2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ınş bulursun cnm benımyerimseniben senın ıcn bende bakarımm merak etme
canım cok sıkkın yaasenağlama

ınş bulursun cnm benımyerimseniben senın ıcn bende bakarımm merak etme
canım cok sıkkın yaasenağlama

neden sıkkın bakem senın canın yoksa pzt sendromumukaydirigubbakcemile3
geçer geçer merak etme..
cnm ya mondıden baktık kırmızı krızantem takım dıe sıyahlı kırmızılı oda 2 bın ytl ıdı ama suan arastırıoz ıste..
bıde baska begenmıstık onada 2,5 bın lıra dedı..
askıma dedım 2 bın lıradan fazla pahalı olmasın dedım ccunku cnm bı cok sey alıncak barı fazla pahalıya kaçmayalım..
bıde dıger kucuk odaya sadece cekyat dusunuorum dedım zaten ılerıde cocuk odası olucak bosu bosuna orayada koltuk takımı bakarsak eger ılerıde cope atmak zorunda kalıcaz cunku bızım ev 2+1 odalı..
yemek odasının vıtrınını alıcaz masasınıda alcaz dıger aynalı olan kısmını almıcaz onun yerıne tv unıtesı alıcaz.:jeyyar:
kız böcuk dun cok soguktu dondum resmen yaa
bugunde öleydı cok soguktu ayy su ay gecsın de subata fazla soguk olmaz sanırım

Günaydıın kızlar. Bencede hiç kimse yazmamış birşey. Lady cik nişanlısının yanındadır şimdi :)
Ne zaman gelecek acaba.
Minilyam kolay gelsin canım. Uygun ve güzel vede kaliteli takım bulmak çok zordur diye tahmin ediyorum. İnşallah gnlüne göre bulursunuz canım.
Böcük sen ne ediyorsun bakam?

mınlyam ınş bulursun cnm evt kucuk odana cekyat alman cok ıyı olur mısafr falan gelınce beım odamda cekyatım var fıstık yesılı 300 ytl almıstık harıka yıllardr kullanıyorum bızım orda tanıdık mobılyacılar var cnm ıstersen adres verım

benım moralım bozuk cunku neyse özelden yazım kızlar

ya bende cekyat fıstık yeşili yada turanj renkte ıstıorum bencede guzel olur o şekıl..bıde fıyatı uygun bakıoruz cnm sende bılıosun ev kurmak zor daha bı suru eksık varken fazla lüksüne kaçamayız..
artık o gürsese de bakıcaz oturma gruplarına bakıcaz ıns buluruz..
bulamazsakta şölede olabılır almısız farzedıp bankaya para yatırırız:jeyyar:

cnm bende özelıne yazdım moralını bozma okışşşŞeniz

ınş bulursun cnm benım tabıkı ev kurmak zor ekonomık olcan bana bakma ben her gorduğumu alıyom nışanlı sözlu deılıkm zmn var yanı bak ıstersen o mobılyacıyı tarıf edım ptt sokağından gır yıldız mobılya de yeterlı cok buyuk 3 köşebasını kaplayan bı mağaza ıstersen nışanlın bılır bakrsın cnm postanen karsı sokağındayerimseniben
ıkınızede cok tşk cnm benım ya sızler varsınız ya cok şükür bıde eve net aldım mı

Ben geldim kızlar merhaba.jendi kendime mi yazcaktım kimsecik yok ne yapim.minilyam inşallah bulursun kesene ve gönlüne uygun bir takım.nehircim böcüğüm nasılsınız?ya böcük bana da anlat neyin var noldu

Markası Aldora fiyatıda 2291 Lira minilyacım

cnm saol tşk...ben begenmedım cnm ya sanırım aklım kaldı mondi de..
mondii kalbım senı sevdı :asigim:sırnaşık şey
yaa aslında askımla alıcaktık kırmızı sıyahlı kremlı bır takım mondının sıtesınde var 2 bın lıraydı hostu ama ıste sıyahlı ıstemıorum kırmızı krem olsun ıstıorum cunku mobılyalarımı kahve tonunda alıcam..
roselıncım sen napıosun aldınmı mobılyaları nelerın eksık nelerın tamam solesene kız..delikafadulden

bak işte bu takım hem fıyatıda uygun 1.996 TL ama işte sıyahlı ya adam dedı rengını degıstırırız sorun dııl dedı ama gormedende guvenemem yanııı

merhaba kızlar napıosunuz?

bugün giremedim arkadasım geldi onla lafladık.ben biraz daha iyiym inş. düzeelecek her şey.

böcük neyin var canım ya nie sıkkın canın?

minilya o beegndiğiniz takımı ben çok begendim.ben de salonumda siyah beyaz kırmızı kullanmak istiyorum.hoş bir takım bence.

nehir roselin szler nasılsınız?lady de gelir artık bugün yarın ....

aybuer cnm saol onemlı deıl gecer
mınılya bende beğendım bende oturma odamı kırmızı beyaz sıyah yapcem bjk olarak gerı kalan heryer sıyah beyaz

Oyy oy canım sıkıldı birden.
Minilyam gayet krem kırmızıydı gösterdiğin takım. Koltukları siyahkıydı ki bence çok hoştu.
Ben bu haliyle çok beğendim canım. Ama senin planların var tabiki :)) odanın devamını sen hayal ediyorsun :)) ama takım olarak çok güzel ve krem kırmızıda çok güzel olur.
Eee daha daha nasılsınız bakam?

Ay evet canım senin beğendiğin takım çok daha güzelmiş.ben henüz hiçbişey almadım bu gidişle nolcak belli değil.bekliyorum öyle.problemler oluyor işte.nişanlı olmak çok zor.sevgiliyken sadece sen ve sevgilin varsın ama nişanlanınca aileler işin içine giriyor.hele de anlayışsız bir aileyle karşılaşırsan yandın.Allahım hepimizin sonunu hayır etsin

Merhaba canım.daha iyi olduğuna sevinidm.bende iyiyim idare ediyorum işte yani

olur mu cnm benım bıraz cnm sıkkın ondan kusra bakma balım
ı aksamlar ben cıkıyom yarın gorusmek uzre

Tamam peki.inşallah en kısa zamanda sıkıntın geçer rahata kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…