2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ya kızlar resim koyucam ama daha sonra çünkü diktiriceğim model i giydim üstüme ama rengi bile farklıydı,ki üzerinde yine oynamalar olucak.bir tane tam istediğim gibi yeni dikmişler,onu giycem bidaha gittiğimde,o zaman o üstümdeyken resim çeker, buraya da koyarım.ama isterseniz dün çok giyip çıkardım başka onlardan birtanesinin sadece altını beğnemiştim onu gönderebilirm

elisaa cım hoşgeldin yevruma.s.
esra canım nasıl istersen öyle yap yevrucum ben şimdi heyecan yaptım biraz o bakımdan:roflol:

gunayn cnm nas1ls1n ayy inanmiyorum abbanin linkinnde harflerim cikti _imdik gene yok
uğurluyum tatlım ben opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ondan bnm topişte çıkmıstır zemuszemuszemuszemus
böcüğüm senın aldıgın yenı ceyısler kacıncı sayfada bakacamda bu lınk 1den baslıoo :bbo:
opuyorumnanaktan günaydın bacılar
Esra gelinlik resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz
abba maşallah çok güzelsin zemuszemus

sabah akşam spora gidiyorum heryerim ağrıyor ama 10 günde sadece 1 kg verebildim sinir olmaya başladım -tatlicadiarzu-
ayy sağol canım benım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nişanın ne zamandı.. ozaman 30gunde 3kılo verceksın ;-) yada ilk basta insan yavas kıo verıyor ama sonradan kılo verme hızı artıyor boyle dusun hiç moralını bozma tatlım kaydirigubbakcemile4
kızlar hoşgeldiniz,
esracım hadi hadi resimmmmsositososito
pastacım sabırlı ol elbet faydasını göreceksin
abbam da bir içim su maşallah:nazar:
:kedi::kedi: çok tşk ederimmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gal.php

gal.php

Son düzenleme:
kizlar ya netimi kesti patron yigni gelemed1mki yaa

d1demc1m anlatim
dün elbisemi ve istemede giyceklerimi aldk bugünde yola c1ktik yüzükler carsamba gününe kaldi
resimleri ekledim ama sildim yaa neyse üstümde görürsünz

yok canım ben almadım gelinliği bunların ikiside değil,benm beğendiğim çok daha farklı.onu dediğim gibi diktircm,bitince atarım sizede onu.bunlar öylesine orda denedim :))))

ben her 2 eklediğin gelinliği de çok beğendim ladym
asıl gelinliğini heyecanlan bekliyorummmyerimseniben

artı ısyerımden nete gıtremıycem ancak aksamları gorceksınız benı
abbacım senıde goremedım bugun yawrum cok öptum kıb
dıdemım esracım nassınız
esracım ben goremedım ama ınanıyomkı prenses gıbı oldun:nazar:
hevın roselın nehır ortada yoklar ve ben meraktan ölcem

Back
X