2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

AY BURDA mı yoksa nişan forumund amı
bi arkadaş yazmıştı ya 50 çift çorap 30 şal falan yapmış diye
benim hiç yok öyle şeylerim

ya psiqo ya da dier arkadaş yazdı
hani cumalıkızık burası çok soğuk olur diyen arkadaş

he ok ben onları okumamıştım la caktrma
nan avatarda aynı sen he hoşşıkkaydirigubbakcemile3

uyy takıp edıyorum sankım postacı geldı hanım:1ninca: piştt alttakı ne okuyn nan yazdıklarımı cık gıt başımı belaya sokma:mymeka::roflol:

ıyım cnm ama suan cıkmam lazım kıb
gorusmek uzere
ablama gtcez askımla
ha bu arada ayın 28de sözum var sendenn öncede düğünüm

abbacım olsun ya içinden gelınce alsın bı seyı al al dersen o alınan şeyı pek önemı kalmıyo ben al demeden zaten o düşünüyor saolsun
sızınde ne mısafrmış hee masallah saat kac olmuş
bende bastan konuşcam nışan alısverısıne cıkarken sadece uşağumla bana bohca alcaz ben sonra onun aılesıne yapcam onuda düğünden sonra aıle zıyaretı sırasında vercem hem boş gtmemış oluruz deıl mı

ayy kuzum ancak geldım valla bugun çok yoruldum yaa bubannemın yun yatak yorgan onları yıkadık öldüm bittim valla ...
yok yıne erken gittiler kız , genelde gece 1-2 ancak giderlerdi..işleri çıktıda öyle apar topar gittiler bende ozaman deım fırsat bu fırsat :))
en guzelii yaa öbür turlu dıdısının dıdısına bohca hazırlamak zorunda kalıyosun bide bohcanın içine koyulanları beyenmezler onun lafı olur vs.. bosa kafa yorma yani..
senınkısı en mantıklsısı.. elin boş gitcegine boyle yapmak daha iyi..

bizde nişanda aşkım tarafndan ,nişana gelenlere hediye gibi bişey yaptık verdık.. bitek aşkıma adam akılı bohca yaptık okadar..

yarın hamama gidicem annemle ,şu yorgunlugum gitsin yaa.. bide kese yaptırtırım tamam .. ohh yanım benlım dınlenır valla :):)

Aboooowwwwkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı O kadar zaman oldumu ben buraya gelmeyeli yaaaa:1shok:

Böcük şok oldum, sonra bir daha sonra bir daha:1ninca:
Ama inan çok sevindim çooookkk.:sm_cool:.
Allah tamamına erdirsin inşallah..Allah yardımcınız olsun,Allah kolaylıklar versin..
Anam sıra banada gelebilir gibin hissettim ilk defa:dance:

Herşeyi okudum çok güzel..28 haziran benim doğum günüm..Benim için çok güzel bir gündür:utangac: Demek istemeye gelcekler, demek annen babanda gelcek harikaaaalkisalkisalkis

Ama nerde tanıştınız, nasıl oldu, ne kadar oldu, eniştenin işi ne, yaşı kaç bunları bilmiyorum, bir zahmet yazarsan çok sevinirim..

İnşallah herşey çok güzel olur böcüğüm inşallah..
İnşallah kaybettiğin mutluluğu fazlasıyla ama fazlasıyla yaşarsın ömrünün sonuna kadar inşallah:gitme:

Didem, esra, seher, pastam, hevin, ayşe, roselinim hepinizi çoook öpüyorum..
İşleriniz rast gitsin gönlünüzce olsun inşallah..
En yakın düğün roselinimin herhalde...
Hepinizi çok öpüyorum..İnşallah hepiniz çook mutlusunuzdur..

gunydın dıdemcım ıyı dıyım ı olam ama ınanılmaz sıcak ve ben cok dar tşört gıymışım soyuncam heee:sinifsinif:

ayy kuzum ancak geldım valla bugun çok yoruldum yaa bubannemın yun yatak yorgan onları yıkadık öldüm bittim valla ...
yok yıne erken gittiler kız , genelde gece 1-2 ancak giderlerdi..işleri çıktıda öyle apar topar gittiler bende ozaman deım fırsat bu fırsat :))
en guzelii yaa öbür turlu dıdısının dıdısına bohca hazırlamak zorunda kalıyosun bide bohcanın içine koyulanları beyenmezler onun lafı olur vs.. bosa kafa yorma yani..
senınkısı en mantıklsısı.. elin boş gitcegine boyle yapmak daha iyi..

bizde nişanda aşkım tarafndan ,nişana gelenlere hediye gibi bişey yaptık verdık.. bitek aşkıma adam akılı bohca yaptık okadar..

yarın hamama gidicem annemle ,şu yorgunlugum gitsin yaa.. bide kese yaptırtırım tamam .. ohh yanım benlım dınlenır valla :):)

aman bende mısafırı hıc sevmemkaydirigubbakcemile3 yok yok gelsınler tabe
ohhh hamam sefası he ben bıkez gırdım ve anında cıktımkaydirigubbakcemile cunku sıcağı pek sevmem ya ben darlanırım
yün yatak mı ayy hıc sevmem he anneme dedım bana sakın öle yorgan yatak neyım yapma ıstemem
kaz tüyü ıkı yastıkkı ben yastıkta hıc yatamamkaydirigubbakcemile3 mısafr ıcın sonra bıkac normal yastık cok harıka hazr yorganlar var onlardan alırız tmmzemuszemus
akşam gelınce konuşak he bu aksam kk ya gelırım ınş cunku askım dun vardı gıremedım bugun yolda gelrım

Back
X