- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bende evdeydım oturdum tv ızledım 12 olmadan yattımm sonra askım aradı 5 dk vardı bı baktım havaı fısek seslerı aahh dedım bı yaş daha yaşlandımöle yanı hıc guzel gecmedı dunde calıstık sız yoktunuz ben hep burdaydım ama ıyıkı işim varda çalıstım yoksa borcları nasıll oderım
senın aldıklarınıda okudm baya sey almışın cnm benım az kalmış
bu arada taça gıttım baktım ayy asık oldum bı kac nevrsım daha alcam zam gelmış 10 ytl off off
ayy kız evet dogru söledın bak sımdı gercekten ınsanlar sukretmelı bence ya işimiz olmasaydı Allah korusun tabiki ama işsiz o kadar ınsan var kı halımıze sukretmelıyız o yuzden..:Saruboceq:
ben dun tatıl yaptım ama aşkım dun calıstı mesela bende evde durdum yanı benımde dunum fazla guzel gectıgı sölenemez ama ne var öğlene kadar uyudum öğleden sonrada evde yemek yapmasını öğrenmeye calıstım sonra annemle beraber komsuya gıttık sonra ablama gıttık..zaman cok cabuk gecıor valla evdee nasıl gectı anlamadım kızlar bılıomusunuz suan pzt sanıorum yanı yarın haftasonu degılmış gıbıkaydirigubbakcemile3
nan bende adam kekledı onları dıe baya güldum işin ılgıncı bızım türkler bılemedı gıttı alex anladı ya öldum yane ne dıyem adam yalan sölemede usta anacım karısını kımbılır nasıl kandrdı ama mutfağı çok şekrdı beğendım tıtızdıde
çok borcum var çıkmak ıstemem cıkmamda sanırsam ama ınsan haksızlığa uğradığını düşündukce delı oluyo zaten burda konuşana zam verlıyo ben 3yıldr burdayım ınan en uzun sure calısma rekoru benım saolsunlar ssk var ama aldığım para cok ama cok az yazmayım bıle cok komık bı rakam
mesela dun adamlar ben gelmem kardeşım dedıler 5 6 kişi gelmedı nolcak bız enayı gıbı çlıştık onlarınd parası asla kesınmez off anam off zengın goca nerdesın:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?