- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
gunaydnlarhihoyyytbol ceyıslı paralı gunlerryerimseniben
nasılsınız roselın aybuer mınılyam nehır :1closedeyes: ben çok ıyyım çok şükür bı ruya gördum ama anlatamam o bakımdan cok mutluyum:asigim:
günaydın sonbahar gelinleri :))) Böcüküm sana da ayrıca günaydın güzelim
Roselincim cnm ya ne güsel hayırlı olsun gülüm.
ben de hep yaz gelini olmayı hayal etmiştim ama ne yazıkki sonbaharda olucak düğünüm
Senin çeyiz hazırlıklarında tam gaz devam ediyor değilmi
neler kaldı eksikler ?
Günaydınlar :ecrin_bebek: Çok sevindim mutlu olmana.ben de iyi olmaya çalışıyorum.size bir haberim vardı ama dün herkes gidince size söyleyemedim.düğün günü aldık.5 temmuz kısmetse
Oo roselincim hem erkencisin hemde müjde vermişsin bize. Hayırlı olsun canım. Allah hayırlka tamamına erdirsin. Ablamların evlilik yıldönümü :) Bende nerden tanıyorum bu tarihi dedim :)) tabi onların 6. yılı olacak inşallah. İnşallah herşey yolunda gider canım . Bahtınız açık olsun. İnşallah hep mutlu olun.
Böcük sevindim iyi olmana. Bende rüya gördüm ve ara ara ağlıyorum bende anlatamam. Çok kötüydü çünkü. Kabus gibiydi. Çok kötüyüm o yüzden. Gene kötüyüm yani. Hepinizi öpüyorum.
Sağol minilyam canım.İnşallah o zamanda gelecek.
Böcük şu hisardan aldığın tencere takımına bayırldım yaa çok güzel. Ne zaman aldın onu yeni galiba?
Yemekteyizdeki kadınınkinden değilmi? Çok tatlı iyi günlerde kullan hepsini canım ya.
Oo roselincim hem erkencisin hemde müjde vermişsin bize. Hayırlı olsun canım. Allah hayırlka tamamına erdirsin. Ablamların evlilik yıldönümü :) Bende nerden tanıyorum bu tarihi dedim :)) tabi onların 6. yılı olacak inşallah. İnşallah herşey yolunda gider canım . Bahtınız açık olsun. İnşallah hep mutlu olun.
Böcük sevindim iyi olmana. Bende rüya gördüm ve ara ara ağlıyorum bende anlatamam. Çok kötüydü çünkü. Kabus gibiydi. Çok kötüyüm o yüzden. Gene kötüyüm yani. Hepinizi öpüyorum.
gunaydınlar kızlar napısınız eysenız hossanız?
kız demek aldınız tarıhı 5 temmuz mu aayyy kız az kalmıss valla eee hazırlıklar ne alemde?
ya kızlar herkes ne aldıgını kaça aldıgını bu topıctede solesın hem fıkır olurrr bı de eksıklerını solesın fıkır alsın...
bızım askımla aldıklarımız
buzdolabı-klıma-arçelik supurge kampanyadan almıstık 2304 TL
arcelık 7 kılo camasır mak 7104 sjs 1050 TL
ankastre set(fırın+ocak+davlumbaz+3 proğ.bulasık mak) hepsını 2200 TL
arçelik 82 ekran lcd tv 996 TL
valla baska bısey almadık daha bıde benım ceyızlıklerım var ıste
eksıklerımızı solım ıkımızın
yatak örtusu özel gunler ıcın ve perdesı vede halısı(halısını ben örucem sakallı ıpten nasıl fıkır ama :jeyyar:)
gunluk catal kasık ve yemek takımı
utu masası ve camasırlık
uclu bavul setı
dıger ıvır zıvırlar nıhale,sofra,merdane,oklava,kırlı seperı,banyo aksesuarları,klozet takımı vssss uzatılabılır...
yatak odası
oturma grubu
tv unıtesı
yemek odası (vıtrını ve masası)
bı tane cekyat
oturma odası perdesı ve ufak odanın perdesı
oturma odası ve ufak odanın halıları
ev telefonu
kıtaplık
gerı kalan ıvır zıvırlarda var ama onları sonra alıcaz suan ıcın bunlar yeterlııı:jeyyar:
roselın balım valla çok sevındım uyy tam zamanında evlenıyon desem yerıdr haa benımde ıstycem bı mevsımde ayda evlenıyon hayrlı olsun tatlımŞeniz
bu arada roselın nan benım senden cok ceyısım var he:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?