2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

valla canım aynen öyle oldu...artık elimizden geldiği kadarını yapıp evlenecez hayılısıyla...zaten hçbişeyin fazlasında gözüm yok...sağlıklı huzurlu olalım bana yeter

gunaydın kızlar hıc keyfım yok bugun yaa:(cnm arkdasım hala komada dun gıttım gene şükürler olsun parmaklarını oynatabılıyor ınş yuruduğü zmnlarıda göruruz:) bıde üzüntulerımızın ustune gazetede cıkan yalan haberler eklenıyor:( sızden ece(m) ıcın dua etmenızı beklıyorum 39 gun oldu komada hala:( başına cam parcası düşen ece 200kg hatrlarsınzı belkkı taksımde

gunaydın kızlar cmtsı gunu yatak örtusude aldım evkurdan cok guzel cok sık bısı askımın bonus kartıyla aldık peşin fıyatı 460 tı 440 a 7 taksıtlı aldık..
suan ıvır zıvır kaldı eksıklerım bıde perde ve halılarım onalrıda annem alıcakmıs delikafadulden:delphin:
bu ayda ödeme yaptıktan sonra toplam borcum 1450 kalıo kızlar Allah ıns ödemek nasıp eder..müthiş rahatladım cunku ceyızım bıttı sayılır:delphin:
bocukcum bol bol dua edıcem ıyılesmesı ıcın gercekten cok zor bı durum bılırım..Allah yardımcıları olsun..:Saruboceq:

iyi pazarlar arkidişlerrrŞeniz
Roselin canım nedir canını sıkan...inşallah çok büyük bi problem yoktur..

aslına bakarsan bizde de keyifler pek yerinde değil kayınpederimi işten çıkardılar:çok üzgünüm: evlerinde tek çalışan nişanlım kaldı...nasıl yetişecek herşeye bilemiyom:delphin:

ya gercekten cok zor bı durum ama napıcaksın bızımde kaderımız buymus valla sukur edıorum kı bi işim var hergun korkuyla gelıorum bı gun sankı benıde ıcerı alıp hadı eyvallah dıyeceklermıs gıbı gelıoo gercekten durumlar cok kötu..öle bı zamana denk geldıkı düğünlerımız :1no2:

canım yaa..Allah yardımcısı olsun...tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah:Saruboceq:

mınılya sorma ya aynı korku bendede var normalde benı cıkarmazlar ama iş olmayınca nolcak mecburlar bıde ne guzel ceyısın bıtmış bılmem o gunlerı bende gorcekmıyım zatı bu borclarım bıtsın bıda asla tastle bısey almam tobe olsun sorun sadece takstlerı ödeme deıl onların parası var kenarda altınlarım ama daha ılersı kötu ınş duzelır

dasılvadıdo off cnm ya benım ablam babam yengemde cıktı hala iş yok:(

böcük aslında bi yer daha varmış haber bekliyomuş kayınpederim...inşallah olur yaa emekliliğine kadar en azından ellerine az çok para geçer.Allahtan kirada değiller:Saruboceq:
ben de elimden geldiğince nişanlıma moral vermeye çalışıyorum asıl böyle günlerde birbirimize ihtiyacmız var sonuçta

Selam kızlar.bugün keyifler pek yok ha...böcüğüm unutmadık eceyi emin ol.inşallah ayağa kalkıp yürür eskisi gibi sağlığına kavuşur

dasılvadıdo ınş cnmm benım:) ev kendınınde olsa ınsan paraya herzmn ıhtıyac duyar
roselın h geldın cnm saol

merhaba kızlar nasılısnız?

hafta başı nasıl gidiyor bakalım ben şimdi eve geldim ara takımım ve mutfak takımım sarılmıs onları alıp geldik .kızlar ya erken mi sardırdık sizce şimdş bakıyorum düğüne daha çok var sararmaz dimi?

sonbahar gelini olma hayallerim yavas yavas düşüyor suya....

kızlar,
nişanlımın işyerinden bi ustayı işten çıkarışlar bugün:çok üzgünüm:
Allah yardımcısı olasun herkesin...bitsin artık şu lanet olası kriz ya:oklava:

hoşbulduk böcüküm

zaten büyk seffaf poşette iyice bantlayıp öle saklarım artık daha çok var çnkü kullanmaya....

aybuer kaça sardrdın cnm kaç tanesını çift mı tek kişilık mı
dasılvadıdo nısan ayını beklıyoruz bızde cnm martta umut yok ve ınan cok zor durumda olma sebebım takstlerım deıl yardım ettığım ınsanlar off off

böcük canım çift kişilik pike sardırdım mazlemeleri bizden sarması 225 ya da 275 olması lazım .daha tam hesap çıkmadı bitenleri alıp geliyoruz eve su an 500 lira ödedim kadın hesap çıkaracak 700 daha da öderim sanırım yaklaşık öle demişti.toplam sardırdıklarım 2 çift kişilk pike sadece birinin malzemeleri bizden bir tek kişilik pike bir mutfak takımı sadece masa örtsü ve buzdolabı örtüsü bir ara takımı bir dantel seccade 2 bebek yastıgı 2 yastık kılıflarrı,2 bohça,bir havlu .sardıracaklarım bunlar.işte 1200 e falan gelecek hepsi.sadeece bir pikenin malzemeleri bizden diğerleri saran kadından .

bende sımdık ornek olsun dıe sarılmış nevresımdnn bıtaneısnı ekledım ceys bölumune bakabılırsınn cnm annemınn

Back
X