2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

böcük hadi bakalım inşallah canım mayıs yazdım ben de ...

bu yıldan ben de umutluyum inşallah güzel olur her şey.

ınş her yıl umut edıyok ama bı halt olmuyo benım ıcn 2008 kötuydu ınş 2009 guzel olur bıde subat 12 sözlenmıştım o aklıma gelıyo

2008 bnim için de çok iyi biryıl oldugu söylenemz hasretle baskamstı askım askerdeydi sonra sözlndik bir takım problemler oldu niaşnı iptal ettik falan zor bir yıldı.2009 daha güzel olsun diye umut ediyorum.

ınş bakalım heryıl aynı umut bızım için aslında
ınş daha guzel seyler olur ınş

Şu an topicte kimse yok ama ben yine de merhaba kızlar.inşallah 2009 hepimiz için çok iyi gelir

merhaba roselimcim ben varım ama her an gidebilirim askım bize gelecek onu bekliyorum nasılsın?

Hosbulduk arkadaslar...

uğur böcüğü nerden taniyabilirsin ki? baska siteden falan mi?

hayırlı cumalar kzlar rabbım dualarımızı kabul etsın ınş
borclarımız cabucak bıtsın ınş amın

L0nginG cnm derdım var topıcınden tanıyom
dun kımsecıkler yoktu yahu
:

kızlar selamm,dün alışverişe gittim :) tefal den buhar kazanlı ütüyle ,bernardo dan kahvaltılık aldım,cmtsi günüde güral porselenden çay seti beğendim çok güzel onu alıcam,başladım artık almaya ama evde koycak yer kalmadı

gule gule kullan cnm buhar kazanlı ütü cok yer kaplıyor ya bıde ben phılıps alcam zaten askım almış 350 ytl benım almama gerek bıle yok:roflol:
bernardo cok pahalı ya kaça aldn sen
bıde bende bı dene kahvaltı takımı var bıde şöle tepsılı setı var hanı kaseler olurya ondan bıtanede porlandtan alcamm yeter

mınılya nerde kaldı yaws
roselın nehır aybuer alam gelın nan burya

bende 360 mlyona aldım canm boyner %15 indr.vardı birde peşin aldığım için %5 daha yaptlar,normalde 450 mlyondu, çok kararsız kaldım ama gerçekten buharı çok iyi,yani hiç yormuyor,bizim evde de var delonghi annem çok memnun tek problem suyu koyduktan sonra beklyr,o yzden kararsız kalmıştım ama benm aldığım tefalde hiç bekleme yok,direk kullanıma hazır,o yzden aldım,kahvaltı takımım vardı zaten dah önceden almıştım bir takım,bir takımda k.validem aldı,ben şimdi sadece kapaklı kahvaltılık aldım,çok güzel,porselen 52 mlyon a aldım onuda..

kızlarrr nabersınız bakemmmm ?
lady cım gule gule kullan inş..
böcuk kız sen napan?
yılbası nasıl gectı anlatın bakem ılk ben anlatım bız askımın evlı arkılerıyle evde toplandık yemek yedık sonra cerez meraz almıstık ıste meyve felan hazırladık onlarda borek yapmıslar ama yıyemedık yemekten sora gıtmedı sora fılm actık ızledık sınırda dıe bı fılm ama cok ıgrencccc sevmedım fılmı korku fılmıydı bılırsınız belkıde
sonra askımla cok guzel saatler gecırdık yaa superdııı o anları unutamıorumm...:asigim:

bende evdeydım oturdum tv ızledım 12 olmadan yattımm sonra askım aradı 5 dk vardı bı baktım havaı fısek seslerı aahh dedım bı yaş daha yaşlandım öle yanı hıc guzel gecmedı dunde calıstık sız yoktunuz ben hep burdaydım ama ıyıkı işim varda çalıstım yoksa borcları nasıll oderım
senın aldıklarınıda okudm baya sey almışın cnm benım az kalmış
bu arada taça gıttım baktım ayy asık oldum bı kac nevrsım daha alcam zam gelmış 10 ytl off off

merhabalar kızlar

hayırlı cumalar.
dün evet kimsecikler yoktu .akşam giremedim zaten ben askım varddı.bugğnde kayınvalidemler var ne yapsam ki hazırlıık yemek tariflerine bi bakayım ...

lady güle güle kullan aldıklarını.minilya ne güzel askınl girmişsn yıla biz evlerimizdeydik normal sıkıcı bir akşamdı.

yaa kızlar ütü dediniz de ben de philips alıcam ama var mı bi model bildiğiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…