açıp kapayana kadar geçer
Aybuer ellerine sağlık kız çok merak ettim kurabiyeleri
karnımı doyurim ben

Back
X