bakarsın seçilirsin canım bgit bakalım o kadar insan arasından seçilmişsin görüşme için.
kızlar ya kaç gündür soracagım unutuyorum hep.geçen gün nevresimleri alırken issimo da bi yatak örtüs beğendim home sweet markalı hardal sarısı renkte pullu bir örtü.fiyatıda 299 tl için de saten nevresim hediyesi de var.sarı her renge gider diye düşündüm şimdi de düşünüyorum perdeleri o renge uygun yaptırırım halılar da olur ama şimdi de düşünüyorum renkli renkli nevresimlerle uyum sağlar mı halılar perdeler yatak örtüsünü kullanmadıgım zamanlarda .
sizce nasıl sarı renk?
günaydın kızlar,minilyacım hadii hayırlısı inşş.kabul edilirsin,valla süper olur, :))) kızlar dün a.veriş yaptım birsürü şey aldım bernardodan :))
günaydın kızlar minilyacım yeni işe mi başlıyorsun kuzum ?
ya kızlar bernardodan aldıklarımı göstericem ama sitesi yenileniyor diyor,ve başka sitede de bulamadım aldıklarımı,sadece ilk bernardonun sitesinde ilk sayfa açılıyor orda ördek tarzında sürahi var ya çok beğendim ondan aldım 2 tane,çok ufak gibi görünüyr ama çok ufak deil ama tabi normal bir sürahi kadarda su almaz,çaydanlık aldım çiçekli,12 parça çay takımı aldım beyaz boncuklu işlemeli,sonra yeni çatal bıçak takımı aldım vardı bende aslında bu son model çokk hoşuma gitti benmkileri anneme vericem:)) sonra alt tabaklar çıktı ya yeni gümüş veya gold renkli simli gibi duruyor büyük tabak onlardan aldım 12 tane gümüşünden aldım yemek takımlarımın altına koyucam,sonra 12 kişilik yemek örttsü takımı aldım peçetelikleriyle beraber böyle beyaz simli gibi duruyor çok şık,bide 12 tane peçete halkası aldım yine gri renkli öyle bu kadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?