- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar..
iyi didemcim sen nasılsın.
bende çok üzüldüm ya böcüğüm daha gündüz giremiycek.:gitme:
bende mrk ettm roselini.ne yaptı acaba yaa..
hevin,minilya,aybuer,nehir..onlarda uzun zamandır yok..:uhm:
iyiyim canımbenim Allaha şükür
dün nişanlımla konuştum, bu cumartesi kısmetse onların yakınlarındaki düğün salonlarını gezecez, bir salonda tanıdık varmış inşallah indirim yaptırabiliriz:Saruboceq: bi deee mobilyacıları gezecekmişizkaydirigubbakcemile3 heyecanlandım vallaha
ayy canm hadi hayırlısı bakalım..bende heyecanlandım bak şimdikaydirigubbakcemile3
bizde bu h.sonu cmtsi kendimize ayırıcaz havuza giricez.pazar da halı-perde fiyatı alıcaz.mobilyaları hallettik geçen h.sonu..aldığımız mobilyaları da atarım birazdan..
bu arada pazar günüde düğün fotoğrafları için yalçınlardan fiyat aldık..3 tane paket yazdı karta,onlarında ayrıntısını yazarım.fikir olur sizin içinde..
Günaydın kızlar
siz mobilya , gelinlik her birini hallettiniz maşallah
Rabbim mutlulukla kullanmayı nasip etsin
ya kızlar şimdi belediyeyi aradım fikrim olsun diye...
nikah memurunu salona getirtmek için 300 tele istiyo insafsızlarkötükedihüso
ben o parayla 1 ay geçiniyom beee hey gidi..
yaa bizde en son düğün yerine getiririz diye düşünyorduk.300 tl fazlaymış hakikaten.dur bide ben bizim belediyeye soruym hepsi aynı fiyat mı acaba.
kızlarr ben geldimm
napıosunuz yazamadım kaç gündür evlilik hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyo oh artık haa h ne güzelll ladycim esyalarınız hayırlı olsun merak ediyorum evlerinizi evlenin artık
düğün salonuna nikah memeuru getirmek o kadar pahalı mı yaaa bizim burda 100 150 arası...
böcüğüm de giremior:1closedeyes:
günaydınnn kızlar...
didemcim hadi hayırlısı canım..inşş.dilediğin bir bölüm olur..