- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
selam kızlar. herkesler nasıl?
The_lady_legend gözün aydın canım çok az kalmış. inşşallah tek ve son ayrılığınız bu olur bir ömür hep diz dize olursunuz :Saruboceq:
Allahıma şükürler bu günlerimiz için.
amin:Saruboceq: sağol canm dileklerin için..Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın,ayrı kalmak zorunda kalanlara da Allah sabır versin..
sen nasılsın canm ?
ben şükürler olsun iyiyim. işten ayrılıyorum bu ay sonu başvuru için yeni elemanlar geliyor. gelenler kendileri beğenmediler işi ve maaşı. biri bana sen boşuna durmuşsun burda diye acıdı bana
kpss ye kayıt olacam bugü öğleden sonra o işlerle uğraşacam.
Rabbim herkese hayırlısını versin.
nan valla öle ben gıdınce kımse 1 ay kalmaz onceden bılıyom yane burda olanlarında hepsı aynı seyı dıo onlarda kıymet bılsınler
hayırlsı olsun canm,sen iş arıyormusun peki..benm nişanlımda öylesine bi başvurdu kpss ye,,izin aldı askeriyeden onun niyeti 1 gün kurtulabilmekti ordankaydirigubbakcemile3
Merhaba esracım iyi olmaya çalışıyorum.çok şükür Allaha.sen nasılsın.ya ben anneme hediye bulamadım.küpesi yok ama ona da param yetmicek...
Haklisin canim.
Evet cok uzun malesef, ama maddi imkanlar olmadigindan bu sene yapamiyorlar dügünü, issizlik, borclar hayati mahfetti resmen. Biz dedik belki isleri acilir, dügünde olur dedik, ama olmadi malesef dükkandaki makinalar öyle bos duruyor :çok üzgünüm:
Zaten ayni sehirde olsaydik bu kadar takmazdim belkide, yanyana olduktan sonra bununda üstesinden gelirdik, ama böyle uzak olmak koyuyor iste insana senağlama
Bende öyle düsündüm, belkide bu bir sene icerisinde herseyi halledebilirim, ceyizde zaten birsürü eksik vardi haril haril düsünüyordum nasil yapcam diye, Allah'imda al iste buda sana firsat olsun dedi. Su an icin en önemlisi annemin ameliyati, Allah'in izniyle saglikla ameliyati gecirsin gerisi kolay. Bende böcügüm gibi yapcam, simdiden herseyi alip evlenirken taksitti, borctu demicem insallah :Saruboceq:
Ama iste tek sorun bir sene olmasi, tam bir sene.. Surda 5 ay kalmisti döndük yine basa senağlama
Ayy valla bak dur hemen göz atayim bi fiyatlara, meraklandim simdi kaydirigubbakcemile3
Kiyamam ya :çok üzgünüm: dikkat et kendine bebisim, fazla takilma pc basinda gözlerini cok yorma dicem ama pc olmadanda sana nasil ulascaz kafamçokkarıştı
Valla düsünsene öyle bisey oluyormus, sirf ücümüzün topici kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?