2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlar,dün işlerim çok yoğundu,zaten sitede beni sinir etti
hevincim canm hayırlısı olsun..gerçekten zor bu işler,Allah herkese kolaylık versin,herşeyde bir hayır vardır..Allah annecinede acil şifalar versin canm..
böcük,nehir,minilya,didem,aybuer,roselin sizler nasılsınız ?
minilyacım sen artık işteyken giremiycen mi şimdi hiç :çok üzgünüm:
kızlar benimde pek keyfim yok,kızıcaksınız şimdi,hiç bir derdim yok çok şükür ama çok özledim aşkımı yaasenağlama sanki psikolojik olarak gelmesi yaklaştıkça gücüm de tükeniyormuş gibi geliyor..aşkımın gelmesine 8 gün kaldı,ama günler geçmiyor sankisenağlama

uyy kııyamam sana balım olur tabe özlersın cok az kaldı allahın ıznıyle bu arada kısa askerlık kalktı sanırsam bundan sonra

ayy evet böcüğüm yaa kısa dönem askerlik 2009 aralıktan itibaren artık olmuycak.hem 12 ay hem er olarak yapıcaklarmış.Allah geride kalanlara kolaylık versin..

valla bencede he
bı yandanda ıyı oldu bazı meslek grupları harıc
herkes esıt ıse paralı olmamalı seve seve gıdılmelı bende gıtsem keske

ben 15 ay bekledım

selam kızlar. herkesler nasıl?
The_lady_legend gözün aydın canım çok az kalmış. inşşallah tek ve son ayrılığınız bu olur bir ömür hep diz dize olursunuz :Saruboceq:

Allahıma şükürler bu günlerimiz için.

amin:Saruboceq: sağol canm dileklerin için..Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın,ayrı kalmak zorunda kalanlara da Allah sabır versin..
sen nasılsın canm ?

amin:Saruboceq: sağol canm dileklerin için..Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın,ayrı kalmak zorunda kalanlara da Allah sabır versin..
sen nasılsın canm ?

ben şükürler olsun iyiyim. işten ayrılıyorum bu ay sonu başvuru için yeni elemanlar geliyor. gelenler kendileri beğenmediler işi ve maaşı. biri bana sen boşuna durmuşsun burda diye acıdı bana
kpss ye kayıt olacam bugü öğleden sonra o işlerle uğraşacam.
Rabbim herkese hayırlısını versin.

nan valla öle ben gıdınce kımse 1 ay kalmaz onceden bılıyom yane burda olanlarında hepsı aynı seyı dıo onlarda kıymet bılsınler

hayırlsı olsun canm,sen iş arıyormusun peki..benm nişanlımda öylesine bi başvurdu kpss ye,,izin aldı askeriyeden onun niyeti 1 gün kurtulabilmekti ordankaydirigubbakcemile3

nan valla öle ben gıdınce kımse 1 ay kalmaz onceden bılıyom yane burda olanlarında hepsı aynı seyı dıo onlarda kıymet bılsınler

aynen canm bende aynı şeyi diyorum.bütün personel çok üzüldü ama patronların umurunda değil. geleni daha az maaşla alma niyetindeler onun hesabını yapıyorlar. gelen huzurlu olur inşallah

hayırlsı olsun canm,sen iş arıyormusun peki..benm nişanlımda öylesine bi başvurdu kpss ye,,izin aldı askeriyeden onun niyeti 1 gün kurtulabilmekti ordankaydirigubbakcemile3

iş aramıyorum. kpss ye gireyim inşallah kazanırsam başvurcam onun yerleşmeleri beklicem. hiçde çalışmadım nasıl kaznaırım onuda bilmiyorum. millet dersanelere gidiyor ben sıfırım.

Merhaba esracım iyi olmaya çalışıyorum.çok şükür Allaha.sen nasılsın.ya ben anneme hediye bulamadım.küpesi yok ama ona da param yetmicek...

Merhaba esracım iyi olmaya çalışıyorum.çok şükür Allaha.sen nasılsın.ya ben anneme hediye bulamadım.küpesi yok ama ona da param yetmicek...

bende iyiyim canm sağol..ya bende k.validem e ,annem e de ikiler den bluz a aldım,valla bende çok para vermek istemedim zaten bi sürü masrafım var...annem istemedi bile ama ben yine de aldımm..

kızlar çok bunalıorum artıq ısten...((
kafama takmamaya calısıorum ama takıorum ıste((
kızlar bu arada şafagı bıle takıp edıp moralımı yukseltmeye calısamıorum artıq öle moralım bozukkı neyı dusunsemse hıc mutlu olamıorum (

bu arada ıznımı kullanıcam tabı solucem ıns verırler tabı sole ıkı uc hafta sonrasına ıstıorum hem nıkah ıslemlerımı halletmek hemde bozulan moralımı bıraz yukseltmek ıstıorum(
kendınıze ıyı bakın cnm benı ozleyın anacım...

senağlamasenağlamasenağlama

hevıncım sakın kendını uzme bıraz sabır bu krız hepımızı mahvettı bak bızımde ısler ıyıydı suan durumu bılıosun o yuzden moralını bozmaya uzulmeye degmezz gercı ben ne kadar öle desemde boş böle durumlarda ne kadar moralımız bozuluor dımı?
ayy ıns hersey duzelır..Allah bızı mı sınıyor mu ne hersey ust uste geldı farkındamısınız kızlar ?
Ama bugunlerımızede sukur Allah başka dert keder vermesın:Saruboceq:

hayrlı cumalar
RABBIM aklımzdan ıman
vucudumuzdan sağlık yuvamızdan mutluluğu eksık etmesın amın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…