2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

bıldığım bı model yok ama ben braun alcaktım herkes phılısp dedı bende phılısp alcam artık

ben de tefal düşnüyordum ama philips diyen çok oldugu için philips alacagım bakalım artık alacagım zaman çıkar bakarım...

ayy kız evet dogru söledın bak sımdı gercekten ınsanlar sukretmelı bence ya işimiz olmasaydı Allah korusun tabiki ama işsiz o kadar ınsan var kı halımıze sukretmelıyız o yuzden..:Saruboceq:
ben dun tatıl yaptım ama aşkım dun calıstı mesela bende evde durdum yanı benımde dunum fazla guzel gectıgı sölenemez ama ne var öğlene kadar uyudum öğleden sonrada evde yemek yapmasını öğrenmeye calıstım sonra annemle beraber komsuya gıttık sonra ablama gıttık..zaman cok cabuk gecıor valla evdee nasıl gectı anlamadım kızlar bılıomusunuz suan pzt sanıorum yanı yarın haftasonu degılmış gıbıkaydirigubbakcemile3

Ben ütüyü tefal aldım.ne bilim bi sempatim var işte.yılbaşımı da sorarsanız.öyle kös kös oturup tv isledim biraz o kadaar.sora da 12 den önce gittim yattım.zaten nişanlımı 3 aydır hemen hemen görmüyorum.öyle işte

ahh ahh ne programı cok yoğunum ama kemal kazanck bende onu ıstedım zatı:)

Çok maço takılıyo ya.bi de çiğköfteyi ben yaptım diye düpedüz gözünü kırpmadan nasıl yalan söyledi.hemde zaman yoktu ondan az yaptım diyo :)) hiç güven vermedi bana

nan bende adam kekledı onları dıe baya güldum işin ılgıncı bızım türkler bılemedı gıttı alex anladı ya öldum yane ne dıyem adam yalan sölemede usta anacım karısını kımbılır nasıl kandrdı ama mutfağı çok şekrdı beğendım tıtızdıde

bende evde olmayı sevmıyom cok sevyom çalışmayı nedensem :1closedeyes: evde zmn gecmıyo hele kışın soğukta dısarı çıkamıyom sezon orttası maç yok olsa barı orda bıseyler olurdu ama yokkışakkıdı hergun en az 15 kişi iş aramak ıcın gelıyo buraya allahım ya çok şükür ış olsunda hıc tatıl yapmak ıstemem borcları düşündukce delı olcam-tatlicadiarzu-

Evet bizimkiler bilemedi.alex çok uyanık bi kişilik sanırsam.mutfağa gelince bana mutfak çok dar geldi.yani nasıl desem biraz fazla kalabalık ruh sıkıcıydı.iyiki o penceresi vardı bir yanda.oordan aydınlık geliyodu içeri.ama titiz çalışmasını ben de takdir ettim doğrusu

gecen haftakı kapalı bayanın mutfağı bı harıkaydı bencede mutfak çok dardı ama hanı şirin geldı bana ben bazen kucuk yerlde cok mutlu oluyorum ondan sanırsm bıde yerlerı ıyı tasarlanmıştı o bakımdan kucucuk bı mutfak kullanıslı hale getırılmış

Haklısın.bugünkü yarışan kadının mutfağı çok geniş.fransızca öğretmeni olan.ben de severim senin gibi küçüük yerleri ama bazen de çok iç bunaltıcı geliyor işte

ayy bugunde ıkımısten başkası yok ayoll
ahh ahh keske askım yanımda olsa

mınılya aybuer lady yok anacım bunlar cok çalısıyo ben sallıyom işi valla zaten elım cok hızlı sbh erken gelıyom yapıyom çoğu seyı zam yapmadıkca bende işlerı sallarım 2 yıl oldu cok sınırlıyım zam olcak bu ay bakalım 150 ytlden aşağı alırsam cıkcam 75 ytl yol parası verıyom zaten çıraklar benım paramla aynı olcak bu ay dayanamıyom bakalım nolcek

Hakkını vermiyosa kötü ama işsiz kalmak da kötü.sen yine de direk çıkma

çok borcum var çıkmak ıstemem cıkmamda sanırsam ama ınsan haksızlığa uğradığını düşündukce delı oluyo zaten burda konuşana zam verlıyo ben 3yıldr burdayım ınan en uzun sure calısma rekoru benım saolsunlar ssk var ama aldığım para cok ama cok az yazmayım bıle cok komık bı rakam
mesela dun adamlar ben gelmem kardeşım dedıler 5 6 kişi gelmedı nolcak bız enayı gıbı çlıştık onlarınd parası asla kesınmez off anam off zengın goca nerdesın:roflol:

merhaba ben geldim napıyorsunuz?

bugn de akşam oldu sabahtan beri bişey yapmadım bir arkadasımın yanına gittim sevgilisinden ayrıldı aldatms sevgilisi çok canım sıkıldı kötükedihüsokötükedihüso böle zamanlarda ne kadaar teselli etsen de boş.

şimdi de işleri ancak bitirdim yemek bulaşık falan kayınvalimdeleri bekliyorum artık size bir bakayım dedim.bugünkü kadan ne alemde yarısmada ?

böcükcüm az maz bi işin var ortalık durulsun bakalım düzelir maaşında.çok merak ettim ne kadar alıyorsun?

Kızlar hiç gelemiyorum kusura bakmayın..Hep aklımda ama yılbaşı dolayısıyla işler çok yoğundu bilgisayara oturacak vakit bulamadım..Yorgunluktan öldüm bittim..Boş bulduğum aralarda hep uyudum..Şimdiden sonra girerim inşallah..
Yeni yıl benim için yaşlanmaktan ibaret..3 senedir iyi geçmiyor senenin tamamı...Bu seneden hele hiç umutlu değilim..
He bide yılbaşı kutlamasına karşıyım..Bizim olmayan birşeyi kutlamak bana anlamsız geliyor..O akşamda aynı zamanda Mekke'nin Fethiydi..Mekke'nin fethini kutlama programına gittik..Tasavvuf müziği eşliğinde semazenleri seyrettik..Dünya 1.siniden Kur'an-ı Kerim dinledik..Bide Filistinli kardeşlerimize dua ettik tabiki..Ben böyle girdim yeni yıla..Ama hele bu seneden hiç ama hiç umutlu değilim..
Dün akşam en yakın arkadaşımın sözü varmış...Bana pazartesi söz günü hakkında kesin günü söyleyecekti..Öyle konuşmuştuk...Yıllardır birbirimizin söz, nişan,düğün gibi olaylarının birinci davetlisiyiz..Sözleneceğine çok sevinmiştim..Çarşamba haber bekledim gelmedi..Demekki 1'inde yapmaktan vazgeçtiler dedim..Bugün sözlendiğini öğrendim..Msn iletisine yazmış..Söz olmuş galiba dedim..Ayy evet nehir çok özür dilerim unuttum falan filan..Öyle işte onada canım çok sıkıldı..Ben haber bekliyordum, çok saçma oldu çağırmaması..
Kimse değer vermiyor bana bunu anladım..Ben yeni yılın ilk günlerinde böyle bir olay geldi başıma..Hiç tahmin etmezdim, yapmamamlıydı böyle birşey..Geri kalan günler ne kadar korkunç geçecek demekki...

Okudunuz ve hakkaten topiğe uğramaman daha iyi dediniz dimi :)) Napiim bende havadisler böyle :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…