2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

2009 Sonbaharin cici gelin adaylari nasilsiniz bakayim a.s.

ay canim benim cok sevindim senin adina :1hug: ne güzel bak gördünmü sen burda safak sayarken nisanlin herseyi halletmis bile ay cok tatlisiniz ya :nazar:

minilya'cim senin safak saymana bayiliyorum ya Allah bu heycanini hic bozmasin canim benim :1hug: ha bide senin dügün gününde biz askimla kavusuyoruz aylar sonra yani 10 ekimde, bir nevi safaklarimiz ayni oluyor :nazar:

ay canim benim cok cook sevindim senin adina, olsun ertelensin farketmez yeterki hersey yolunda gitsin, hem bak tarihde belli olmus Allah tamamina erdirsin tatlim a.s.

Roselin'cim beyaz esyalarin cok güzel canim güle güle kullanin insallah mutlu saglikli huzurlu günlerde :1hug:

Ay kizlar bu arada cokk mutluyum anlatmam lazim size, askimin isleri bir iki aydir cok kötü gidiyordu malesef hatta hic calismiyordu kriz bizide vurdu yani ama pazar günü kaynanamlari aradim hal hatir sormak icin askimda evdeymis eltim demezmi gözün aydin canim benim isler acildi hersey yolunda tarih tamamdir sakin kafana biseyi takma 17 ekim beyinlerimize kazindi bizlerde kiyafet bakmaya basladik bile diye sonra askimda telefonda müjdeyi verdi isler acildi diye ay icim bi rahatladi anlatamam sizlere :asigim:

hoşgeldin hevincim maşallah Allah bozmasın mutluluğunuzu, işlerinizi canım:Saruboceq:
valla ben de kayınpederin emeklilik işi yoluna girince aynı senin gibi rahatladım...hihoyyyt

hoşgeldin hevincim maşallah Allah bozmasın mutluluğunuzu, işlerinizi canım:Saruboceq:
valla ben de kayınpederin emeklilik işi yoluna girince aynı senin gibi rahatladım...hihoyyyt

hosbuldum canim nasilsin diye sorcam ama görüyorum ki keyfin yerinde Allah bozmasin tatlim a.s.
amin canim benim aminn cümlemizin insallah, birde askiminki kendi tekstil firmalari tekstilde yazin isler oluyor daha dogrusu ilkbaharda aciliyor kisin bos oturuyorlar ama cok sükür acilmaya basladi yine :nazar:
kayinpederin icinde cok sevindim vallahi okuyordum burda ara ara ne güzel valla insallah hep böyle yolunda gider hersey,

bu arada biliyorsunuzdur belki subatin son haftasi nikah icin istanbula gitmistim ya, orda fatih'e gitmistik askimla gelinliklere bakmaya bunu cok begendi nisanlim ben daha kararsizim ama gerci az dolastik ama bunu kafaya takti benimki sana cok yakisir diyor bense daha kabarik istiyorum bakalim hayirlisi, resim bu:

24022009042.jpg

hevın gözun aydn cnm senın düğün 17 ekım demek az kalmış saylır :nazar:

cok cok sagol canim benim Allah nasip ederse 17 ekimde evet, bende daha coook var diyorum aslinda oysa o kadar sey halletmem gerek daha, askim buraya gelcegi icin ben burda evimizi tutcam daha mobilyalar esyalar vs herseyi simdiden almam lazim, hazira koncak beyfendi kaydirigubbakcemile4 olsun yeterki huzur hic eksik olmasin yuvamizda :asigim:

hevincim model çok hoşuma gitti benim ama eteği biras daha kabarık olsa sanki daha süper olcak hakkatena.s

hevincim model çok hoşuma gitti benim ama eteği biras daha kabarık olsa sanki daha süper olcak hakkatena.s

modeli bende cok begendim canim ya ama dedigin gibi kabarik olmasini istiyorum iste, eger bunun benzerinin daha kabarikli olanini bulamazsak diktircem aynisini etegi kabarik olcak ama yeterki gönlü olsun askimin :asigim:

gelınlık guzel tabı askın beğendıyse ıkı kere guzel gelır
ama etek kısmı daha guzel olabılırdı

gelınlık guzel tabı askın beğendıyse ıkı kere guzel gelır
ama etek kısmı daha guzel olabılırdı

öylede böcügüm benimde begenmem gerek ben begenmedim valla etek kismindan söz ediyorum yoksa modeli cok hosuma gitti, neyse ben ikna ederim onu zaten dört bes magaza gezdik daha dur dedim ne gelinlikler var iyi askim nasil istersen senin gönlün olsun yeterki ama ben bunu begendim dedi, hem beni kirmamak icin hemde kendi fikrini söylüyor delim benim iste :utangac:

hevincim uzun süre yoktun nerlerdeydın özlettın kendını..
bu arada sende geldıgıne göre şöleee lıstemızı yenıleyelım hemen bu arada kızlar yanlıssam söleyın ve lısteye eklenmek ısteyenler sölesınler..

the_lady_legent 10 Ekim 2009 Cumartesi
minilya 10 Ekim 2009 Cumartesi
hevin 17 Ekim 2009 Cumartesi
ranunu 31 Ekim 2009 Cumartesi
dasilvadido 12 Aralık 2009 Cumartesi

kızlar hepımızın düğünü cumartesı gunune denk gelıo yaaakaydirigubbakcemile3

hevincim uzun süre yoktun nerlerdeydın özlettın kendını..

canim cok yogunum malesef bu yüzden fazla giremiyorum, bende özledim sizleri :1hug:

minilya .!.:

ay evet hepimizinki cumartesi denk geliyor ne güzel ya, ladycimin ve senin ayni gündü dogru ya unutmusum :utangac: insallah havada cok cok güzel olur en mutlu günümüz cok güzel gecsin :nazar: a.s.

böcügüm dualarimiz seninle senide sonbahar gelini yapcaz sensiz olurmu hic yaaakaydirigubbakcemile3

ay ben yazarken dıycektımkı mınılya duymasın:roflol: cok var olmaz mı yaa yanlış yazmışım

Minilya beni yazmıyon ben sonbahar evlenmiyom diye mi :dilcikar: Hevincim teşekkür ederim bitanem.en güzelleri senin olsun.gelinliğin etek kısmı bence de daha güzel olabilirdi.siz bi daha dolaşabilirseniz birlikte eminim daha güzel bi model beğenirsiniz ortaklaşa :teytey:

he bıde fatıh cok pahalı yaa ben bı nısanlık beğendım orda dıktrcektım 1000 tl aşaği dıyen olmadı ben 400tl dıktrdım hatta satın aldım
hemde burdakı modacının aynı zmnda ordada tukkanı varmış dıo semte gore tabıkı değişıyo
bıleesın keske yakın olsak ben sana yardımcı olsam HEVIN

ı aksamlar ben kacar

yanlıssam söleyın ve lısteye eklenmek ısteyenler sölesınler..

abba 22 eylul eskısehır salı - 26 eylul cumartesi ordu

ben nerdeyım şeker ?? AA olmadı bak sıncı :-) eklliimm bende kendimi.. :)

Son düzenleme:
hevincim gelınlıgın çok guzel canım a.s. zarif duruyor yani..

bu arada kızlar gelınlıklerınızın dıkımı yada satın veya kıralık alım gbi ne zaman baslıyorsunuz ? ben mayısta dıkıme vercem istedıgım gelınlıgıde..

ay canim benim cok sevindim senin adina :1hug: ne güzel bak gördünmü sen burda safak sayarken nisanlin herseyi halletmis bile ay cok tatlisiniz ya :nazar:

Ay kizlar bu arada cokk mutluyum anlatmam lazim size, askimin isleri bir iki aydir cok kötü gidiyordu malesef hatta hic calismiyordu kriz bizide vurdu yani ama pazar günü kaynanamlari aradim hal hatir sormak icin askimda evdeymis eltim demezmi gözün aydin canim benim isler acildi hersey yolunda tarih tamamdir sakin kafana biseyi takma 17 ekim beyinlerimize kazindi bizlerde kiyafet bakmaya basladik bile diye sonra askimda telefonda müjdeyi verdi isler acildi diye ay icim bi rahatladi anlatamam sizlere :asigim:[/FONT][/B][/QUOTE]

canım benm yaa bende senin adına çok sevindim.aman herkesin işleri iyi gitsin,allah bozmasın,hepimizin yardımcısı olsun inşş,bu arada bende gelinliği genel olarak beğendim,ama alt kısmı gerçekten daha güzel olabilirdi,bende çok beğendiğim 2 modeli koyuym belki size de fikir olur hem..ben bunlardan kesin bir tanesini yaptrıcam inşş,hatta ikisini birleştirip istycem :)))

hevincim gelınlıgın çok guzel canım a.s. zarif duruyor yani..

bu arada kızlar gelınlıklerınızın dıkımı yada satın veya kıralık alım gbi ne zaman baslıyorsunuz ? ben mayısta dıkıme vercem istedıgım gelınlıgıde..

canım ben diktirmeyi düşünyrm ve satın alıcam,ama mayıs erken değil mi ya,ben kesin ekime kadar zayıflarım,ağustosta falan başlarım diye düşünyrmm..

Back
X