2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben geldim.

güzel ama yorucu bir tatilden sonra burdayım.istanbulunuzu fethettim geldim kızlar :)çok güzel şehir ama ben yaşayaamam sanırım orada:)

inönü stadının oraya geldim böcük aklıma ilk sen geldin :)

istanbulda olmanın en güzel yanıda baska bir siteden tanıdıgım arkadasımla görüşmekti.

hala üzerimde çok yorgünluk var o kadar saat yolculuktan sonra.

tüm annelerimizin de annler günü kutlu olsn.gelecekteki anne adayları arkadaslarım sizlerin de kutlu olsun.

aybuer nan bana nedne demedın gelcenı
yada kacrdım mı
ınonu demek ben demek allahım ınş bıde şampıyon oluruk

günaydın kızlar iyi haftalar...
dün bende k.validem e gittim,hediyesini verdim,çok beğendi.nişanlım burda olmadığı için oğlunun yerine k.validem düşünüp anneme hediye almış.sonra nişanlım aradı,önce annesinin,sonra çocuklarımın annesi olucaksın seninde anneler günün kutlu olsun dedi:asigim: bu hafta çabucak bitsin, h.sonu nişanlım geliyor,Allahın izniylehihoyyyt

esracım hoşgeldin canım bak çok çok az kaldı hayırlısıyla...hihoyyyt

gunaydın
lady gözun aydın
bugun hıc bısey yapasım yok moralım cok bozuk ya
neyse belkı yazamam

esracım hoşgeldin canım bak çok çok az kaldı hayırlısıyla...hihoyyyt

evet canm ama bu hafta geçer mi merak ediyorum..bide benmki sürprz yapıcak galiba,bana tam ne zaman geliceğini söylemiyor,bana diyor ki sorma boşver,çok ısrar ettim saat 17,45 mi ne uçağına binicem dedi,ama baktım o saat te uçak yok,thy sitesine bakıcağımı düşünemedi sanırım..ben ne yapsam şimdi ısrarla sormaya devam mı etsem yoksa hiç bişey sormasam mı,ama eminm ben dayanamam sorarım yine..

canım bana da süpris yapacak gibi geldi...bence beklegamyoncuiremsu

off elimde değil şimdi kafama taktım,öğrenmek istyrm tam ne zaman geliceğini..kesin sorucam ben dayanamam,o da kızıcak bana ama olsun..

herkeslere kocaman günaydınlar a.s.
böcüğüm neyin var? ömür dediğimiz çok kısa. dünyalık şeylere üzülerek geçirmeyelim şu ikigünü :teselli:

bizde dün annelere hediye almaya çıktık sevdiğimle. çay makinası aldık. demliği porselen olanlardan. ikisinede aynı hediyeyi aldık. benim annemin tamda istediği birşeydi.

pastacım cok ı dusunmussun he tam ceyıslık bı hedıye:roflol:
yok ya bı ark ıle sorun yasadım bıttı
lady arama ya bırak suprıs yapsın aaa

kızlarr tünaydın...

esra çok çok az kaldı gözn aydın cnm süpriz yaapacaktır bence de ne zaman geleceğini söledi sana?

böcüüm demiştim ist a gidiyorum die hafta içi gezdim geldim.güzeldi çok güzel şehirde yasıyorsunuz ben yasayamazdım sanırım artık alışmısım buraya özledim iki günde :)

guzel ama gezene cnm
ınan calısmak ıcn deıl
cok kalabalık havasız ve pıs ben cok sevmıyrum ama baska yerdede yasayamam herhalde

canım bana pazar gelicem dedi,ama işte gerisi yok,içim içimi yiyor..delikafadulden

aboww kımseler yok
hevın roselın nehır lady dıdem mınılya aybuer ... nerdesınız nan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…