2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

1235049699418154_b.jpg

eaksevdaykhtr.jpg

kızlar örgü battaniye alıcam taç dada varmıs bu renklerde 3 al 2 öde varken alsam ddedim hangisinin ki daha güzel bana fikir verin ona göre alacağım...

taçınkinde lastikli çarsaf diyor days in ki nasıl böcük sen aldın biliyo musun?

Aybuercim dün gece rastlaşamadık tabi sen ders çalışmalısın.derslerrine iyice yoğunlaş bu hafta emi

merhaba kızlarrr
bol koşturmacalı bi hafta sonunun ardından burdayımm...
dün kayınbraderimin mevlütü oldu haftaya cuma günü de birliğine teslim olacak hayırlısıyla:Saruboceq:
bugün nihayet gelinliğime kavuştmhihoyyyt çok şükür çok içime sindi nişanlım da çok beğendi..eve getirdik sarıp sarmalayıp güzelce muhafaza edecez...bugün de evde geçti gelinlikçiden sora nişanlımla bizde oturduk şimdi de onu yolcu ettim yanınıza geldiiiimmmmmkaydirigubbakcemile3

Didoş hoşgeldin fıstık.kayınbiraderine hayırlı teskereler inşallah.gelinliğini almışın çok sevindim.ama şunu da belirtim sarıp sarmaladık dedin ya düğünden bir süre önce aç ve evde uygun bi yerde askıya aski kırışıkları açılsın tmm?

Didoş hoşgeldin fıstık.kayınbiraderine hayırlı teskereler inşallah.gelinliğini almışın çok sevindim.ama şunu da belirtim sarıp sarmaladık dedin ya düğünden bir süre önce aç ve evde uygun bi yerde askıya aski kırışıkları açılsın tmm?

çok sağol canım haklısın terzi abla da söyledi bisürü şeykaydirigubbakcemile3 naylon koruma kılıfı verdi bi de üstüne çarşaf gibi bişey sarıp duvara asacaz naylonun alt kısmının iğneleyin ki içine hava girmesin dedi...bizim üst kat boş ya, çeyizlerimle birlikte takılır artık ordahihoyyyt

kızlar selam nasılsınız?

didem cnm gellinliğin hayırlı olsun ...

böcükcüm hoşgeldin ohh ne güzel gezmişsin ,çok güzel dimi oralar...

ayy kızlar iş görüüşmesine gideceeğim ne giysem panik oldum yaaa ayy uzun zaman oldu iş görüşmesine gitmeyeli...

Didemcim hayırlı olsun gelinliğin inşallah..
ınşallah herşey gönlünüzce olur..
Tüm işleriniz rast gitsin inşallah..

Böcüğüm du bakam albümüne..Seni gezgin senii :))

Aybuerim hayırlı olsun inşallah..
Demek ciddi ciddi çalışacaksın..
Seninde işlerin rast gitsin inşallah..

nehircim Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım:1hug:
aybuerim senin için de hayırlısı olur inşallah canımbenima.s

Aybuer Allah inşallah hayırlı insanlarla hayırlı işlerle karşılaştırsın tatlım.
Böcümm dün albümüne baktım ama bişey göremedim.hoşgeldin bu arada.dur bi daha bakim

Back
X