- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
2009 Sonbaharin cici gelin adaylari nasilsiniz bakayim a.s.
ay canim benim cok sevindim senin adina :1hug: ne güzel bak gördünmü sen burda safak sayarken nisanlin herseyi halletmis bile ay cok tatlisiniz ya
minilya'cim senin safak saymana bayiliyorum ya Allah bu heycanini hic bozmasin canim benim :1hug: ha bide senin dügün gününde biz askimla kavusuyoruz aylar sonra yani 10 ekimde, bir nevi safaklarimiz ayni oluyor
ay canim benim cok cook sevindim senin adina, olsun ertelensin farketmez yeterki hersey yolunda gitsin, hem bak tarihde belli olmus Allah tamamina erdirsin tatlim a.s.
Roselin'cim beyaz esyalarin cok güzel canim güle güle kullanin insallah mutlu saglikli huzurlu günlerde :1hug:
Ay kizlar bu arada cokk mutluyum anlatmam lazim size, askimin isleri bir iki aydir cok kötü gidiyordu malesef hatta hic calismiyordu kriz bizide vurdu yani ama pazar günü kaynanamlari aradim hal hatir sormak icin askimda evdeymis eltim demezmi gözün aydin canim benim isler acildi hersey yolunda tarih tamamdir sakin kafana biseyi takma 17 ekim beyinlerimize kazindi bizlerde kiyafet bakmaya basladik bile diye sonra askimda telefonda müjdeyi verdi isler acildi diye ay icim bi rahatladi anlatamam sizlere :asigim:
hoşgeldin hevincim maşallah Allah bozmasın mutluluğunuzu, işlerinizi canım:Saruboceq:
valla ben de kayınpederin emeklilik işi yoluna girince aynı senin gibi rahatladım...hihoyyyt