cnm hanı sız gıderken ben enıstemı gördum ya ha ıste ozmn ablam enıstemı arayıp arcelığe gel demıs yanı rastlantı superdı sonra ablam ordaydı annem babamda geldıayy tam kadro haa kaydirigubbakcemile3 neysem camasr mak bulasık mak aldım senın dedın gıbı fırın almadım ankestra set alcam ınş babam tutturdu supurgenıde al sunu bunuda al sankım para şey edıyom:roflol: supurgelerı beğenmedım o yuzdn sadece ıkısını aldım bu arada 3 bın ytl borcum var suan delikafadulden
1 yıla kadar goca bulmam şart oldu:roflol:
kızım senın gocaya ne oldu hanı vardı bı dene :uhm:
herkese merhabalaaarr..
Bayadır giremiyorum..Yılbaşı yaklaştı..Dükkan çok kalabalık..Dünde dükkandaydım..Sürekli hediye paketi yapıyorum yahu..
Zaten canım çok sıkkın..Canım birşey yapmak istemiyor..Kimsenin tadını kaçırmak istemiyorum..
Minilyam böcüğüm almışsınız eşyalarını..Hayırlı olsun..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah..Daha bakmadım resimlerine akşam bakarım inşallah..Böcük sanada oy verecem yavrum meraklanma..
Aybuer hakkında hayırlısı olsun canım..Allah gönlüne göre versin işkonusunda ve her konuda tabi :))
Hepinizi öpüyorum kızlar..
Lady cim az kalmış buluşmaya :)) Sizde hayırlısıyla kavuşun inşallah..
Atarım mutlaka.sadece biraz uzun geldi :) evet orda adının olması da güzel bir şey.sonunda ödül varmıki kız :)
saol tatlum Şeniz ınş taksıtının bıttığı gunude goruruz:Saruboceq: sen nasılsın anlat bısıler ayy benım pragram basladı ayoll
Böcüğüm nasılsın diye sormuşsun..biraz bahsetmiştim ama gönder demeden kapatmışım nedense..
Özetle iyi değilim..zamana ihtiyacım var canım çok sağol öptümm ...
inş taksıdı bıter böcukcumm ben kendımden bılıom ankastrelerı taksıtlı aldım bu ay ucuncu taksıtını öducem gerıye 7 taksıt kalıoo onlarda ağustos bası bıtecek inşşş yanı dugune ıkı ay kala taksıtlerım bıtmıs olucak hayırlısıyla:Saruboceq:
Böcüğüm nasılsın diye sormuşsun..biraz bahsetmiştim ama gönder demeden kapatmışım nedense..
Özetle iyi değilim..zamana ihtiyacım var canım çok sağol öptümm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?