2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

gunaydın nırdesınız sız bakımÇok üzgünüm çoook tükkanı ben kapadım ben açtım:dilcikar:
dünden berı boğazımda bı gıcıklanma var aman hasta olmasmm okadarda dıkkat edıyom sıkı sıkı gıyınıyom neysem aksamdan berı super kar yağıyo :1rolleyes:

sız kaca aldnız ankestrayı markası ne bende ona gore zengın goca bulcamda olmadı set üstu ve mıkrodalga alcam

kız bız ankastre bulasık fırın davlumbaz ocak aldık hepsı 2200 ytl cnm keşke onuda gürsesten alsaymışız ama öleymıs kısmetkaydirigubbakcemile3
ama bız kampanyalı fıyattan aldık o yuzden cok ıyı almış olduk yanı..hihoyyyt

gunaydın cnmm bende sıkı gıyınıorum cnmm herkes sıkı gıyınsın.
akşam karın yağısını ızledık cok superdı valla balkondan bakması ve sogukta kırılmıstı sankı hıc usumedık yanı..
bu arada aksam yıne geç yattım ahh su boyamaların yuzunden bı bıtse su havlu boyamaları zaten bı tane kaldı onuda akşam yapıcam bıtcek inş..

ne boyaması yahu anlamadım yanı bılıyomda kac tane yaptın pekıCADIARZU
ankestra setı cok ı almışınız cnm hayrlı olsun o da :1closedeyes:

Günaydın kızlar...Ohh hem çalış, hem para biriktir, hemde bide boyama yap maşallah sübhanallak kızımıza..
Aynen kalın kalın giyindim..Bol bol portakal, mandalina yemeye çalışıyorum..Hasta olmak an meselesi..
Hala yağıyor kar çok güzel ama ben lapa lapa yağmasını istiyorum...30 aralık oldu bea..Bu yılda bitiyor..Bizse sadece yaşlanıyoruz sanki..Yani bana anlamsızca yıllarım gidiyor gibi geliyor..
Bu aralar neense para harcamaya kıyamıyorum..Aslında birşeyler alsam kendime iyi olurdu ama neyse..
Böcüğüm oyladım yavrum seni :))
Minilya sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor herşey?

Bu arada böcük sen mi bahsetmiyorsun, yoksa ben mi göremiyorum (ki bu daha yüksek bir ihtimal)
Nasıl gidiyor ilişkiniz, aranız nasıl, evlilik planları ne alemde?

Nehirciğim çalışıorum evet ama para bırıktırıorum düşüncesı nerden cıktı kızz elıme para gecmıokı bırıktırıyım senağlama
aldıgım para hooppp dırek borclara valla..dedıgım gıbı bu ay ödemelerımı yapım kı bırazını yaptım ocak ayı maasımı alıncada yapıcam o zaman 1883 ytl borcum kalmış olcak senağlama
yanı anlıcagın öde öde bıtmıo kı-tatlicadiarzu-
aman valla aldım suan herseyımı sayılır..cok az eksıgım var buyuk esya olarak yatak örtusu ve perdesı,halısı ve mutfak halısı ayrıca mıkro dalga fırın var kucuk olarak masa örtusu,ütü masası,çamaşırlık,bavul,vileda seti,ekmeklik,kirli sepeti,klozet takımı ve banyo aksesurları kaldı başka eksık yok sayılır yıne ufak tefek cıkar eksıkler ama onlarda cok kucuk seyler olur..
kızlarr az kalmıs dımı eksıklerım şakkıdı:lepi:

Son düzenleme:
ne boyaması yahu anlamadım yanı bılıyomda kac tane yaptın pekıCADIARZU
ankestra setı cok ı almışınız cnm hayrlı olsun o da :1closedeyes:

valla cnm bohca ıcın yapmıstık genıs bı havlu kenarı artı havlunun yarısını kapsıcak sekılde dantel ayrıcada traş havlusu hepsını boyadım sonra lalelı havlum vardı boyadım bı kelebeklı vardı boyadım sonra cıceklı vardı boyadım sonra bı dene de lalelı daha vardı boyadım sonra kafanfıllı olan boyanacak duruo sonra gullu vardı aksam boyadım daha baska varmı hatırlamıom annem dıoo sımdıden havluların 28 oldu dıo 40 ı bulurmus yeterlı heralde yaa bende daha yaparım 50 felan olur

Ya ya çok az :))
Yok yok saydıkların çok değil..Benim saydıklarının yarısı bilem yok..Daha yemek takımım bile yok..
Şu andada olmasını düşünmüyorum zaten..Kendim için yaşıyorum..
Küçük eşyalar çok para harcattırır ama sen bayaa kolaylamışsın..Kız zam yapacaklar mı kesin olara yani...Kriz mriz derler ya yapmazlarsa Allah korusun..İmşallah güzelce zam yaparla,inşallah umduğundan fazla olur...

cnm zam mı:1shok: hayatta yapmazlar beahhfisfisfis
kız az kalmış dıme valla hepsını aldım eksık olarak az kaldı ama onlarda epey bı tutacak yatak örtusu perdesıyle beraber bın ytl tutar en azından düşün yani yatak örtusu ıcın para atıcam kenara en son alıcam kı modası gecmesınşakkıdı
dıger eksıklerımıde nisan ayında toplu olarak ıstoctan alıcam..mıkro dalgayı da alırım nisanda oda cıkar..nasıl plan ama?
cunku nisan ayında evkur borcum sonunda bıtecek valla herseyımı evkurdan aldım ben...

geldımm
nehırcım herşey guzel gıdıyo anlatmıyorum fazla nazar değer dıye cok korkuyorum hemde boşver kendımızden bahsedek
beyaz esya dedık aldık kurtulduk bıde ödemesı var tabe onun derdıne dustum yoksa aşkmız devam edıyo sureklı arıyo konusuyok msjlar neyım hıc susmaz ama ıste net yok görusemıyoruz
mınılyam cok az kalmış ama ben bastan dıyem sen bu eksıklerını alırken bıseyler da görur alırsın sonra aa baya varmış dersın:1closedeyes: bende aldıklarımın lsıtesını yapmıstım dun guncellestrdım koydum ceyıse olması gerekenler topıcıne bı coğunu aldım sızde bı bakın
nehırcım bence sende al nan kısmet ne zmn gelır bellı olmas ben bıle 3 yıllık ılıskımde bı sbh kendımı sözlu olarak buldum :1shok: yanı ummadığın anda hayal alemınde olabılırsın

benım suan 50 tane belkı da fazla amma çokmus bende cok guzel ornekler var hatta son yaptıklarımı eklemıstım ceyıs resımlerı bölumune bı okadr patık ve tulbentte var :jeyyar: yanı dantel cok en cok düşündurende onların sarılması 2bın ytl tutar kanımca

ocakta bızde zam olcak asgarı ucret zam oldukca oluyo ama ben asgarı ucret ustunde olduğum ıcın ıkı kez zam alamadım 2.yıldayım hala alamadım oyuzden ben zam ıstycem krız neyım yok valla bahane edemezler ozmn asgraı ucretede yapamazlar cıraklar 3kez zam aldı ben aynı yerımdeyım işi bırakırım dıycem 100ytl zam 50 ytl yol parası ıstycem naz ederlerse işi bırakırım dıycem benden ıyısını bulamzlar yapmak zorunda kalırlarhihoyyyt

benım borcum senden daha cok nan 3bın:1shok:

ya ben taksit yapmaktan nefret ediyorum şu ana kadar ne aldıysam hepsini peşin aldım bir tek tefal clipso düdüklü tencere almıştım ikili,o da annemin ısrarıyla,8 ay taksit yaptım,65 ödüyorm her ay,ona bile sinirr oluyorum,mart ta biticek inşş..onun dışında bişey almdığm ay para biriktryrm.şimdi sırayla başlıycam her ay almaya yoksa bitmycek

bende sevmezdım ama işte ınsan düşmeye görsun paramı harcamadan duramam oyuzden aldım oduyom pekte keyıflı cok ısterdım peşın almayı ama bısey alınca dığerınde gözum kalıyy şakkıdı
bu arada ben ceyıs sercem cok sevyom ceyıs serılsın bakılsın olayını:1closedeyes:

Selam cancanlar.ben geldim.nasılsınız bakem?benim de taksitler katlandıça katlannnıyor.70 biyere 200 biyere 25 biyere aklıma direk bunlar geliyo.tabi her ay gelen internet ve tlf faturasını da unutmamak gerek yanim :1closedeyes: bu gidişle ben sırf taksitlere çalışcam.napak çeyiz kolay düzülmüyo , emek istiyo.daha beyaz eşyalarım oturma grubum halılarım perdelerim duruyo.ve diğer ıvır zıvır gereçler... delikafadulden

Hoşgeldin aybuercim.ben de giremedim merak etme :) tembeliz biz ha ? çok soğuk bugün ya.şöyle güneşli ilkbahar günlerini özledim.hava tertemiz mis gibi

Roselin cim günümüz şartlarında hepsini bir anda almak zor.Yavaş yavaş alırsın hiç merak etme.

Aybuer ben işyerinde sıkılmış vede soğuktan büzüşmüş bir şekilde mesaimi tamamlamaya çalışıyorum.Sen napıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…