2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kız hosgeldın bende yenı gelebıldım artıq fazla gıremıorum cnm moralını bozma bu arada kustum bıze anlatmak yok hee ozelden mozelden ne oluo?

gecmisi okudugumda gördüm, yasaklandimi mesai saatlerinde buraya girmen? niye böyle bi karar aldilarki birden :uhm:
önemli bisey degil minilyacim valla, sadece dügünüm ertelendi o kadar, su lanet olasi kriz sagolsun bundada kendini gösterdi :a015:

kızlar geldim,geldiğm gibi gidiyorum ( çıkıyorum şimdi...öpüyrm hepinizi...

Esracim görüsürüz canim :1hug:

aşkın olmasa aynen bn gıbım olurdun nolcak hayat devam edıy -tatlicadiarzu-
lady gule gule
hevın nan nerdesın gene

ah ah gencligim geri gelse keske erkek sinek bile sokmazdim hayatima kötükedihüso
geldim kuzum Şeniz

Yaa siz baya baya giriyorsunuz siteye çok iginç. Ben daha yeni girebildim.
Saldırıdan sebep anca girdi siteye.
ıyisinizdir inşallah hepiniz.

Bende iyiyim çok şükür. Alacakaranlık serisini okuduğum için kendimde değilim bu günlerde. Nefes almadan kitap okuyorum.
Gene uğrarım kızlar. Allah'a emanet olun...

Bu arada topice bende artik sirf sohbet icin gircem, dügündü suydu buydu beni uzun bi süre ilgilendirmicek artik :lepi:

Hosgeldin canim :1hug:
Alacakaranlik dedigin Twilight dimi? Ya herkes cok begeniyor, bi okuyamadim gitti. Bendemi baslasam acaba. :uhm:
sende Allah'a emanet ol gülüm, dikkat et kendine.

nehır oo kültür mantarım benım ınsan bı der böcuk napan ne eden :mymeka:ben senı hep soruyom

hevın bende evlenmıycem hatta manıtam yok ama sohbet var
kaydirigubbakcemile2

Ya kızım ancak girdim siteye. Benim nette arada bir kesiliyo. Her mesaj gönderirken tamam kesin gitmiyecek diyorum.

Böcüğüm benim canımmm, datlummmm ooyy kızma bana olur mu:1hug:
ıyisindir inşallah. ışten çıkmayı düşünüyordun naaptın bakam??

Hevinim hayır olsun yeni tarihinizi yazdınmı? Ben okumadımya geçmişi bilmiyorum. Ama ertelenmiş galiba.
Hayır olsun canım yaa ne diyelim. Belki hayırlısı böyledir.

Kitabı okunmayı düşünüyorsan hemen oku derim. Harikanın ötesinde, kelimelerle anlatılamayacak kadar güzel yaa..

Bende onca zaman okusam mı diye düşüneceğime okusaydım keşke şimdiye kadar. Filmide harika..

nehır oo kültür mantarım benım ınsan bı der böcuk napan ne eden :mymeka:ben senı hep soruyom

hevın bende evlenmıycem hatta manıtam yok ama sohbet var
kaydirigubbakcemile2

ee bide sohbet bizimkisi gibi olunca daha ne isterük dimi kaydirigubbakcemile3

Yok gülüm yazmadim ama bir sene ertelendi onu diyebilirim, lanet olasi kriz sagolsun.. Parasizliktan dügün bile yapamiyoruz :mymeka: Ama bak belki seneye sen, böcük ve ben beraber evleniriz olmaz mi? Ayy Allah söyletti kaydirigubbakcemile3
Ama aslinda düsünüyorumda, böyle olmasi belkide hayirliymis, annem rahatsiz dizlerinden ameliyat olmasi gerekiyor platin takilacak ikisinede, dügünden sonra yapariz diyorduk hep, ama annemin agrilari dahada fazlalasti halada inat etti dügünden sonra dügünden sonra dedi, derken bu erteleme haberi geldi. Annem iyi olsunda gerisi bos, simdi tek düsüncem onun iyilesmesi, Allah'im hastalarimiza sifa versin :Saruboceq:

Filmi izlemek istemistim de herkes kitabi oku önce dediler, bak simdi sende böyle dedin ya ismarlasammi su kitabi

Olsun gördüğüm hayrı varsa, göremediğimiz hayrıda vardır. Bayaa uzun olmuş. Ayrı ülkelerdesiniz ama olsun. Sabret. Annenin sana ihtiyacı var. Zaten herşeyi tek başına halletmeye çalışmıyormusun?
Daha kolay olur belki herşey. Sende çok zorlanmazsın.

Hiçççç durma sipariş ett... Helede şimdi öyle bir kafanı dağıtırki şaşırırsın.

nehır affettım tmm
nan bende okumak cok ısterım hatta kucuk kutuphanembıle var ama gözlerım aksam akdr pcden cok yoruluyor
hevn sorma ya buna sohbet denır işte
nehır sen ben evlenırık belkıde ne guzel olur:1rolleyes:

Haklisin canim.
Evet cok uzun malesef, ama maddi imkanlar olmadigindan bu sene yapamiyorlar dügünü, issizlik, borclar hayati mahfetti resmen. Biz dedik belki isleri acilir, dügünde olur dedik, ama olmadi malesef dükkandaki makinalar öyle bos duruyor :çok üzgünüm:
Zaten ayni sehirde olsaydik bu kadar takmazdim belkide, yanyana olduktan sonra bununda üstesinden gelirdik, ama böyle uzak olmak koyuyor iste insana senağlama
Bende öyle düsündüm, belkide bu bir sene icerisinde herseyi halledebilirim, ceyizde zaten birsürü eksik vardi haril haril düsünüyordum nasil yapcam diye, Allah'imda al iste buda sana firsat olsun dedi. Su an icin en önemlisi annemin ameliyati, Allah'in izniyle saglikla ameliyati gecirsin gerisi kolay. Bende böcügüm gibi yapcam, simdiden herseyi alip evlenirken taksitti, borctu demicem insallah :Saruboceq:

Ama iste tek sorun bir sene olmasi, tam bir sene.. Surda 5 ay kalmisti döndük yine basa senağlama

Ayy valla bak dur hemen göz atayim bi fiyatlara, meraklandim simdi kaydirigubbakcemile3

Kiyamam ya :çok üzgünüm: dikkat et kendine bebisim, fazla takilma pc basinda gözlerini cok yorma dicem ama pc olmadanda sana nasil ulascaz kafamçokkarıştı
Valla düsünsene öyle bisey oluyormus, sirf ücümüzün topici kaydirigubbakcemile3

hevın neyın fıyatlarına bakcan
ayy orda ıyı ceyıs yokkı nan bak bende yollarım belkı takstlerım bıtsınde

Olsun kız biz ollaımda sadece 3 kişi kalmayalım gene. Herkes evlensin
Kızlar ben çıkacağım birazdan inşallah eve gideceğim.
Allah'a emant olun. Herşey gönlünüzce olsun inşallah.
Sıkmayın tatlı canınızı

hevın neyın fıyatlarına bakcan
ayy orda ıyı ceyıs yokkı nan bak bende yollarım belkı takstlerım bıtsınde

canimsin sen ya Şeniz yok seker ceyiz degil twilight kitaplarinin fiyatlarini
ay bu arada catal kasik bicak takimimi aldim hemde istedigim modelden bilirsin sen :) burdan aldim hemde, komsum büyük sehire gitti gecen hafta görmüs orda 84 parca 50 euro yani yaklasik 100 tl, hemen almis getirmis sagolsun Şeniz
modeli buna cok benziyor hemen hemen aynisi:

resminide cekmistim ama yüklemedim daha pcye haftasonu yüklerim, bitanede günlük caydanlik almis hediyelik olarak cok güzel :asigim: eklicem daha sonra onuda.

a.s. Görüsürüz canim, sende Allah'a emanet ol iyi bak kendine :1hug:

hevın ı gunlerde kullan cnm
suan cıkma saatım yarın mutlaka gel anlatcklarım var
nehır ı aksamlar

kzılar sızlerede ı aksamlar dıdemı goremedım lady aybuer hadın by

hevın ı gunlerde kullan cnm
suan cıkma saatım yarın mutlaka gel anlatcklarım var
nehır ı aksamlar

kzılar sızlerede ı aksamlar dıdemı goremedım lady aybuer hadın by

sagol canim a.s.
dikkatli git tamammi bekliyorum yarin, bende cikiyorum görüsürüz kizlar iyi aksamlar

Kızlar yetişemedim size.hevinim üzüdüm okuyunca ama inan hazır olman daha iyi.bir sene çok çabuk geçecek göreceksin
Böcüüm bende yarın gelecem banada anlat eksik kalırsam olmaz meraklıyım da biraz

Hevin tatlım annen dizlerinden ameliyat olacakmış.endişelenme yakında tanfığım iki kişi ameleiyat oldu öyle.bir ay kadar zorlanabilr.ama sonra walkerla ayağa kalkıyor ve sonra tamamen iyileşiyor

cnm yaaa cok uzuldum tarıhın uzamasına ama herseyın hayırlısı balım yaa..

evt cnm ole oldu bıraz aslında yasak deıl ama bızım patron goruo ya nereye gırdıgımızı artıq gıremıom o yzuden ne kk ya ne msn e gırebılıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…