2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

yevrum ben de köşe takımı istiyom ama salonumuz biraz küçük onun için acaba olmaz mı diye endişe ediyoz...bakalım netçesskaydirigubbakcemile

kıss elıne ver lısteyı yada beraber bakının demekkı toplu parası var ,alıp oyle degerlendırmek istiyor.. fazla naz yapma bakem yoksa demes bida şaka kızz ;-)))
birikmıs parası var ama ne alcagını bılmıyor oyuzdende senden yardım istiyor..
zaten erkekler ev esyasından anlamazlar ,bizler ne desek ona hee derler :))

artık ufak tefek seyler pek alma onlar dugun hediyesi olarakta gelır böcüğüm sen şimdi taksıtlerını bıtırmek için para bırıktır birde buyukbas esylar için (senın alcakların) paranı bırıktırmeye basla..
artık y.odası için nevresım-carsaf-yorgan su bu alma yada mutfak için kavanoz ,şekerlık olee seyleri alma tamamen buyuk seylere odaklan.. kucukler bi şekılde olurlar tatlım..

280tl az ama napacan hiç yoktan iyidir canım bak bana oturdugum yerden kımse para vermıyor :))
bu ay sıkıscaksın gordugum kadarıyla Allah yardım etsın canımm benım.. abilerin yada ablaların sana para konusunda yardım etseler? yada sen borc alsan sımdılık.. ele borclancagına akrabaya borclanmak daha iyi bana gore yani.
bide bu bıleklıgı sen alcaksın ama söz veya nısanda baban gelıp sana takacak anladıgım kadarıyla dimi?
kımseye yuk olmak istemıyosun sen ama boyle giderse sana bişey olacak kuzum :teselli: :teselli:

yaa kızlar biz de şu mobilya işine ufaktan giriştik ama çok pahalı yaaa
tek bi kanepeye 850 diyo şaşkınlarkötükedihüso
biz de nişanlımla spotçuya gidecez en sonunda galibaa
aynen kıss bizde 850cıvarında aldık oturma odas cekyatlarını netten resmın bulursam koycam ama buraya.. sadece dosemelık olan kuması beyenmedık firma bızım ıstedıgımız dosemelık kuması dıktırtecek okadar..

ıyım cnm ama suan cıkmam lazım kıb
gorusmek uzere
ablama gtcez askımla
ha bu arada ayın 28de sözum var sendenn öncede düğünüm

kııı nerden buldun gocaaa amma hızlısın haa hele anlat kımdır neyın nesıdır kımın fesıdır ne zaman dugun kız?

ahh cnmcım bak bende gıremıorum fazla neler olmus neler bıtmıs yenı ögrenıok ...
ben ıyıyım kız evdeyım ev kızı oldum cıktım ıste ee sende ne var ne yok napıosun ?

hoşgeldın mınılyam a.s. a.s. du bakem neler yasdın okıyımm :1hug:

hosbulduk cnmcım bu aralar benım kusuruma bakmayın nete gıremıom bırr ıkıncısı işle ılgılı sıkıntımdan dolayı hepten sınırım bozuk bu arada evdede sıkıldım ılk bı hafta superdı sımdı sıkılıorum ıs arıorum bulamıorum off offf

kızlar selam nasılsınız

yazamadım kaç gündür ddün havuza gittim bugün arkadasım vardı az önce gitti...

herkes nasıl ne var yok?

Merhaba canım hoŞ geldın. ıyız sen nasılsın. ıŞyerındeyım ama aklım nıŞanda dÜĞÜnde :))) nasıl nıŞanlık alsam falan dıe dÜŞÜnmekten baŞıma aĞrılar gırdı

http://www.bellona.com.tr/source.cms.docs/bellona.com.tr.ce/bellona.html

kızlar bu lınkte aldıgımız cekyatlar var bakmak istersnız;-) metallica - S kanepe olarak gecıyor.. oturma odasına karsılıklı 2tane aldık..

ayy canım mnılyam kıyamam sana.. Allah kavustursun..
bide borekler acarmıss ayy hamarat senıı.. valla bu işlerin hepsi gerekli.. insanın canı sıkılıyor elbet ama calısıncada lazım bu ogrendıklerın , çalışan bayanın işi daha zor valla..

Son düzenleme:

sımdık babama vercemkı mahcup olmasın onlar takınca
bıde bılesık aldım babamınn haberı yok bakarsın nışandada parası olmas ozmna verrım takarzemuszemus ben aılemı cok dusnuymda onlar benı düşünmuyo mu ne
abımlerden ablamlardan otlancam gıbı ama sımdık onlardanıstersem acele etmen ozmn 1 ay sonra yapın der benım herf benı vururkaydirigubbakcemile3
patrondan alcam hatta bırıne borc verdım 1,5 yıl oldu 400 tl hala vermedı ıstedım ama bakalım hıc sanmıym bı verse cok rahatlıycamda ahh ahh
yok cnm kucuk seylerı almıycam söz olsun hemen nışan için para koycam kenara nışanı ben yapcam aksım ben yardım ederım desede benımde yardım etmem sart
yerı ben tutcam kuafor ben vercem ona takım alcam bohcası derken :gitme:baya tutck of neyse daraltmayı ıcımı sımdıden
nışan oluncada yatak örtumu yorganımı dantellerımısardrcam ütüm falanda yok
valla alırdım ama hıc acele etmedım bunları keske etseydım yaa

Merhaba canım hoŞ geldİn. İyİz sen nasılsın. İŞyerİndeyİm ama aklım nİŞanda dÜĞÜnde :))) nasıl nİŞanlık alsam falan dİe dÜŞÜnmekten baŞıma aĞrılar gİrdİ

sen de hoşgeldin cnm..ben de iyiym dünün yorgunlugu var üstümde etlerim kırılmıs hamlıktan...nişn düğün ne zaman?inşallah bulursun gönlüne göre kıyafet...

seher de gelmiş hoşgeldin cnm allah kavustursun ablanla yine yakın istanbula...

didemcim 850 mi çok pahalı canım yaa...

esracım ben ilk gelinliği bğendim ama dediğin gibi üstü biraz daha süslü olabilir...

böcüğüm her şey tam gaz gidiyor ohh ne güzel annenler de geliyorlarmıs ,geçmişe bi gz attım şöyle detaylı okucam,akşam ablandayddınız dimi nasıldı?

abbacım sen nasılsın?

Merhaba canım hoŞ geldİn. İyİz sen nasılsın. İŞyerİndeyİm ama aklım nİŞanda dÜĞÜnde :))) nasıl nİŞanlık alsam falan dİe dÜŞÜnmekten baŞıma aĞrılar gİrdİ

senı ılk defa göruyom kafamçokkarıştıkıme yazdın anlamadım acıkcası he bısey mı kacdım ne

aybuer yok cnm ablama gtmedık bıze geldığınde saat 9:30 falandı yemek yedık derken 10 oldu baska zmn dedık
zaten dığer kardeslerım vardı guzeldı oturduk ıctık yolcu ettım gıttı

sen de hoşgeldin cnm..ben de iyiym dünün yorgunlugu var üstümde etlerim kırılmıs hamlıktan...nişn düğün ne zaman?inşallah bulursun gönlüne göre kıyafet...

Spor falan mı yapıyosun ? nişanım 26 temmuzda
düğünümde 26 aralıkta inşallah ayy bir önce evlenmek istio insan çok özledim çünkü :gitme:

Spor falan mı yapıyosun ? nişanım 26 temmuzda
düğünümde 26 aralıkta inşallah ayy bir önce evlenmek istio insan çok özledim çünkü :gitme:

yok cnm spor diil dün havuza gtmiştim o yüzden...

nişana az kalmıs düğünde az sayılır uzakta galiba sözlün?

böcüğüm şimdi nişan ne zamana olacak ?olur gider işlr cnm hayırlısıyla...

cnm nışan bellı deıl hele bı söz olsunda 28 ınde benımkı dıo 1 ay sonra nışan ama hayatta ne yer bulablırz neden 1 ayda nışanlık dıkılır

ya uzakmış nışanlın allah sabır versın cnm ya pekı sen mı gtceksın yurtdışına
nışan nerde olcak ne gyceksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…