2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ay baştan öyle dedim.eh dedim adam ben senin bana bu yaptığını ömrümce unutmam.annemede çağırmicim onları dedim düğüne.annem de öyle dedi.soradan düşündük ayıp olur dedik efendilik bizde kalsın.çağırrık gene napak.akraba işte.sonra bisürü laf

kızlar selam nasılsınızz

iki gündür yoktum eve yeni geldim napıyorsunuz nasılsınız?

roselin düğün günün hayırlı olsun canım ,stres yasamıssınız baya ama bulmussunuz .

cnm sıkkın :delphin:yarın çalışmıyok iş yok ee moral 0 bu hafta maaş gunu onuda alamayık

böcükcüm yaa allah işlerinizi rast getirsin düzelir inşallah her yer çok kötü baya yaa ne olacak halimiz böyle....

bılsem ama bılmıyomkı duzelcek dıe hergun gelıyok daha beter oluyor şükürler olsun dıoz
başka elden gelmıyo bısey napak

selam kizlar nasilsiniz?
10.10.09'da olcak diye düsünmüstüm dügünümüz ama 17 Ekim 2009'a karar verdik bitanemle, 17 ugurlu sayimiz, 17sinde evlenme teklifi etmisti cünki :asigim:
ah ah hasretle özlemle dolu bir 7 ay 13 gün var önümüzde, nasil dayancam onun yokluguna :a015:
gecen hafta bu zamanlar beraberdik istanbulda onun yanindaydim gelinlik bakmaya gitmistik öylesine, sonrada nikah sekerlerimizi almaya gittik , cok özledim cook :çok üzgünüm:

Aybuer teşekkür ederim tatlım.gezmelere mi gittin sen bakim :)

Böcüğüm ya inşallah bi an önce işleriniz açılır hayırlısıyla.bu özel sektör işveren ve çalışanlar açısından çok zor.bi kriz geldi mahvetti herkesi

Hevin hayırlı olsun kararınız canım.çabuk geçer zaman merak etme.bi de bakmışın evlisin :)

Böcüğüm ya inşallah bi an önce işleriniz açılır hayırlısıyla.bu özel sektör işveren ve çalışanlar açısından çok zor.bi kriz geldi mahvetti herkesi

Hevin hayırlı olsun kararınız canım.çabuk geçer zaman merak etme.bi de bakmışın evlisin :)

Sagol canim, seninde cok az kalmis heycan ne durumda ? :nazar:

Az kaldı evet.heyecanımda az birazcık artış var.okuduysan nerdeyse düğün salonsuz kalıyodum.salonu ayarladım diyen adam 2 gün önce aradı benden nüfuslu birisini yazmışlar sizin düğün gününe dedi.dumur oldum ama neyseki Allah'a bin şükür halloldu

Az kaldı evet.heyecanımda az birazcık artış var.okuduysan nerdeyse düğün salonsuz kalıyodum.salonu ayarladım diyen adam 2 gün önce aradı benden nüfuslu birisini yazmışlar sizin düğün gününe dedi.dumur oldum ama neyseki Allah'a bin şükür halloldu

Okumadim canim birden daldim topice ama gecmisi okucam biraz, sok oldum ya cok sükür hallolmus cok sevindim adina a.s.

Hevincim bi de bana sor.Allah yardım etti yoksa bu saatten sonra çok zordu

ben gacıyom benı özlen emı
hevın halıne şükret benım sayılı gunum bıle yok

Özledim bile böcğüm.sen böyle sayma bi çırpıda hayırlısıyla evlen inşallah

Roselin'cim haklisin, az kalmis zaten cok zor olurdu baska biyer bulmak, Allah'a sükürler olsun ki halolmus canim.

ugur böcügü canim benim ya insallah olur oda insallah seninle o sevinci yasariz bizde safaklarimizi beraber sayariz insallah :1hug:

evet cenım arkadasıymdaydım gezdim geldm net yoktur ordada giremedim.

bcük gel arada fırsat bulrsan özletme kendini işleriniz de düzelir inşallah.

havin hayırlı olsun düğün tarihiniz.7 ay kısa bir zaman geçer inşallah.

bu topicte en gç ben evlenicem gibi görünüyor 2010 a kaldım zaten...hayırlısı artık....

hoşgeldin pastacık..a.s.
ben de dün 2 haftadan sonra nişanlımı gördüm...hastaydım diye görüşememiştik...az da olsa çook güseldi rüya gibiydi ya:asigim:

kızlar bi derdim var senağlama doktor bana doğum kontrol hapı verdi 3 ay boyunca kullanacam ama mayıstada nişanım var. ve bu haplar kilo aldırıyor. kilo almak istemiyorum hatta vermem gereken 4 kilom var :delphin: ne zor bi dönem

Back
X