2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım benim çanta da öyle gören tatile mi çıkıyon diyo:roflol:
ben de ne var ne yok yüklenip çıkıyom evdenhihoyyyt

Merhaba dün hiç giremedim ya nedense bi aksilik oldu KK sayfasında benim.hepinize iyi pazartesiler şimdiden

ayyy siteye gireceğim konuya gireceğim yazacağım derken yarım saattir ugrasıyorum dünden beri de siteye girmeye ugrasıyorum ama inat ettim girdim ve yazıyorum inşallah sabaha düzelir site...

yaa arkadaşlar şükür kavuşturana yaaaa
kaç gündür fıtık oldum siteye girecem diye

ne var ne yok nasılsınızŞeniz

ayyy kızlar sukur kavusturana varya uyuz oldum gıremıom dunden berı sıteye aaaaaaaaaaaaa..
kızlar gelınlıge karar verdık :))))hihoyyyt

Son düzenleme:
minilyam böcüğüm hoşgeldinis özledim valla bee
kız göstersene gelinlikin modeliniiiii ya da anlatt nasıl bişeyyyhihoyyyt

minilyam böcüğüm hoşgeldinis özledim valla bee
kız göstersene gelinlikin modeliniiiii ya da anlatt nasıl bişeyyyhihoyyyt

cnm ustu straplez gelıo ama kolları var dusuk kol bole ama ay cok harıka etegıde cok kabarık guller var bole ayy dur eklım modelı ama kımse calmasın modelımı haaaaa hemen cıkarıcam sona hıh

Son düzenleme:

kızlarrr bu modeller de cok şık..ama ben sade ıstemedım cok şatafatlı olsun ıstedım o yuzden dıger modelı ıstedık:))

Son düzenleme:
minilyacım çok hoşmuş gelinlik,bayağ da görkemli bir model,umarım çok güzel olursun canım
bu arada gösterdiğin o ikinci model de çok güzelmiş

minilyam inşallah içine siner gelinliğin canım hakkaten şatafatlı bi model yalnız heeekaydirigubbakcemile3
nerde canım modaevi ücret nasıl anlat bakem

kızlar nerhaba nasılsınız?şükür kavusturana ...

minilya gelinliğin çokk hoşs aynı bu model mi üst kısmını çok begendim .

minilyacım çok hoşmuş gelinlik,bayağ da görkemli bir model,umarım çok güzel olursun canım
bu arada gösterdiğin o ikinci model de çok güzelmiş

ay cnmcım cok saol bıde su var kadın bırebır modelın aynısını cıkarmıs gonul rahatlıgıyla evt dedım zaten 1250 tl de cok uygun geldı valla ıns cok guzel olurum :))):1rolleyes:

minilyam inşallah içine siner gelinliğin canım hakkaten şatafatlı bi model yalnız heeekaydirigubbakcemile3
nerde canım modaevi ücret nasıl anlat bakem

kızlar nerhaba nasılsınız?şükür kavusturana ...

minilya gelinliğin çokk hoşs aynı bu model mi üst kısmını çok begendim .

kızlar kıralık peşin 1250 tl taksıtlı 1400 tl demıstı hihoyyyt
bu arada begenmenıze sevındım:))

aybuercim sen de hoşgeldin bu arada canım
ayol hem çok yğunum hem site yavaş..ben cevap yazana kadar düğün zamanım gelecekkaydirigubbakcemile3

kızlar slm..nasılsınz bakalımm.
minilyacım siteden mi buldun resmi..çok güzelmiş,ama altı bana çok kabarık geldi,ama sen zaten öyle istiyordun,bence çok içine sindiyse sen daha fazla gezme,aklın karışmasınn..

cnm tulay arkım dıodum ya modelıst kız hanı beraber gıtmıstık ıste o bulmus sıteden bana attı :)))

didem hoşbulduk cnm

naptınız görüşmeyeli site hakkaten yavas yaaa bir yazı yazana kadar kaç dk geçiyor

off bee bı yazamadım
ne sorunmş öşe kac gundur
aybuer h geldın cnm lady senden
odd hevın nehır roselın nerdeler yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…