Sağol aybuercim..İşte aklım almıyor..2 gün önce gün söyleyecek insan her heyecanını paylaşan insan nasıl olurda haber vermez diye..Gerçi olan oldu..Yapacak birşey yok..Ben sadece derdimi anlatıyorum size..Yoksa yapabilecek hiç birşeyim yok artık hiç birşey için..Bundan sonra mesafe koyacağım..Herşeye gelince acil yardım nehir, sonra en özel gününde çağrılma bi yere..
Neyse...
Böcük günaydıın..Hee geldim ben..Her gelişimde kötü haberlerle geliyorum..Geçmişin hepsinide okudum akşam..İnşallah maaşına beklediğinden daha fazla zam alırsın şekerim..İşten çıkma kız..Ama enayi yerinede koymasınlar arkadaşımı..
sen karamsar olmada ben herseyı çenemle çözerım merak etme:jeyyar: bende dün çok düşündum dedım allahım ben okadar borcu nasıl öderrım aman dedım sağlık olsunda nolursa olsun ödenır elbet:1closedeyes: gazete okudum sımdık ayy yarabbım ne olaylar oluyo dunya batmış son nefesını vermek uzere.kımıne yoğun bakımdayken tacız edıyolar kımını 5ytllık boru yuzunden 7 gencecık fıdan hayallerıyle toprağa gıdıyo yaşadığımıza şükredıp yuce yaradana borclarmızı ödemek ıstıyorum bılıyomsuun bana yakup ne dedı askım evlenelım para bırıktrıp senle hacca gıdek annem babamıda yollayalım ayy çok mutlu oldum ha
eheheheh bende Allahım kısmet ederse sonbahar 2009 gelini olacağım =)
annem çeyiz alıyo ben oturup ağlıyorum çok garip bişeymiş bu süreci yaşamak.Evde çok garip bi hava var.Babacım üzgün kızı gidicek diye,annem heyecanla hevesle mutlulukla karışık bi hüzün yaşıyor,kardeşim evlende oda bana kalsın diye gün sayıyor,ananem ise sözde dağıtacağımız yemenileri ütülerken ağladı ben mii ben ise bütün duyguları birarada yaşıyorum :)
Allahım utandırmadan hayırlısıyla profilimde evli yazmayıda nasip etsin inşallahh
eheheheh bende Allahım kısmet ederse sonbahar 2009 gelini olacağım =)
annem çeyiz alıyo ben oturup ağlıyorum çok garip bişeymiş bu süreci yaşamak.Evde çok garip bi hava var.Babacım üzgün kızı gidicek diye,annem heyecanla hevesle mutlulukla karışık bi hüzün yaşıyor,kardeşim evlende oda bana kalsın diye gün sayıyor,ananem ise sözde dağıtacağımız yemenileri ütülerken ağladı ben mii ben ise bütün duyguları birarada yaşıyorum :)
Allahım utandırmadan hayırlısıyla profilimde evli yazmayıda nasip etsin inşallahh
İnşallah canım inşallah..En büyük hayalim desem yeridir hacca gitmek..Sonrada bebeğim olduğu zaman onunla gitmek daha minicikken..Tabi kocamda olsunkaydirigubbakcemile3
Bizimde hayalimizdi..Ceyhun 2006'da gitmişti hacca..En büyük hayalimiz evlendiğimiz sene hacca gitmekti beraber..Ya böcük böyle işte her taşın altından çıkıyor..Herşeyle büyük bir anımız var..
İnşallah gidersiniz siz..İnşallah..Bu aslen yaşlıların değil daha çok gençlerin yapması gereken bir ibadet..Gençler dünya ,iş , güç, para, çocuk derken yaşlı oluveriyorlar..Asıl önemli olan genken gidebilmek..İnşallah gidersiniz canım..İnşallah annenlerde gider..Bizimkilerde çok istiyo ama pek mümkün değil bi kaç sene..
benimde sözümde bi baktım arkadaşım ağlıyo nasıl zor tuttum kendimianneme sarıldım ağladık babama sarıldım ağladım
hem ağlarım hem giderim
Tam minilya nerede diyecektim..Baktım aşağıya gelmiş :)))
Böcük repine yazdım yavrum..
Ranunu sen nereye evleneceksin canım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?