2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

sağol lady cim ben de iyiym her zamanki gibi evde takılıyorum öylesine...

az kaldı nişanlına kavusacaksın az da olsa.gerçi askerliğin nasıl bittiğii anlamıcaksın bikaç ay sonra.ben de 15 ay bekledim.bilirim neler hiissettiğini.

roselin gerçekten çok zor ayrı sehirlerde olmak sizin düğün ne zamandı?

amin sağol canım. biliyorm seninkinin askerde olmadığını, o yzden sordum başka bi il de mi,il olarak uzak mı diye,tabi canm askerken beklemk daha zor,çok şükür hergün 2-3 kere konuşuyorz,ama hiç bişey görmenin yerini tutmuyor,hayırlısıyla görmeme 12 gün kaldı :)) 3 gün beraberiz,şu an onun hayaliyle yaşıyorum.evlenmeyi ne zaman düşünyrsunuz,sende benm gibi çeyiz e vur kendini :) ilk zamanlar hiç heves yoktu ama şimdi geldi yarın a.verişe çıkıcamm

evet canım yaa açıkçası 15 ay düşününce 5 ay çok az geliyor,çok şükür diyorum,sende bitirmişin ama bak,zaman geçiyor işte bir şekilde..

ne güzel olmuş :)) benmki bakalım hangi tarihte gelcek,mayısta gelceği için özel bir günümüz yok o tarihte,gelene kadar bütün özel günler bitiyor,bir tek benm doğum günüm kalıyor temmuzda .bu sene çok karlıyım :) gerçi yine hediyesini alcam,hemde hepsini toplayıp birtane hediye alcam,biraz ağır olcak :))

evet çok iyi oldu sevgilier günü daha anlamlı bizim ilişkimşzde.kavusma günümüzkaydirigubbakcemile3

mayısın 15 inden sonra gelir canım kaynım da geçen sene aynı zamanda gitti mayıs 17 sinde gelmişti.

evet agır olacak sana ama olsun

Merhaba kızlar.nerdesiniz bakalım.ben dünden bu yana girmedim.böcükle minilyadan da ses çıkmamış.böcüğün zaten pc yok haber veremez ama merak ediyoru myine de naptılar acaba?

roselin merhaba ben de şimdi geldim eve net basına geçtim bugünn yok kimse yarın böcük anlatır buluşmayı.

günaydın canım şimdi atıyorum hemen oy :) siz ne yaptınız bakalım,
bu arada aybuercim kusura bakma msj attım sonra, elektrikler kesildi cvp yazamadım

günaydın canım şimdi atıyorum hemen oy :) siz ne yaptınız bakalım,
bu arada aybuercim kusura bakma msj attım sonra, elektrikler kesildi cvp yazamadım

ctesı cnm arkdaşım mınılyam ıle buluştuk ee bıde enıste bey vardı yanında:1closedeyes: mınılyamı ben esmer beklerken sarışın cıktı cok guzel bee valla benden güzelmış aman duymasın:dilcikar: sonra ben bıraz gec kaldım ıcerı gırdım hopp tabı mınılya deılde gercek adını dedım oda hemen benım nasıl tanıdın dedı :1rolleyes: kapıdakı bı çift vardı onada sen mısn demıştım:roflol: neyse hemn onların işini hallettık benımde aılem geldı benımkılerıde aldık:asigim:ceyıs resımlerı bölumune koydum

gunaydınlar kızlarrrrr
cmtsı gunu böcükle bulustuk hatta camasır makınamıda aldım..yardım ettıgı ıcın böcüğüme cok tşk edıyorumŞeniz
7 kılo arcelık grı camasır mak 1050 ytl ye aldım..
benım acelem old ıcın hemen cıktım böcük kız asıl merak ettıgım sey sen aldın mı camsr fırın vss?

cnm neler aldın hele bi söle ama ceyızler kısmınada bakıcam okışş

cnm hanı sız gıderken ben enıstemı gördum ya ha ıste ozmn ablam enıstemı arayıp arcelığe gel demıs yanı rastlantı superdı sonra ablam ordaydı annem babamda geldı ayy tam kadro haa kaydirigubbakcemile3 neysem camasr mak bulasık mak aldım senın dedın gıbı fırın almadım ankestra set alcam ınş babam tutturdu supurgenıde al sunu bunuda al sankım para şey edıyom:roflol: supurgelerı beğenmedım o yuzdn sadece ıkısını aldım bu arada 3 bın ytl borcum var suan delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…