sağol lady cim ben de iyiym her zamanki gibi evde takılıyorum öylesine...
az kaldı nişanlına kavusacaksın az da olsa.gerçi askerliğin nasıl bittiğii anlamıcaksın bikaç ay sonra.ben de 15 ay bekledim.bilirim neler hiissettiğini.
roselin gerçekten çok zor ayrı sehirlerde olmak sizin düğün ne zamandı?
http://www.kadinlarkulubu.com/guzel...i-yarismasi-aday-listeleri-ve-oylamalari.html
bazı alanlarda adım gecıyo ne guzel yaa
günaydın canım şimdi atıyorum hemen oy :) siz ne yaptınız bakalım,
bu arada aybuercim kusura bakma msj attım sonra, elektrikler kesildi cvp yazamadım
ctesı cnm arkdaşım mınılyam ıle buluştuk ee bıde enıste bey vardı yanında:1closedeyes: mınılyamı ben esmer beklerken sarışın cıktı cok guzel bee valla benden güzelmış aman duymasın:dilcikar: sonra ben bıraz gec kaldım ıcerı gırdım hopp tabı mınılya deılde gercek adını dedım oda hemen benım nasıl tanıdın dedı :1rolleyes: kapıdakı bı çift vardı onada sen mısn demıştım:roflol: neyse hemn onların işini hallettık benımde aılem geldı benımkılerıde aldık:asigim:ceyıs resımlerı bölumune koydum
gunaydınlar kızlarrrrr
cmtsı gunu böcükle bulustuk hatta camasır makınamıda aldım..yardım ettıgı ıcın böcüğüme cok tşk edıyorumŞeniz
7 kılo arcelık grı camasır mak 1050 ytl ye aldım..
benım acelem old ıcın hemen cıktım böcük kız asıl merak ettıgım sey sen aldın mı camsr fırın vss?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?