• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

selam bayanlar nasılsınız?
böcüğümede Allah hayırlı geçim versin yeni yuvasında.
DıDEMCıM resimlerinize baktım herşeyiniz çok güzel. sizde çok güzelsiniz.
kızlar canım çok sıkkın dün akşam kasamda 400 tl açık çıktı. şüphelendiğimiz biri var. bi kere daha aynı şey olmuş. bugün ona güzel bi oyunum var. akşam stresten uyuyamadım sakinleştirici içtim.resmen beynim uyuşmuş durumda.

dün banlandım didemcim gece biriyle dalastım biraz 1 cümle söledim daha doğrusu banlandım bugun acıldı tekrar

günaydın arkadaşlarrrrrrrsositososito
aybuercim hayırlı olsun canım çok sevindim:1hug:

kızlar selamm.nasılsınız..
aybuercim inan çok sevindim canım yaa,6 haziran ilkbahar-yaz gelini olucaksın hayırlsıyla..zemuszemus

günaydın kızlar...

yeni yılınız kuttlu olsun giremmedm kaç gündür yoğunluktan bnuraya yazamadım...

esracım canım sağol,artık gün saymaya başladım ben de :)

böcüğüm gördum seni ne kadar güzel olmussun ya gercekten allah nazarlardan saklasın gelinligin sacın harika ama 2 çiçek gördüm neden kine attınmı birini :kedi:
allah mesut etsin canım gercekten cok cok cok guzel olmussun baska baska fotolarda ekle

COK tşkler cnm benım
kuaföre kadar gelınlıkcının verdığı cıcek var o cok gzeldı pek bellı deıl ama sevdım
aşkım benı kuaforden almaya gelınce buket yaptrmış saolsun bende o kısımdan sonra gercek cıceği taşıdım
album yaptım ordanda bakabılırsın

tamam cnm hemen bakim ama gercekten cok guzel olmussun ya :nazar: albüm profilindemi

günaydın kızlarrrr
böcük maşallah çok güsel olmuşsun:nazar:
artık daha sık bekliyoz seni özledik bea

Back
X