2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

bakarsın seçilirsin canım bgit bakalım o kadar insan arasından seçilmişsin görüşme için.

kızlar ya kaç gündür soracagım unutuyorum hep.geçen gün nevresimleri alırken issimo da bi yatak örtüs beğendim home sweet markalı hardal sarısı renkte pullu bir örtü.fiyatıda 299 tl için de saten nevresim hediyesi de var.sarı her renge gider diye düşündüm şimdi de düşünüyorum perdeleri o renge uygun yaptırırım halılar da olur ama şimdi de düşünüyorum renkli renkli nevresimlerle uyum sağlar mı halılar perdeler yatak örtüsünü kullanmadıgım zamanlarda .

sizce nasıl sarı renk?

canım uyum sağlar tabikide sarı herşeye gıder benım fıkrım bu ona bakarsan her nevresımın benım farklı farklı renklerde her nevresıme uyum saglatmam mı lazım tabıkıde hayır sen bence öle yap gold ta olsa farketmez bak cnm benım ıkı tane yatak ortum olcak bırını aldım zaten yamalı desenlı ve derı gorunumlu almıstım cok hos bısey bıde özel gunler için alıcam krem rengi yatak örtusu alıcam perdemı krem rengı kat kat ıstıom ustundekı perdeyı ıse kahverengı ıstıyorum kahverengının uzerınde krem cızgılerı olan perde kuması begendım cok hos duruo ondan dıktırcem...
ona bakarsan nevresımlerım rengarenkkk dusun artıqq...
yanı bence o kadar dert edılmıcek bısey bu sen özel yatak ortun hangı renkse ona gore dıktırırsın kı herkes böle yapıor zaten..
:kahve:

mınılyam dualarım senınle anacım ozelıkle bana el salla çok para kazanırsın ınş
uyy ben işimin başına kacım

günaydın kızlar,minilyacım hadii hayırlısı inşş.kabul edilirsin,valla süper olur, :))) kızlar dün a.veriş yaptım birsürü şey aldım bernardodan :))

günaydın kızlar,minilyacım hadii hayırlısı inşş.kabul edilirsin,valla süper olur, :))) kızlar dün a.veriş yaptım birsürü şey aldım bernardodan :))

cnm benım hosgeldın napıosun kızz ?
ya öle tabı cnmda bıraz zor ıste Allah hayır etsın bakalım ılk mulakat bu..
oohh ceyızı yavas yavas alıosun bakem cnm ne aldın tam olarak?

Günaydınnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrrr.
The_lady_legend neler aldın cnm bernardo dan görmek isterdim doğrusu.İyi günlerde kullanmanı dilerim

günaydın kızlar minilyacım yeni işe mi başlıyorsun kuzum ?

günaydın kızlar minilyacım yeni işe mi başlıyorsun kuzum ?

yok canımcım 2 sene 2 aydır aynı işyerımdeyım kaydirigubbakcemile3
sadece varmısın yokmusuna form yollamıstım mulakata cagırıolar aksam gıdıcem cnmcım...
elısaa bu arada hazırlıklar ne alemde hele anlat bacım

ya kızlar bernardodan aldıklarımı göstericem ama sitesi yenileniyor diyor,ve başka sitede de bulamadım aldıklarımı,sadece ilk bernardonun sitesinde ilk sayfa açılıyor orda ördek tarzında sürahi var ya çok beğendim ondan aldım 2 tane,çok ufak gibi görünüyr ama çok ufak deil ama tabi normal bir sürahi kadarda su almaz,çaydanlık aldım çiçekli,12 parça çay takımı aldım beyaz boncuklu işlemeli,sonra yeni çatal bıçak takımı aldım vardı bende aslında bu son model çokk hoşuma gitti benmkileri anneme vericem:)) sonra alt tabaklar çıktı ya yeni gümüş veya gold renkli simli gibi duruyor büyük tabak onlardan aldım 12 tane gümüşünden aldım yemek takımlarımın altına koyucam,sonra 12 kişilik yemek örttsü takımı aldım peçetelikleriyle beraber böyle beyaz simli gibi duruyor çok şık,bide 12 tane peçete halkası aldım yine gri renkli öyle bu kadar :))

ya kızlar bernardodan aldıklarımı göstericem ama sitesi yenileniyor diyor,ve başka sitede de bulamadım aldıklarımı,sadece ilk bernardonun sitesinde ilk sayfa açılıyor orda ördek tarzında sürahi var ya çok beğendim ondan aldım 2 tane,çok ufak gibi görünüyr ama çok ufak deil ama tabi normal bir sürahi kadarda su almaz,çaydanlık aldım çiçekli,12 parça çay takımı aldım beyaz boncuklu işlemeli,sonra yeni çatal bıçak takımı aldım vardı bende aslında bu son model çokk hoşuma gitti benmkileri anneme vericem:)) sonra alt tabaklar çıktı ya yeni gümüş veya gold renkli simli gibi duruyor büyük tabak onlardan aldım 12 tane gümüşünden aldım yemek takımlarımın altına koyucam,sonra 12 kişilik yemek örttsü takımı aldım peçetelikleriyle beraber böyle beyaz simli gibi duruyor çok şık,bide 12 tane peçete halkası aldım yine gri renkli öyle bu kadar :))

cnm ya masa örtusu pecetelıklık ve kelepçe ne kadar a aldın bende alıcam da bıde nerden aldını solersen sevınırım cnmcım:ecrin_bebek:

canm bizim beylikdüzü migrostan aldım,peşin aldığım için indirim de yaptılar toplu aldım bide açıkçası fişine bakıp söylerim hemen tam net hatırlamıyorum 150 civarıydı sanırım

ben de geldim..

nasılsınız ne var yok?

minilya hadi bakaım hayırlı olsun mlakat nasıl gececek yarın anlatırsın.

lady güle güle kullan aldıklarını canım fotolarını çek de biz de bakalım :)masa örtüsü peçeteleriyle halkalarıyla ben de alıcam bir de supla da alıcam suplalar ne kadardı canım?

kızlar sağluun fiikirler iiçin o zaman ben alayım o yatak örtüsünü hem fiyatı da uygun içindeki saten nevresimi tek basına 155 lira netten baktım.yatak örtüsünün de eetiketi daha üzerindeydi 340 falan ama hepsi 299 tl .en son du yatak örtüsünü alma fikrim ama alınmıs alınmıstır dediğiniz gibi her renkle de uyar.

hımm cok vermişsin cnm yaa aslında ben avon temsılcısıyım avonunda bellı bır lımıt verıolardı sana bu masa takımı pecetelık surahı 6 bardak vss dusun 300 lıralık alısverıseydı sanırım o tarz dusunursek keske alsaymısım..
ama 150 cok geldı bana..

roselın h geldın cnm
ben çay setı beğendım 170 ytl uygun oldukca onuda alcam aslında pek sevmezdım ama almaya karar verıdm cunku cok beğendım
yatak örtusunu ben brıllantan alcaktım 900ytl dedıler almadım ama nevresımını aldım 150 ytl resım ekleyemedım ıcın koyamadım ama hatrlarsanız katalogtakı 2 3 sayfadakını aldım

ya zaten öyle çok pahalı orda herşey ama çok da kaliteli çok şık yani, 2 tane ördek şeklinde sürahi aldım dedim ya tanesi 69 mlyon çok pahalı ama çok da güzel ne yapıyım :(

lady senın o dedın surahıden sankı roselınde almıstı anacım eğer tahmın ettığımse bı sorum olcak hatta ıkı sorum
1 nereye koycan onu çok eyık bısey ıcıde cok su almas
2 ayy soruyu unuttum:roflol:

böcük çok pahalıymıs ya 900 e yatak örtüsü.

ben d ehome sweet ten bi nevresim beğendim o da gol yarı saten 234 tl ydi. çok pahalı ama annem alırız marttan sonra dedi ama vazgeçtim gibi bilmiyorum bakalım.

roseln hoşgeldin cnm.

bernardo evet pahalı ama güzel şeyler var bende ordan cam caydanlık var ondan alıcam servis kapları alacagım bir de.beyaz sadece orda gördüm.

Back
X