2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlar..
iyi didemcim sen nasılsın.
bende çok üzüldüm ya böcüğüm daha gündüz giremiycek.:gitme:
bende mrk ettm roselini.ne yaptı acaba yaa..
hevin,minilya,aybuer,nehir..onlarda uzun zamandır yok..:uhm:

günaydın kızlar..
iyi didemcim sen nasılsın.
bende çok üzüldüm ya böcüğüm daha gündüz giremiycek.:gitme:
bende mrk ettm roselini.ne yaptı acaba yaa..
hevin,minilya,aybuer,nehir..onlarda uzun zamandır yok..:uhm:

iyiyim canımbenim Allaha şükür:nazar:
dün nişanlımla konuştum, bu cumartesi kısmetse onların yakınlarındaki düğün salonlarını gezecez, bir salonda tanıdık varmış inşallah indirim yaptırabiliriz:Saruboceq: bi deee mobilyacıları gezecekmişizkaydirigubbakcemile3 heyecanlandım vallaha

iyiyim canımbenim Allaha şükür:nazar:
dün nişanlımla konuştum, bu cumartesi kısmetse onların yakınlarındaki düğün salonlarını gezecez, bir salonda tanıdık varmış inşallah indirim yaptırabiliriz:Saruboceq: bi deee mobilyacıları gezecekmişizkaydirigubbakcemile3 heyecanlandım vallaha

ayy canm hadi hayırlısı bakalım..bende heyecanlandım bak şimdikaydirigubbakcemile3
bizde bu h.sonu cmtsi kendimize ayırıcaz havuza giricez.pazar da halı-perde fiyatı alıcaz.mobilyaları hallettik geçen h.sonu..aldığımız mobilyaları da atarım birazdan..
bu arada pazar günüde düğün fotoğrafları için yalçınlardan fiyat aldık..3 tane paket yazdı karta,onlarında ayrıntısını yazarım.fikir olur sizin içinde..

ayy canm hadi hayırlısı bakalım..bende heyecanlandım bak şimdikaydirigubbakcemile3
bizde bu h.sonu cmtsi kendimize ayırıcaz havuza giricez.pazar da halı-perde fiyatı alıcaz.mobilyaları hallettik geçen h.sonu..aldığımız mobilyaları da atarım birazdan..
bu arada pazar günüde düğün fotoğrafları için yalçınlardan fiyat aldık..3 tane paket yazdı karta,onlarında ayrıntısını yazarım.fikir olur sizin içinde..

oh ne güzel canım iyi günlerde kullanın inşalla:1hug:
paketleri de merak ettim doğrusu incelemekte fayda varyerimseniben

Günaydın kızlar
siz mobilya , gelinlik her birini hallettiniz maşallah
Rabbim mutlulukla kullanmayı nasip etsin

evet canım beceremedim çünkü :))
hepsi 9500 mlyar a mal oldu canm.yatak odasını benm babam,koltuk takımını,yemek odasını k.pederim.oturma odasına köşe takımını nişanlımla ben aldık.bide şöyle oldu mesela yatak odasında büyük uzun şifonyerini almadık çünkü sığmadı,yatak başlığıyla bazayı deri aldık.
oturma odasına sadece köşe aldık,tekli koltuğunu almadık.
koltuk takımının hepsini aldık..
yemek odasında da vitrin ve konsolu almadık.uzunlamasına tv sehpası,masa,sandalye,tek gümüşlük,bide masanın üstüne aynasını aldık.
aslında hepsi alınsa sığardı bi şekilde ama tıkış tıkış ev istemediğim için almadım..

ya kızlar şimdi belediyeyi aradım fikrim olsun diye...
nikah memurunu salona getirtmek için 300 tele istiyo insafsızlarkötükedihüso
ben o parayla 1 ay geçiniyom beee hey gidi..

ya kızlar şimdi belediyeyi aradım fikrim olsun diye...
nikah memurunu salona getirtmek için 300 tele istiyo insafsızlarkötükedihüso
ben o parayla 1 ay geçiniyom beee hey gidi..

yaa bizde en son düğün yerine getiririz diye düşünyorduk.300 tl fazlaymış hakikaten.dur bide ben bizim belediyeye soruym hepsi aynı fiyat mı acaba.

yaa bizde en son düğün yerine getiririz diye düşünyorduk.300 tl fazlaymış hakikaten.dur bide ben bizim belediyeye soruym hepsi aynı fiyat mı acaba.

valla canım bilmiyorum ki
bizim orda bi salona gitmiştik hafta sonu, adam salon ücretne dahil olacak şekilde nikah işlemlerini kendisi yapıyodu ve demişti yani çok pahalıya patlar size diye...

ama gelgelelim düğün salonu bizim tarafta, nişanlımın otobüs vs ayarlaması lazım
hemi de salonda çok fazla kolon vardı beğenmedik...

olmazsa artık düğünden bi hafta önceki cumartesi felan yapacaz nikahı napalım sağlık olsun:delphin:

kızlarr ben geldimm

napıosunuz yazamadım kaç gündür evlilik hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyo oh artık haa h ne güzelll ladycim esyalarınız hayırlı olsun merak ediyorum evlerinizi evlenin artık :D:D

düğün salonuna nikah memeuru getirmek o kadar pahalı mı yaaa bizim burda 100 150 arası...

böcüğüm de giremior:1closedeyes:

kızlarr ben geldimm

napıosunuz yazamadım kaç gündür evlilik hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyo oh artık haa h ne güzelll ladycim esyalarınız hayırlı olsun merak ediyorum evlerinizi evlenin artık :D:D

düğün salonuna nikah memeuru getirmek o kadar pahalı mı yaaa bizim burda 100 150 arası...

böcüğüm de giremior:1closedeyes:

aybuerim hoşgeldin canım
valla ben de şoke oldum duyduğum ücret karşısında...nişanlıma da mesaj atıp söyledim ama sesi çıkmadı sanırım dumur oldu çocuk:roflol:

slm kizlar GECMISI OKUYAMADIM VALLA ARADA GIRERIM ANCAK KACAMAK
COK IYIM MUTLUYUM ASKIMI GORCEM AKSAMA ÖPTUM KOCAMAN
KDV INDIRMLERI EYLULE KADR DEVAM ETCEKMIS BELKI BIZDE ALIRIK

kızlarrrrrrr
yarın bir bölüm değişikliği için iş görüşmesi yapacammmm
bana dua edin nooluuuuuaaarrr:Saruboceq:

Back
X