2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

bende oturuyom iş yok ama bırazdan gelcek ozmn calısmaya baslarım cok şükür bu haftada bıttı kaldı 2 hafta sözume cok mutluyum

bende oturuyom iş yok ama bırazdan gelcek ozmn calısmaya baslarım cok şükür bu haftada bıttı kaldı 2 hafta sözume cok mutluyum

ayy canım benim maşallah inşallah hep mutlu olursun hayırlısyla. benim sözümde aşkım gelemedi annesi taktı yüzüğümü çok buruk geçmişti.bide teyzesi beni çok sinir etmişti ama inşallah senin ki çok güzel olur

sözlun yokken bıle sözlenmışsın masallah sana
bakalım benı kım sınır etcek yolarım hee:mymeka: kesın yengem ederde gerıısnı bılmım

sözlun yokken bıle sözlenmışsın masallah sana
bakalım benı kım sınır etcek yolarım hee:mymeka: kesın yengem ederde gerıısnı bılmım

bunun şimdi bi teyzesi var 50 yaşlarında benle kuaföre geldi. yok niye bu renk elbise aldın saçına niye öyle taktın falan dedi çok üzülmüştüm. kuförüm bir fırçaladı bunu ohhh

vşş ona neymış delı mı nee
ayy bana kımse karısmaz cunku cvp verım tırsarlar benden :roflol:

vşş ona neymış delı mı nee
ayy bana kımse karısmaz cunku cvp verım tırsarlar benden :roflol:

ya bende aşkımın hatırına bişey diyemedim ama anlattım kendinede hiç çekince söyle dedi ona neymiş dedi hadlerini bilecek herkes dedi. amann gülüm işte benim iş biraz farklı aşkımın annesi bu 2 yaşındayken ölmüş babasıda sonra evlenmiş. kayınvalidemin ailesi çok garip bir hırs bir kıskançlık var hepsinde. ALLAH tan uzak olucam hepsine yoksa hiç huzurum olmazdı ALLAH korusun.

inşallah senin öyle bi sorunun yoktur.

iyi aksamlar kısslarr ancak geldım carsıdaydım .. yarın ıst.dan kardeısm gelcek 2ay beri gormemistim.. çokk özledimmm yaaa... 2gun kalıp geri donecek işine..

böcüğüm,dasilvadido,lady legend,meren,aybuer nasılsınız bakem?

öptüm hepinizi kendinize çok iyi bakın a.s. a.s.

abbacım h geldın cnm nasılsın
valla ben pek ı deılım kızlar nazar ettıler bana resımlerıme bakıp cok güzelsın ddıklerınden berı gözum ağrıyo sankı bısey varmış gıbı ama yok delı olcam yaa
kardesın ıst da okuyor mu:

ayy bu kk ya bısıler oldu yınee yaa.. bi attı benı dısarı bidaha zar zor girdim vala..

hoşbulduk tatlısımmm a.s. :1hug:
ntvde nba basketbol turnuvası var bakıyonusmu kıslar hidoda oynuyor..

ayy kıyamam böcüğümmm kendıne çok dikkat et :1hug: :1hug: hemen kendıne nas ve felak oku bebişimmm.. ustundekı agırlıgı hemen alır ustunden,, ben nazara ınanıyorum ve çok korkuyorum acıkcası... Allahım bızı kem gozlerden korusun :Saruboceq: :Saruboceq:

kardesım hem okuo hem çalışıo kuzum iki arada bi derede idare etmeye calısıo işte.. istanbula ilk gittiginde 105 kıloydu sımdı 75e dusmus çoookk zayıflamıs boyuda 1.96 zaten ( sacları dokulmeye baslamıs garibim 2si birden agır geldı tabi.. (

kardesım marmara otomotiv ogrt. okuo + thy de ucak - bakım teknısyeni..
meslegi guzel parası çok ama işi çok agır 3vardıyalı calısıyor ,haftada değişyor vardıyası işte.. 22yasında suan işe gireli 2yıl oldu ..
diyoruz buna şukur işsizlik daha zor helekı erkek çocuguna çok daha zor..

selam kısçeler
geçmişi oku oku başım döndü kafamçokkarıştı uzun zaman olmuş gelmediğim
yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyeyim a.s.

böcüğüm okudum herşeyi Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. hayırlı işlerde acele ediniz diye bir hadis var. sizde akışına bırakın herşeyi , çok hızlı falan demeyin canım Mevlam hayırlısı nı verecektir yolunuz inşallah hep açık olacaktır. çok sevindim senin adına. İnşallah çok çok mutlu olursun canım benim opuyorumnanaktan

ben ev kızı oldum nişan telaşımız var hergün çarşılardayım. bohça hazırlığı falan bitmiyornişsana 22 gün kaldı hala nişanlık bulamadım. abiye model istiyorum ama tesettürlü bulamıyorum :sinifsinif:

herkes iyidir inşallah. herkesin telaşesi var okuduğum kadarıyla. Rabbim hepimizin yolunu açık etsin. :Saruboceq:
ayy giremiyorum nete de modem arızalı neyseki bugün kardeşim tamir etti. bir saattir geçmişe bakıyorum.
saat epey geç olmuş ben yatayım.
herkesi kocaman öpüyorum :1hug:

gunaydin kizlar
pastacm allah razi olsun cnm cok saol
ben söz elbisem1 yarin alcam alyans begendim 420 tL DEDILER ALCAZ

ábbacm dün senin konuna msj yazd1m ama kk sorun vardi g1remed1m suandada harfler yerine sayi cikiyo sinir oldum düzels1n yazcam

merhaba kızlar...
ben yokken gelen giden herkeslere selamlar öpücüklerrzemuszemus
bugün tatilim ama yarın çalışacam 2 ayda bir pazar nöbetim oluyo:1ninca:
bugün inşallah nişanlımlan düğün salonlarını dolaşacaz eğer çok beğendiğimiz bi yer olursa tutacaz:Saruboceq: benim amacım en geç bu ay sonuna kadar bu işi halletmek...çünkü sora ramazan gelecek bayram gelecekkaydirigubbakcemile5
böcüüüm alyansın nasıl bi model ücret uygun çünkü merak ettim

kızlar selam..
valla oku oku bitmedi geçmişi :)))
şimdide acil çıkıyorum.gelinlik bakmaya gidicez.yarında mobilyaları alıcaz.
ayrıntıları akşam haberdar ederim...öpüyorum hepinizi...

pc sorun var harf yer1ne rakam c1k1yo kizlar off bende yazmadm pekk

didemc1m al1rsak koyar1m resmini ama ancak h içi

tamam böcüüm beklemedeyim
esracım Allah işini rast getirsin yevrum:1hug:
ayh benim de tekvim çıkmıyo yine manyak oldumkafamçokkarıştı

iyi aksamlar kısslarr a.s.
böcüğüm alyansın fiyatı çok iyi.. eger sen ve mustakbel uşagımız beyendıyse hiç tereddut etmeden alın derım ;-)
bir dilim pasta canım ben nişan gunu alındı herseyım , benım kaderım butun işlerim son gun ve kosştr koşstur olur (
sıkma canını bulursun tatlım,sakin kafayla dusun tasın ..hersey gonlune gore olsun insallah :Saruboceq:

yakşamlar sonbahar kış bacılarıı
bugün nişanlımla bizim buralarda 2 tane düğün salonunu gezdik. bi tanesini özellikle çok beğendik. 650 kişi kapasite sınırsız video orkestra pasta masta hepsi dahil aralık fiyatı 2,750 tele..
öteki saon da güzel aslında, hatta nikah gününü bile adamlar kendi alıp salonda kıyıyolar hizmet güzele benziyo fiyatı 3000 tele ama salonda çok kolon olduğu için aşkım beğenmedi bir, ikincisi de video kaydı 2 saat...adamlar 4 saat düğün programı yapıyolar hangi biri çekilecek diye düşündüklmaz:

ayrıca ilk anlattığım salonda annem ve babamın nişanı olmuş kızlar sonradan öğrendim..içim bööle bi tuhaf oldu duygulandım:gitme:

günaydın gelinciklerrr...
sabahın köründe işteyim ama Allaha şükür napalım ekmek parası
tikkat edin kendinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…