2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Merhaba boncuklar şu saat itibarıyla sadece ben varım topicte :) naparsın sabahtan beri yoktum şimdi de nöbet bende deilmi ? protesto konusunda size katılıyorum.ben de kesinlikle taraftarım amerika israil ve destekçilerinin mallarını almamaya.şu an filistinde yaşanan vahşet bir yana daha da gözüm açıldı.çünkü bugün onlara yarın bize.bu dünya üstünde istemiyorlar bizi.duymadınızmı israil güneydoğuda birçok arsa satın almış tarla vb.niçin? tarım yapmak için deil elbette.bilinçli olmamız gerekiyor gençler olarak.coca cola içmezsek nolur ariel deterjan kullanmazsak nolur...

evt cnm ya herkes ustune dusen gorevı yapsın..cnm sana zahmet burdada yazarmısın alınması gereken urunlerı...
cunku ben fazla bılmıorum coca cola,fanta,sprıte,mc donald,burger,carrefour başka?
tek tek burayada yazarsan sevınırım...

bıde bugun bı musterımı aradım dedım kullanmayalım aslında konumla alakası yoktu ama adama soledıgımde hanımefendı herkes sızın gıbı dusunse dedı ama bugunde anladım halkımız akıllanmıs dedı ben suan almıorum dedı bana maıl geldı dedı demekkı herkes bu maılı herkese yolluyor ve mılletımız bılınclenıyor..
israıl urunlerıne HAYIR dıyorr...

Öğrendiğinize göre liste silinmiştir...

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy iyi bu 163 maddeden sadece 2 3 tane var kullandıgım ama onları da kullanmasam da olur.telefonum nokia ama artık yapacak bişey yok çok oldum alalı.

bir de arkadaslar şimdi carrefour israilinse neden sonunda sa var.carrefoursa geçiyo sabancının değil mi carrefour?

Ortak canım carrefour sabancıyla maalesef.
Bu arada sitede isim vermek yasak. Bunuda silebilirler haberiniz olsun.
Bu listede olmayanlarda var. Ben size özel mesaj gönderirim arkadaşlar.
Ve benim kullandığım maalesef bir çok marka bu listelerde var. Ayakkabıdan kıyafete, şampuana, diş macununa her şey var yani.
Ama bırakacağım hepsini. Alınanlar artık alındı onlar için yapabileceğimiz birşey yok ama bundan sonrası için İsrail ve ABD mallarına hayır. Hem Filistin için hemde ülkemiz için.

Hatta mail adreslerinizi gönderirseniz bana tüm listeleri gönderebilirim arkadaşlar. Bu arada iyi geceler hepinize :)

günaydın çıtırlarımkaydirigubbakcemile2
nassınız bakem
bugun geç olsada aylık alcam ohhhh bı güzel harcıram artık ama takstler cok barı az harcayımkaydirigubbakcemile3
bu arada ben orıflame alcam sıparıs vercem sımdık isveç malı bı sakıncası yok deıl mı benım cıldıme o ıyı gelıyo baska bısey kullanamıyorum maalesef nolcek
bu arada benım telımde nokıa ve kullandığımız deterjanda o ısım anam coğunu kullanmasamda dıkkat etcem carrefour ıse çok çesıt var keske ona benzer bı türk marketı acılsa kı ınsanlar oraya gtmekten vazgecse
ama unuttuğumuz bazı şeylerde yok deıl mesela cesıt cok ve uygun olduğu için halk ıster ıstemez yönelıyo ınş bızım burdan sesımızı duyan olur

ben gelene kadar herkes cıkmıs anacımmm
ya bugun cnm cok sıkılıooo kızlar bı an once saat bır olsun...
paydos olsunnnndelikafadulden

İnşallah biraz daha sakinleşmiştir annen.seviyorsun seviliyorsun.değerini bil.değerinin bilinmemesi çok kötü olurdu.annen nasılsa bir süre sonra kabullencek

hepınıze gunaydın kızlarr....
ya takvımım en sonunda 8 aya dusebıldı tmm 28 gun daha yazıoo ama en azından 9 ayı gormek daha zor 8 ay daha yakınmıs gıbı gelıoo..
kızlar koltuk takımı bakıoruz askımlaa dun gıttık mondı ye baktık koltuk takımı begendık 2 bın besyuz lıra ya bı takım begendık fakat o kadar vermek ıstemıoorum 2 bıne guzel hos bır takım arıorum.vede rengı krem le kırmızı olcak ıns bulurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…