2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

bn de geldim kızlar nasılsınız?

iş göüşmesine gittim bugün olumluydu evet dersem hemen baslayacagım ama çok sinmedi içime.sahada çalışacaksın aktif satış yapacaksın.ileçlerde lkamu dairelerinde .tüm gün dısardasın yani.karar veremedim eger seni beğenirlerse ofise alacaklar.napsam bilemedim...ssk yok şimdilik prim sistemli aama maas sistemine geçilebilirmiş kota var bunda da.ayy napsM ki yaaa...

yedım geldım
roselın becerıksız senden garı olmaz:dilcikar:
aybuer sımdılık kabul et derım evde oturmaktan ıyıdır evde oturana kımse 5 kuruş vermes

oyy kıyamam roselinime beeeeee:teselli:
aybuercim satış işi zor ama böcüğün de dediği doğru işsizlik çok daha zor..hayırlısı olsun artıkın nediyelim canım:delphin:
kız böcük afiyet olsun sana da eve gidiim ben de dıkınacamalkisalkisalkis

Allahım lafı yedik ya gördün mü :))

Aybuer bencede eğer çok geniş bi saha değilse çalışabilirsin

evet kızlar tabi işsizlikte iş beğenmeme gibi bir lüksüm yok ama becerebilirmiyim onu düşünüyorum çok konuskan değilimdir ben.bir de hat satısı olunca o korkutuyor beni.sabaha kadar düşünücem hayırlısı...

roselincim geçmiş olsun.saha geniş biraz tüm ilcelerdeki kamu daireleri.oralara gidip numara değişim işlemi yapacaksın...

hayrlısını dıle ve basla baktın olmadı cıkarsın cnm evde oturup sonra keske demezsın deıl mı

yok senin msn ben de yok vermedin :(

bu grup açmışlardı yaa onda bi beşiktasım var sen sanmıstım diilmişsin...

arkidişler benim mesaim nihayet bitiyi...yarın sabah yine tavuk gibin erkenden kalkıp işe gelecem...aslında en güzeli buraya bi yatak atmak daha çok uyurum mis gibi:roflol:
şaka bi yana Allaha şükür iş olsun da çalışalım evleneces bedava olmuyu bu işler
hepicinizi tek tek öpüyom yarın inşallah görüşürük kendinize tikkat edin bacılar
yakşamlarrrrkaydirigubbakcemile4

barışın yada bjk resmını kullanırım avatarda cnm
ayy dalmışım yaa bjklı arkdaslarımal konusmaya uyy boynum tutulmuş
bırazdan cıkcam kızlar daha yorgunumda

adresin yok ki avatarını göreyim böcügümm :)

ben de yorulmusum bugün ayaklarım agrımıs topuklularla,dinlen senden cnm yine iş var yarın...

didemcim iyi akşamlar hadi bitirin mesaiyi...

Back
X