2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

olsun cnm ödenır cıkar aradan en ıyısını yapmışsın vallaŞeniz

merhaba kızlar

nasılsınız*ben şimdi iş görüşmesinden çıktım toplu mulakattan heyecan var biraz inşallah geri dönüş yaparlar çok heyecanladım yaa...cafeye girdim bişey bakmak için size de yazayım dedim girnmişken

böcük minilya buluışmussunuz hayrılı olsıun aldıklarınız iyi günlerde kullanın insallah...

lady cimm sorun değiil ...

herkese merhabalaaarr..
Bayadır giremiyorum..Yılbaşı yaklaştı..Dükkan çok kalabalık..Dünde dükkandaydım..Sürekli hediye paketi yapıyorum yahu..
Zaten canım çok sıkkın..Canım birşey yapmak istemiyor..Kimsenin tadını kaçırmak istemiyorum..
Minilyam böcüğüm almışsınız eşyalarını..Hayırlı olsun..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah..Daha bakmadım resimlerine akşam bakarım inşallah..Böcük sanada oy verecem yavrum meraklanma..
Aybuer hakkında hayırlısı olsun canım..Allah gönlüne göre versin işkonusunda ve her konuda tabi :))
Hepinizi öpüyorum kızlar..
Lady cim az kalmış buluşmaya :)) Sizde hayırlısıyla kavuşun inşallah..

saol tatlum Şeniz ınş taksıtının bıttığı gunude goruruz:Saruboceq: sen nasılsın anlat bısıler ayy benım pragram basladı ayoll

nan ceyıs resımlerınde koydum bakın aldıklarıma ön sayfaya taşıyın gormeyenler gorsun :roflol:

Hayırlı olsun böcüküm minilyam.böcük oy atcam sana kızma ülennn.çok uzun geldi üşendim.ama atacam merak etme.

Atarım mutlaka.sadece biraz uzun geldi :) evet orda adının olması da güzel bir şey.sonunda ödül varmıki kız :)

Atarım mutlaka.sadece biraz uzun geldi :) evet orda adının olması da güzel bir şey.sonunda ödül varmıki kız :)

he var ne çıkarcısın ha:roflol:
bırıncıye BMW
ıkıncıye daıre ondan sonrkıler boş bısey yok onlara ayy bana ankestra heıdye etseler yeterdelikafadulden

Böcüğüm nasılsın diye sormuşsun..biraz bahsetmiştim ama gönder demeden kapatmışım nedense..
Özetle iyi değilim..zamana ihtiyacım var canım çok sağol öptümm ...

saol tatlum Şeniz ınş taksıtının bıttığı gunude goruruz:Saruboceq: sen nasılsın anlat bısıler ayy benım pragram basladı ayoll

inş taksıdı bıter böcukcumm ben kendımden bılıom ankastrelerı taksıtlı aldım bu ay ucuncu taksıtını öducem gerıye 7 taksıt kalıoo onlarda ağustos bası bıtecek inşşş yanı dugune ıkı ay kala taksıtlerım bıtmıs olucak hayırlısıyla:Saruboceq:

Böcüğüm nasılsın diye sormuşsun..biraz bahsetmiştim ama gönder demeden kapatmışım nedense..
Özetle iyi değilim..zamana ihtiyacım var canım çok sağol öptümm ...

oyşşş nehırım benım kız üzme kendını valla değmezzz o üzülsün valla böle seker gıbı bırısnı kaybettıgı ıcın...:teselli:

sız kaca aldnız ankestrayı markası ne bende ona gore zengın goca bulcamda olmadı set üstu ve mıkrodalga alcam

Nehircim şu an yapabilicen en iyi şeyi yapıyosun.bir işte çalışıyosun.bu kendini dinlemeni engeller.yakında üzüntün azalır inşallah

ben cıkıyorum kızlar ı aksamlar yarın gorusmek uzre ınş
hepınızı öpuyorum canlarım allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…