2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Merhaba kızlar naparsınız bende alerji ilacı almıştım gece gene sarhoş gibiyim başımda bi ağırlık var sorma öyle işte :)
Bana dua edin zaman yaklaştıkça herşey çapraşıklaşıyo.problemler çıkıyo
Aybuer canım madem o kadar geniş bi saha bi bayan için çok zor bir iş bencede kabul etmmekle iyi yapmışın bide yollarda helak olacaktın.
Öptüm hepinizi

cnm ıcmesen olmaz mı:delphin:
off nolur takma kafana bak dusunduncu sorunlar buyur suan senı sıkan nedır :teselli:

dıdem kolay gelsın cnm artık 2 3 gun yatarsın evde :dilcikar:

ıçmesem olmuyor nan burnum boğazım deli gibi kaşınıyor gözlerimi oyacak kadar olyorum yani

Sen aliye kim diye sormuşun.hatırlasana bi dizi vardı aliye diye.edirneye git gel yapıyolardı orda bu meriç nehrinin kenarını falan gösteriyolardı :)

Sorunlar var düşünmek istemesem de zaman daraldıkça artıyor

cnm ıcmesen olmaz mı:delphin:
off nolur takma kafana bak dusunduncu sorunlar buyur suan senı sıkan nedır :teselli:

dıdem kolay gelsın cnm artık 2 3 gun yatarsın evde :dilcikar:

he valla tek tesellim o zaten mesai iznia.s
roselinim sen de tikkat et kendine kıyamamm:1hug:
aybuerim senin için de hayırlısı olsun Allah yeni kapılar açar elbet:Saruboceq:

Merhaba kızlar naparsınız bende alerji ilacı almıştım gece gene sarhoş gibiyim başımda bi ağırlık var sorma öyle işte :)
Bana dua edin zaman yaklaştıkça herşey çapraşıklaşıyo.problemler çıkıyo
Aybuer canım madem o kadar geniş bi saha bi bayan için çok zor bir iş bencede kabul etmmekle iyi yapmışın bide yollarda helak olacaktın.
Öptüm hepinizi

hoşgeldin roseliincim geçmiş olsun...annem de de var alerji o da kaç gündür sersem gibi yatıyor.

doğru diiosn cnm hayırlısı olsun biraz daha bekleyeeğim daha iyi bir iş çıkar umarım.kadını arayacagım az sonra kabul etmediğimi sölemek için.

sağol didemcim amin inş. çıkar iyi bi iş...

İçmesem olmuyor nan burnum boğazım deli gibi kaşınıyor gözlerimi oyacak kadar olyorum yani

Sen aliye kim diye sormuşun.hatırlasana bi dizi vardı aliye diye.edirneye git gel yapıyolardı orda bu meriç nehrinin kenarını falan gösteriyolardı :)

Sorunlar var düşünmek istemesem de zaman daraldıkça artıyor

ohoo daha koskoca 45 gunun var:delphin: takma boşver cnm
bılmedım ben cunku tv dızı pek ızlemem ya ondan saol ıyı bısey dedın yanekaydirigubbakcemile3

aybuer hayrlısı olsun madem ıstemıyn
dıdem ohh valla senden rahatı yok

aybuercim hayırlsı olsun..bencede masabaşı iş en güzeli,inş.sende gönlüne göre bulabilirsin canım.
roselincim sıkma canını herşey hallolur,gerçi ben sana diyorum ama kendimde şimdiden gerilmeye başladım,görsen sürekli hesap yapıyoruz nişanlımla..ama ben yinede inanıyorum sağsalim atlatıcaz inşş..

ladycim sağol cnm bencede öyle en iyisi masa başı...

sana yazamadım hiç nasıldı iznin nişanlınla hasret gidermişsinizdir ne güzell..eşyalarını da seçmişsin hadi hayırlısı cnm 4 ay da çabucak gececek...

roselincim sıkıntıların insallah çözülür çok az zaaman kaldı rahatlarsın inşallah...

sana yazamadım hiç nasıldı iznin nişanlınla hasret gidermişsinizdir ne güzell..eşyalarını da seçmişsin hadi hayırlısı cnm 4 ay da çabucak gececek...

roselincim sıkıntıların insallah çözülür çok az zaaman kaldı rahatlarsın inşallah...

çok güzeldi canım nasıl geçti 1 hafta hiç anlamadım vallahi,evet inşş.çabuk geçicek,ama kolay geçer inş..
şimdi brillanthome dan yatak örtüsü bakıyorum..ama bunların fiyatları yazmıyor burda,nerden bulabilirim acaba.

ohoo daha koskoca 45 gunun var:delphin: takma boşver cnm
bılmedım ben cunku tv dızı pek ızlemem ya ondan saol ıyı bısey dedın yanekaydirigubbakcemile3

aybuer hayrlısı olsun madem ıstemıyn
dıdem ohh valla senden rahatı yok

Nan ne 45 günü o düğün için.14 haziranda nikah var ev düzlemeye gitmemiz gerek öteki haftaya

aybuercim hayırlsı olsun..bencede masabaşı iş en güzeli,inş.sende gönlüne göre bulabilirsin canım.
roselincim sıkma canını herşey hallolur,gerçi ben sana diyorum ama kendimde şimdiden gerilmeye başladım,görsen sürekli hesap yapıyoruz nişanlımla..ama ben yinede inanıyorum sağsalim atlatıcaz inşş..

Sağolun kızlar dualarınızı eksik etmeyin

Nan ne 45 günü o düğün için.14 haziranda nikah var ev düzlemeye gitmemiz gerek öteki haftaya

Sağolun kızlar dualarınızı eksik etmeyin

gıt cnm esyalar tmm mı ceyıs sercek mısn
ceyıs tmm mı
gelınlık kına gecesı falan
gordun mu betanın kına kıyafetını:asigim:

gıt cnm esyalar tmm mı ceyıs sercek mısn
ceyıs tmm mı
gelınlık kına gecesı falan
gordun mu betanın kına kıyafetını:asigim:

Kına olmicak bu kesin malesef.betanın kına kıyafetini de görmedim.gerilere gittim ama bulamadım.çeyis hemen hemen tamam.ufak eksikler var hala bide mutfak masa sandalye almadım.ev tutulacak halı perde alınacak.gelinlik damatlık alınacak.çok iş var 1 haftada nasıl yetişecek bilmiyom.bütün mutfak eşyaları gidip yıkanıp dizilecek...

Kına olmicak bu kesin malesef.betanın kına kıyafetini de görmedim.gerilere gittim ama bulamadım.çeyis hemen hemen tamam.ufak eksikler var hala bide mutfak masa sandalye almadım.ev tutulacak halı perde alınacak.gelinlik damatlık alınacak.çok iş var 1 haftada nasıl yetişecek bilmiyom.bütün mutfak eşyaları gidip yıkanıp dizilecek...

paran varsa gelınlık damatlık sorun deıl model beğendın mı bak ben komsuma gıtmeyı hep unutuyom valla
model aklındaysa dıktrmezsın herhalde cnm cunku yeıtsmez-tatlicadiarzu- ceyıs ısın bıtmış bıde neden kına olmuycak ya
kınasız olur mu hıc :delphin
:

selam canlarım
herkes nasıllar.
The_lady_legend canım güzel bir hafta geçirmene sevindim
bu arada benim düğün günüm 27 eylül hani sormuşsunuz yukarılarda gördüm hihoyyyt

paran varsa gelınlık damatlık sorun deıl model beğendın mı bak ben komsuma gıtmeyı hep unutuyom valla
model aklındaysa dıktrmezsın herhalde cnm cunku yeıtsmez-tatlicadiarzu- ceyıs ısın bıtmış bıde neden kına olmuycak ya
kınasız olur mu hıc :delphin
:

Bi yer tutacak para yok.evde yapsak birini çağırsak ötekini çağırmasak olmaz.o zamanda ev ele alınmaz oluyor.nişanda yaşadığımız için tecrübeliyiz.o yüzden kına yapmicaz malesef

off cnm yaa uzuldum gercekten ortak yapn kınayı erkek tarafı alır zaten coğu seyı onlar ne dıo

günaydınn kızlarrr
hepinize mutlu huzurlu bol bereketli bi gün diliyorumhihoyyyt

gunaydın canım nassın
ben sabha kadr maç gordum ruyamda
ya ben denızlıye gtmek ıstıyom ama bılet sayısı sadece 800 falan bana kalmazkı kredı kartım yok bıletxten alım ustelık cok yoğun oluyo napcam yaa bakalım ınş bızm cocuklar bı ayar ceker:Saruboceq:

Back
X