2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

gunaydnlarhihoyyytbol ceyıslı paralı gunlerryerimseniben
nasılsınız roselın aybuer mınılyam nehır :1closedeyes: ben çok ıyyım çok şükür bı ruya gördum ama anlatamam o bakımdan cok mutluyum:asigim:

Günaydınlar :ecrin_bebek: Çok sevindim mutlu olmana.ben de iyi olmaya çalışıyorum.size bir haberim vardı ama dün herkes gidince size söyleyemedim.düğün günü aldık.5 temmuz kısmetse

günaydın sonbahar gelinleri :))) Böcüküm sana da ayrıca günaydın güzelim
Roselincim cnm ya ne güsel hayırlı olsun gülüm.
ben de hep yaz gelini olmayı hayal etmiştim ama ne yazıkki sonbaharda olucak düğünüm
Senin çeyiz hazırlıklarında tam gaz devam ediyor değilmi
neler kaldı eksikler ?

Teşekkür ederim bitanem çeyiz hazırlıklarına gelince küçük ev aletleri çelik tencere takımı teflon tava ve bir teflon tencere çatal kaşık takımı yemek takımı bornoz takımı 2-3 nevresim takımı bir uyku seti banyo paspas takımı bunlar var aldıklarım aklıma gelen.daha büyük eşyalara girişmedim

Oo roselincim hem erkencisin hemde müjde vermişsin bize. Hayırlı olsun canım. Allah hayırlka tamamına erdirsin. Ablamların evlilik yıldönümü :) Bende nerden tanıyorum bu tarihi dedim :)) tabi onların 6. yılı olacak inşallah. İnşallah herşey yolunda gider canım . Bahtınız açık olsun. İnşallah hep mutlu olun.
Böcük sevindim iyi olmana. Bende rüya gördüm ve ara ara ağlıyorum bende anlatamam. Çok kötüydü çünkü. Kabus gibiydi. Çok kötüyüm o yüzden. Gene kötüyüm yani. Hepinizi öpüyorum.

Günaydınlar :ecrin_bebek: Çok sevindim mutlu olmana.ben de iyi olmaya çalışıyorum.size bir haberim vardı ama dün herkes gidince size söyleyemedim.düğün günü aldık.5 temmuz kısmetse

gunaydınlar kızlar napısınız eysenız hossanız?
kız demek aldınız tarıhı 5 temmuz mu aayyy kız az kalmıss valla eee hazırlıklar ne alemde?
ya kızlar herkes ne aldıgını kaça aldıgını bu topıctede solesın hem fıkır olurrr bı de eksıklerını solesın fıkır alsın...
bızım askımla aldıklarımız
buzdolabı-klıma-arçelik supurge kampanyadan almıstık 2304 TL
arcelık 7 kılo camasır mak 7104 sjs 1050 TL
ankastre set(fırın+ocak+davlumbaz+3 proğ.bulasık mak) hepsını 2200 TL
arçelik 82 ekran lcd tv 996 TL

valla baska bısey almadık daha bıde benım ceyızlıklerım var ıste
eksıklerımızı solım ıkımızın

yatak örtusu özel gunler ıcın ve perdesı vede halısı(halısını ben örucem sakallı ıpten nasıl fıkır ama :jeyyar:)
gunluk catal kasık ve yemek takımı
utu masası ve camasırlık
uclu bavul setı
dıger ıvır zıvırlar nıhale,sofra,merdane,oklava,kırlı seperı,banyo aksesuarları,klozet takımı vssss uzatılabılır...
yatak odası
oturma grubu
tv unıtesı
yemek odası (vıtrını ve masası)
bı tane cekyat
oturma odası perdesı ve ufak odanın perdesı
oturma odası ve ufak odanın halıları
ev telefonu
kıtaplık
gerı kalan ıvır zıvırlarda var ama onları sonra alıcaz suan ıcın bunlar yeterlııı:jeyyar:

ooyyyy aşkımmm yerım ben seniii bebekimm:ecrin_bebek:
aklına herseyı takarsan öle kötu ruyalar görursun tabııı takma kafana bıseyı olurmu bebekım...Şeniz

roselın balım valla çok sevındım uyy tam zamanında evlenıyon desem yerıdr haa benımde ıstycem bı mevsımde ayda evlenıyon hayrlı olsun tatlımŞeniz
elısaa h geldın cnm burda görmek ne guzel hep gel emı
nehırım hayra yor hayır çıksın benımkısıde pek guel deıldı yakupun annesını yakupu gordum ama dığer ruyam daha guzeldı :1rolleyes: ama asla evlılık aşkla ılgılı deıldı
aksam eve gıderken bı yakışıklı gördum :1rolleyes: valla cok karızmaydı baya pesımden geldı arabası ıle az kalsın dıycektım sen arabanı bırak yüreyelımkaydirigubbakcemile3
mınılyam bende resımler ıle koyam aldıklarımıda sızede fıkır olur hem ama sadece nette resmı olanları koyabılırım sanırsam
bu arada roselın nan benım senden cok ceyısım var he:1closedeyes:

500 ytl aldım hepsını zaten bastakı hedıye gerı kalanlar ınş unuttum parca yoktur nısan ayında baslıycak takstlerı

bu aldıklarımın dışında suan resmı olmayan fakat ceyıs bolumune koymustum hatrlarsınız
hamam takımı
3 tane nevresım
2 pıke
guveç setı 3lü
mutfak gereclerı (saklama kapları baharatlıklar tuzluklar kesme taktası süsler)
3tane nevresım 2 tane pıke 1 gobeklı 1 ara uç 1 bohca 1 masa örtusu sarılcak
60dan fazla havlu
50 kadar tulbent
patıkler
bohcalar
gecelıkler ve pıjama takımları
su arıtma 1200 ytl ıhlas

şuan aklımda bu kadar kızlar alcaklarımda ohoo daha cok var hatrlamadığımda çok var

Sağol minilyam canım.İnşallah o zamanda gelecek.
Böcük şu hisardan aldığın tencere takımına bayırldım yaa çok güzel. Ne zaman aldın onu yeni galiba?
Yemekteyizdeki kadınınkinden değilmi? Çok tatlı iyi günlerde kullan hepsini canım ya.

saol balım
evt ordakı bı kadında görmustum sıyahıydı
ben bu rengı yakından gördum ellemeden almam blıyonkaydirigubbakcemile3 elledımm hatta kampanya vardı dedı setı bozamam dedı bende ddım sız yenısını getırın benım acelem yok bı ay sonra öderım ılk tasktını dedım zaten ıkı hafta sonra 100 ytl verdım mı oraya borcum kalmıyo bı bu olcak 400ytl bıde karacadan alcam modele karar verdım sızede gösterım

Canım tatlım benim Allahım inşallah kalbine göre versin Şeniz kalbinden geçen neyse seni mutlu edecek neyse onu versin inşallah.darısı başına hayırlısıyla inşallah.üzülme bende çok korkunç rüyalar görüyorum bende ailemden ayrılmayı kafama takıyorum ondan

Canım daha o kadar çok eksiğim varki yukarda çeyizimi yazdım zaten.başka nelerim var aklıma geldikçe yazarım

Sağol datlıımmm.Darısı başına inşallah hayırlısıyla.Çeyiz konusuna gelince kız gerçekten öyle maşallah.senin çeyizin nerdeyse tamam sayılır maşallah benim küçük ev aletlerinden bilem katı meyve sıkacağı ile mikserim eksik delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…