- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hepınıze gunaydın kızlarr....
ya takvımım en sonunda 8 aya dusebıldı tmm 28 gun daha yazıoo ama en azından 9 ayı gormek daha zor 8 ay daha yakınmıs gıbı gelıoo..
kızlar koltuk takımı bakıoruz askımlaa dun gıttık mondı ye baktık koltuk takımı begendık 2 bın besyuz lıra ya bı takım begendık fakat o kadar vermek ıstemıoorum 2 bıne guzel hos bır takım arıorum.vede rengı krem le kırmızı olcak ıns bulurum...
ınş bulursun cnm benımyerimseniben senın ıcn bende bakarımm merak etme
canım cok sıkkın yaasenağlama
Günaydıın kızlar. Bencede hiç kimse yazmamış birşey. Lady cik nişanlısının yanındadır şimdi :)
Ne zaman gelecek acaba.
Minilyam kolay gelsin canım. Uygun ve güzel vede kaliteli takım bulmak çok zordur diye tahmin ediyorum. İnşallah gnlüne göre bulursunuz canım.
Böcük sen ne ediyorsun bakam?
mınlyam ınş bulursun cnm evt kucuk odana cekyat alman cok ıyı olur mısafr falan gelınce beım odamda cekyatım var fıstık yesılı 300 ytl almıstık harıka yıllardr kullanıyorum bızım orda tanıdık mobılyacılar var cnm ıstersen adres verım
benım moralım bozuk cunku neyse özelden yazım kızlar
ya bende cekyat fıstık yeşili yada turanj renkte ıstıorum bencede guzel olur o şekıl..bıde fıyatı uygun bakıoruz cnm sende bılıosun ev kurmak zor daha bı suru eksık varken fazla lüksüne kaçamayız..
artık o gürsese de bakıcaz oturma gruplarına bakıcaz ıns buluruz..
bulamazsakta şölede olabılır almısız farzedıp bankaya para yatırırız:jeyyar:
cnm bende özelıne yazdım moralını bozma okışşşŞeniz
Markası Aldora fiyatıda 2291 Lira minilyacım
cnm saol tşk...ben begenmedım cnm ya sanırım aklım kaldı mondi de..
mondii kalbım senı sevdı :asigim:sırnaşık şey
yaa aslında askımla alıcaktık kırmızı sıyahlı kremlı bır takım mondının sıtesınde var 2 bın lıraydı hostu ama ıste sıyahlı ıstemıorum kırmızı krem olsun ıstıorum cunku mobılyalarımı kahve tonunda alıcam..
roselıncım sen napıosun aldınmı mobılyaları nelerın eksık nelerın tamam solesene kız..delikafadulden
merhaba kızlar napıosunuz?
bugün giremedim arkadasım geldi onla lafladık.ben biraz daha iyiym inş. düzeelecek her şey.
böcük neyin var canım ya nie sıkkın canın?
minilya o beegndiğiniz takımı ben çok begendim.ben de salonumda siyah beyaz kırmızı kullanmak istiyorum.hoş bir takım bence.
nehir roselin szler nasılsınız?lady de gelir artık bugün yarın ....
aybuer cnm saol onemlı deıl gecer
mınılya bende beğendım bende oturma odamı kırmızı beyaz sıyah yapcem bjk olarak gerı kalan heryer sıyah beyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?