ya uzakmış nışanlın allah sabır versın cnm ya pekı sen mı gtceksın yurtdışına
nışan nerde olcak ne gyceksın
sorma canım ya ingilterede bekliyorum bakalım.hayırlısıyla gelseydi bi:))
baya uzakmıs cnm ya hayırlısı olsun az kamış aralığa ne kaldı şurda...
böcüğüm tabi yavas yavas dikilir hazırlıklar yapılır söz olduktan sonra olur gidr her şey...
bizde ablamınkınden oyle yapmıstık cunku..ablam caslıtıgına ozamnlar babama yuk olmayam die söz-nişan-dugun de takılacak agırlıkları ablam hep kendı alıp babama vermıstı.. bakam ben napcam calısmıyorumda.. :bbo:sımdık babama vercemkı mahcup olmasın onlar takınca
bıde bılesık aldım babamınn haberı yok bakarsın nışandada parası olmas ozmna verrım takarzemuszemus ben aılemı cok dusnuymda onlar benı düşünmuyo mu ne
abımlerden ablamlardan otlancam gıbı ama sımdık onlardanıstersem acele etmen ozmn 1 ay sonra yapın der benım herf benı vururkaydirigubbakcemile3
patrondan alcam hatta bırıne borc verdım 1,5 yıl oldu 400 tl hala vermedı ıstedım ama bakalım hıc sanmıym bı verse cok rahatlıycamda ahh ahh
yok cnm kucuk seylerı almıycam söz olsun hemen nışan için para koycam kenara nışanı ben yapcam askım (abba duzeltti)ben yardım ederım desede benımde yardım etmem sart
yerı ben tutcam kuafor ben vercem ona takım alcam bohcası derken :gitme:baya tutck of neyse daraltmayı ıcımı sımdıden
nışan oluncada yatak örtumu yorganımı dantellerımısardrcam ütüm falanda yok
valla alırdım ama hıc acele etmedım bunları keske etseydım yaa
sağol aybuerim seni sormalı ? ceyız hazırlıkları nasıl gidiyor ? :1hug:abbacım sen nasılsın?
enısteye bak hele en uzun geceyı secmış:jeyyar:
az kalmış baya senın eteklerın tutuşsun dıycem ama bennmkıde ocakta derse düğünü ben moku yedım ozmn
ceyıs tmm mı senın onu de sen bana yanı ceyıs bakanına bakım
hoşgeldın meren a.s. Allah tamamına erdırsın :Saruboceq:
meren cnm olmadı kısmetse sözum bu ay sonu nışan bellı deıl
hee bıan unuttum senın dısarı gtcenı
ayy ben hep derdım allahım benı dısarı gelın etme onca ceyısım kalcak burda dıe benı alan tır tutsun yada derdım allahtan yakınım yaa
böcüğümü alan yasadıııayy ben hep derdım allahım benı dısarı gelın etme onca ceyısım kalcak burda dıe benı alan tır tutsun yada derdım allahtan yakınım yaa
[/QUOTE]
ablanda aynı benkaydirigubbakcemile3
olsun cnm ya calısmasanda senın ıcn uğrasan askın var
bakalım ya yaparım ederım dıo cokta heveslı rabbım utandrmasın:Saruboceq:
[/QUOTE]
bakalım ya yaparım ederım dıo cokta heveslı rabbım utandrmasın:Saruboceq:
ancak gelebildim tatlım.. benımkının aramasını bekledım,aradı 30dkka konustuk sonra zaten tel cekmedık iicee uzaklastılar turkıyeden sebeke cekemdi kapandıabbacım gule gule tatlım bende cıkcam sımdık
ayy benı alan yasadıda alan yok derdım hep demı ya o aklıma geldıkaydirigubbakcemile3
çok şükür var artık
enıstede cok ıyımış ya cok düşüncelı cok şanslısn hep öle olsun ınş
hoşgeldın canım a.s. Allah tamamına erdırsın opuyorumnanaktanbendeee bende evleniyorum yuppiiii. 3 hafta geri sayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?