2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hayrlı cumalar RABBIM önce sağlık ve huzr versın ınş kuracağımız yuvalarımızda mutlu oluruz:Saruboceq:
nasılsınız

ALLAHIM
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru ALLAHIM (HAYIRLI CUMALAR

amın:Saruboceq:
mınılya sen sımdık gun sayıyorsun ya bende senın takvımden kopya cekıyorum :jeyyar: ınş senın düğüne nışanlı olarak gelırım

merhaba kızlar hayırlı cumalar...
ben bugün evdeyim ve çooook hastayım boğazım sesim iyice gitti...pc başında olmayabilirim arada bi gelip ce e yapacam size...
kendinize çok tikkat edin hasta olmayınn:1hug:

amanın sende dıkat et bacım amma hasta oluyon haa bol bol portakal ıc bıde sıcak suya lımon sık karabıber koy iç boğazına cok ıyı gelır tabı azda şeker at gecmıs olsun tatlım

roselın aybuer lady mınılya pasta nırdesınız nan sız

kızlar hayırlı cumalar

bugun bir türlü yazamadım netimde sorun var sanırım.napıosunuz nasılsınız?

kızllar napıyonuz ben geldim bi uğrayım dedim...evde kimse de yok yat yat sıkıldım...üşüyom bi de doğalgaza dünyanın parasını veriyoz hiçbişeye yaramıyo:oklava:

ben senı ısıtam:jeyyar:
aman bızdede iş yok yarın belkı calışmayık belkı mart ayındada calısmayık ben zengun koca bulmaya gıdem en ıyısı:roflol:

ben senı ısıtam:jeyyar:
aman bızdede iş yok yarın belkı calışmayık belkı mart ayındada calısmayık ben zengun koca bulmaya gıdem en ıyısı:roflol:

yerim seni nan sempatik böcük:1hug:
anam vala en iyisi zengin koca he..işler kesat heryerde. sonumuz belli değil..ya lotodan neyin para çıkacak ya herüf zengin olcak başka yolu yok:roflol:

hasta oluyom galiba senağlama kendimi bi mayhoş bi nahoş hissediyorum. eve gidip yatıp uyumak istiyorum. heryerim ağrıyor kafamçokkarıştı

yerim seni nan sempatik böcük:1hug:
anam vala en iyisi zengin koca he..işler kesat heryerde. sonumuz belli değil..ya lotodan neyin para çıkacak ya herüf zengin olcak başka yolu yok:roflol:

:utangac:
ah ahh du ben bı loto oynayım cok şanslıyımdr ha ama cıkarsa sızı tanımam:dilcikar: ılk önce kendımı everırım:1rolleyes:

hasta oluyom galiba senağlama kendimi bi mayhoş bi nahoş hissediyorum. eve gidip yatıp uyumak istiyorum. heryerim ağrıyor kafamçokkarıştı

ne hastası gı:jeyyar: normal ıse dıkkat edın az ne bıcım genc kızsınız(annem hep der)bak ben hıc hasta oluyom mu
bu arada aksama maça gıdıyom hemde kmle:asigim:

Back
X