2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

gunaydın canım nassın
ben sabha kadr maç gordum ruyamda
ya ben denızlıye gtmek ıstıyom ama bılet sayısı sadece 800 falan bana kalmazkı kredı kartım yok bıletxten alım ustelık cok yoğun oluyo napcam yaa bakalım ınş bızm cocuklar bı ayar ceker:Saruboceq:

iyiyim canım yoğunum sabah sabahkafamçokkarıştı hayır olsun balım rüyan

demekkı kımse evlenmıyo
baksana hevıncım 4 gun tatıl dedı gelmedı:mymeka: hıc
roselın zaten dertlı bı karsılasamadık askımlan
aybuer komsu gezmlerındedır kesın
sen ve ben kaldık hadı sende evlencen burdasın ben ne arıyom onuda blmıyom:roflol:

demekkı kımse evlenmıyo
baksana hevıncım 4 gun tatıl dedı gelmedı:mymeka: hıc
roselın zaten dertlı bı karsılasamadık askımlan
aybuer komsu gezmlerındedır kesın
sen ve ben kaldık hadı sende evlencen burdasın ben ne arıyom onuda blmıyom:roflol:

gız sensiz olur mu beeeee:1hug:
zaten benim evlenmeme de daha 6 küsür ay var yürütürüz bu topiki artıkın bi şekilde-tatlicadiarzu-

gunaydın canım nassın
ben sabha kadr maç gordum ruyamda
ya ben denızlıye gtmek ıstıyom ama bılet sayısı sadece 800 falan bana kalmazkı kredı kartım yok bıletxten alım ustelık cok yoğun oluyo napcam yaa bakalım ınş bızm cocuklar bı ayar ceker:Saruboceq:

tünaydın kızlarr

kermese gittik annemlerle az önce geldim...neler neler var çeyiz çok da ucuza...

böcüğüm denizliye mi maça dimi...gelirsen haberim olsun mutlaka olur mu...

tünaydın kızlarr

kermese gittik annemlerle az önce geldim...neler neler var çeyiz çok da ucuza...

hoşgeldin aybuerim:1hug:
ya ben de gezmek istiyom ben de ben deeeeee:emir_bebek:

böück senin sağın solun belli olmas bakarsın hepimizi birden sollar evlenir gidersin...bırakırsın bizi böle:delphin:
yok valla ımkansız dıyım sana
cok zengın olcak coğu seyım eksık bu surede 6ay var dıyelımben bırıne 6ayda nasıl guvenıp evelnırımkı 3 yıllık ınsanı tanıyamamışken:delphin:

tünaydın kızlarr

ana sen denızlıdesın demıdelikafadulden burdan ora 9 saat mı
gelırsem kesınlıkle derım cnm benım ohh bı yol bulduk kaldı bılet işi ama gelırsemkı ınş sana uğrayamazsam kızma emı:delphin:
cunku arkdaslarım olcak zamanda dar falan fılan ama haber edrım sana

böcügüm ben burdayım altı ay sonra arkadaslarda unutmazlar bizi ...

kimse yok hakkaten bugün nerdeki herkes...

üff ders çalışmam lazım çalışamıorum kalcam sınavlardan...

evet cnm o kadar flan...8 9 saat..

sen gelirsen eger hber et ben gelirm yanına stadyum bana 15 dk ,az da olsa görüşürüz gerekirse misafir ederim seni...

hoşbuldum didemcim...

sabah erkenden gittik bizde 10 da fakan o kadar kalabalıkki bayanlar hücum etmiş...yardım kermesi oldugundanda çok ucuzdu herşey ...güya sınavlarım var aama ben geziyorum...

aybuer haber etcem merak etme ama zor gıbı
evt kımse yok kımsesonbaharda evlenmıyo sanırsamkaydirigubbakcemile3

kızlar yarın ofisimizi taşıyoruz....bugün eşyaları topladık kabus gibiydi yaaa...koli kolikafamçokkarıştı
taşınma olayını oldum olası sevmem, bakalım hayırlısıyla kısa bi süre sonra kendi evimi taşımaya başlayacam:Saruboceq: o eğlenceli olur heralde

off kolay gele
ayy tabı kendı evın eğlencelı olmaz mıyaa bende gorem o gunlerı ınş:Saruboceq:

üfff ders çalışıyorumm çalışamıyorum aklım dağılıo bi zaman sonra.......

böcük naptın denizli işin i maç biletimi arıyorsun burda varmıdır acaba ben bulsam...

iyi akşamlar kızlar..ya bugün hiç vaktim olmadı,çok yoğundu,o yzden evden giriym dedim..bugün pek sessiz kalmış topik gerçektende..

Back
X