- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum the ladylegend :)))
offf ben ekim diyorum tabi de
henüz nişan mışan olmadı :)))
allah nasip ederse bi mani çıkmazsa 26 haziranda inşallah
AY BURDA mı yoksa nişan forumund amı
bi arkadaş yazmıştı ya 50 çift çorap 30 şal falan yapmış diye
benim hiç yok öyle şeylerim
ben varım h geldın
abbacım olsun ya içinden gelınce alsın bı seyı al al dersen o alınan şeyı pek önemı kalmıyo ben al demeden zaten o düşünüyor saolsun
sızınde ne mısafrmış hee masallah saat kac olmuş
bende bastan konuşcam nışan alısverısıne cıkarken sadece uşağumla bana bohca alcaz ben sonra onun aılesıne yapcam onuda düğünden sonra aıle zıyaretı sırasında vercem hem boş gtmemış oluruz deıl mı
ayy kuzum ancak geldım valla bugun çok yoruldum yaa bubannemın yun yatak yorgan onları yıkadık öldüm bittim valla ...
yok yıne erken gittiler kız , genelde gece 1-2 ancak giderlerdi..işleri çıktıda öyle apar topar gittiler bende ozaman deım fırsat bu fırsat :))
en guzelii yaa öbür turlu dıdısının dıdısına bohca hazırlamak zorunda kalıyosun bide bohcanın içine koyulanları beyenmezler onun lafı olur vs.. bosa kafa yorma yani..
senınkısı en mantıklsısı.. elin boş gitcegine boyle yapmak daha iyi..
bizde nişanda aşkım tarafndan ,nişana gelenlere hediye gibi bişey yaptık verdık.. bitek aşkıma adam akılı bohca yaptık okadar..
yarın hamama gidicem annemle ,şu yorgunlugum gitsin yaa.. bide kese yaptırtırım tamam .. ohh yanım benlım dınlenır valla :):)