bakarsın seçilirsin canım bgit bakalım o kadar insan arasından seçilmişsin görüşme için.
kızlar ya kaç gündür soracagım unutuyorum hep.geçen gün nevresimleri alırken issimo da bi yatak örtüs beğendim home sweet markalı hardal sarısı renkte pullu bir örtü.fiyatıda 299 tl için de saten nevresim hediyesi de var.sarı her renge gider diye düşündüm şimdi de düşünüyorum perdeleri o renge uygun yaptırırım halılar da olur ama şimdi de düşünüyorum renkli renkli nevresimlerle uyum sağlar mı halılar perdeler yatak örtüsünü kullanmadıgım zamanlarda .
sizce nasıl sarı renk?
canım uyum sağlar tabikide sarı herşeye gıder benım fıkrım bu ona bakarsan her nevresımın benım farklı farklı renklerde her nevresıme uyum saglatmam mı lazım tabıkıde hayır sen bence öle yap gold ta olsa farketmez bak cnm benım ıkı tane yatak ortum olcak bırını aldım zaten yamalı desenlı ve derı gorunumlu almıstım cok hos bısey bıde özel gunler için alıcam krem rengi yatak örtusu alıcam perdemı krem rengı kat kat ıstıom ustundekı perdeyı ıse kahverengı ıstıyorum kahverengının uzerınde krem cızgılerı olan perde kuması begendım cok hos duruo ondan dıktırcem...
ona bakarsan nevresımlerım rengarenkkk dusun artıqq...
yanı bence o kadar dert edılmıcek bısey bu sen özel yatak ortun hangı renkse ona gore dıktırırsın kı herkes böle yapıor zaten..