2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Aboooowwwwkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı O kadar zaman oldumu ben buraya gelmeyeli yaaaa:1shok:

Böcük şok oldum, sonra bir daha sonra bir daha:1ninca:
Ama inan çok sevindim çooookkk.:sm_cool:.
Allah tamamına erdirsin inşallah..Allah yardımcınız olsun,Allah kolaylıklar versin..
Anam sıra banada gelebilir gibin hissettim ilk defa:dance:

Herşeyi okudum çok güzel..28 haziran benim doğum günüm..Benim için çok güzel bir gündür:utangac: Demek istemeye gelcekler, demek annen babanda gelcek harikaaaalkisalkisalkis

Ama nerde tanıştınız, nasıl oldu, ne kadar oldu, eniştenin işi ne, yaşı kaç bunları bilmiyorum, bir zahmet yazarsan çok sevinirim..

İnşallah herşey çok güzel olur böcüğüm inşallah..
İnşallah kaybettiğin mutluluğu fazlasıyla ama fazlasıyla yaşarsın ömrünün sonuna kadar inşallah:gitme:

Didem, esra, seher, pastam, hevin, ayşe, roselinim hepinizi çoook öpüyorum..
İşleriniz rast gitsin gönlünüzce olsun inşallah..
En yakın düğün roselinimin herhalde...
Hepinizi çok öpüyorum..İnşallah hepiniz çook mutlusunuzdur..

h geldın bacım nerelerdesın ve vıcdansız:mymeka::mymeka: kac zmn oldu cocuk doğurcam yoksun :olmaz:
neyse saol cnm darısı sana ınş ınan cok cok mutluyum aman allah nazardan kem gözden korusun:Saruboceq::nazar::nazar::nazar:
suanlık hostluk yapıyo unlu bı fırmada nışandan sonra baska bı iş düşünüyo cunku sureklı yolculukta olunca benı yalnız bırakmak ıstemıyo gercı suan 2 gunde bı yanımda ama evlenınce bırakamazmış:kedi:
aynı zmnda dalgıç kuafor gıbı mesleklerıde var
26 yasında rizeli cnm
gel aksamları msn konusruz cok öptum

benım gycek bısey kalmadı ne gıysem laz usak bu olmas dıo yenı seyler alcam ama nışan var alamam

günaydın kızlar..a.s.
nehircim uzun zamandır yoktun,bende seni çokk öpüyorum,kendine iyi bak cnım..
kızlar bizim havalandırmalar çalışıyor,arada üşüdüğüm bile oluyor ya..
bu h.sonu nişantaşına gidicem gelinlk bakmaya,bana şans dileyin,şansım inşş.yaver gider de istediğim gibi bişey hazır bulurum,limit 1500 dedik bakalım.bulamassam pazar günü bakırköyden bakıcaz.böcüğüm sende bak istersen bakırköy de seba gelinlik.int.ten baktım nişan içinde güzel modeller var,aklında bulunsun,bizde gidip bakıcaz.

günaydın kızlar..a.s.
nehircim uzun zamandır yoktun,bende seni çokk öpüyorum,kendine iyi bak cnım..
kızlar bizim havalandırmalar çalışıyor,arada üşüdüğüm bile oluyor ya..
bu h.sonu nişantaşına gidicem gelinlk bakmaya,bana şans dileyin,şansım inşş.yaver gider de istediğim gibi bişey hazır bulurum,limit 1500 dedik bakalım.bulamassam pazar günü bakırköyden bakıcaz.böcüğüm sende bak istersen bakırköy de seba gelinlik.int.ten baktım nişan içinde güzel modeller var,aklında bulunsun,bizde gidip bakıcaz.

esracım inşallah gönlüne göre şööyle içine sinen bi model bulursun yevrum:Saruboceq:
böcük aynı şey senin için de geçerli tabisengözlerimebaksanab

Günaydın günaydın günaydıın :))

Böcüüüm hımmm iyiymiş işi sankim..Aman iş bu nolcak yalnız kalmaya alışırsın ;)
Hayırlısı olsun..Hemen başlamışsınız evlilik planlarına ne güzel yaaa..Yani ciddi seninki..Flörtle şunla bunla uğraşmadan gönlüne göre ne güzel..Maşallah sübhanallah..Allah tamamına erdirsin inşallah canım ..

Esracım bende sizi çok özledim yaa..Ne güzel haberlerle dolusunuz maşallah..
Gelinlik işinizde rast gider inşallah..ınşallah gönlüne göre birşey bulursun canım..

Didemcim günaydıın..

Günaydın günaydın günaydıın :))

Böcüüüm hımmm iyiymiş işi sankim..Aman iş bu nolcak yalnız kalmaya alışırsın ;)
Hayırlısı olsun..Hemen başlamışsınız evlilik planlarına ne güzel yaaa..Yani ciddi seninki..Flörtle şunla bunla uğraşmadan gönlüne göre ne güzel..Maşallah sübhanallah..Allah tamamına erdirsin inşallah canım ..

Esracım bende sizi çok özledim yaa..Ne güzel haberlerle dolusunuz maşallah..
Gelinlik işinizde rast gider inşallah..İnşallah gönlüne göre birşey bulursun canım..

Didemcim günaydıın..

Nehircim hoşgeldin canımbenimmmkaydirigubbakcemile2

Hoşbulduk didemcimmm..

Esracım ikiside süper bence..Ama askılı olanın askılarıda süper yaa.

fikirleriniz için çok teşekkür ederim kızlar..
bide üstte görmek lazım aslında..evet askılar da gerçekten güzel ama ben yinede straplez olsun istyorum :)) off inş.hazır istediğim gibi bulurum diktirmekle uğraşmam.

Back
X