2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

nehır mınılya anlamaz ılla evlenmek ıstıyo ama bılse bugunlerı bıdaha yakalamaycak:delphin: stres yapıyy cok bı bakmış ogun gelmış gecmıs cocukları olmuşş
ohoo zmn su mısalı valla bana suan

nan öle demen benım borcum cok ama bıdaha asla takstle almıycam

derdım evlenmek deıl aslında bunu nasıl anlatabılırım kı askımı cok sevıyorummmmmmmm normalde ok cabuk gecmesını sadece mayısa kadar ıstıorum artı bısıler sekıllensın ıstıorum..bılıomusun sen hala bole gıdıcem modu yasamıorum nasıl duygu nasıl anlatsam bende bılmıorum ama bana evlencem gıbı gelmıo sankı ben ya ben aslında coluk cocuga hazır bıle deılım sadece askımı cok sevıorum ınankı askım olmasaydı evlılık aklımın ucundan bıle gecmezdı kı askımı tanımadan once ben baska bı kzıdım askım bunu daha ıyı bılıo annemler bıle dıo seher cok degıstı dıe cunku akılım ucundan dahı evlenmek gecmıodu esaretlık gıbı goruyordum evlılenlere karsı baska bı gözle bakıordum sımdı hayata bakıs acım degıstı gercı hala coluk cocuk olayına karsıyım bazen dıorum ben nasıl anne olurum yaa yaa olursa ya allah verırse :(((
tabı kısmetse olur fakat ben annelıge hazır dıılım ben hala kendım cocugum :(((
benı bı ksı anlıosa cok sevınıcemsenağlama

Evet böcüğüm taksit alırken iyi gibide öderken korkunç birşey.
Onu ödediğin için ilerki aylardada birşey alamıyorsun.
Gerçi almak içinde başka çaremiz yok. Ama sen büyükleri zaten bitirdin sayılır.
Bundan sonra taksit yapmadanda alırsın kalanları inşallah..

Bu arada zaman çabuk geçiyor dedinde. Çeyiz topiğinin resimli versiyonu taşındıya, ona baştan bakayım dedim; adını hatırlamıyorumda bi üyenin cetvelinde bebek takvimi var. Evlenmişte hamiş bilem kalmış.
Oda bir zamanlar çeyiz gösteriyormuş bize...

cnm taksıt borc olayları benıde bozuo normalınde ama borc olmadan da bısı olmuo bılıosun amaç borc ustune borc yapmamak yanı ödeyemıcegın borcun altına gırmemek..
ben hep hesaplı hareket edıorum burda ne alıcaksam hesabıma uyanı alıorum bır borcum azalmadan dıgerıne gırmıorum kii son zamanlarda sızlerd ebılıosunuz kı hıc bısı almıorum cunku borcumu bıtırmek ıstıorum..
aslında en ıyısı para bırıktırıp öle almak hem daha hesaplı oluo ama zamanında bor yaptık ıste bı kere napalım:(

günaydın kızlarrr hayırlı cumalar...
ya mobilyada kdv %8 e inmiş üç ay için...eğer Allah yardım eder de iyi para biriktirebilirsem yatak odamı yaza doğru alabilicem galibahihoyyyt heyecanlandım şimdi

hayrlı cumalar RABBIM sağlık ve huzur versın

dasılvadıdo ınş cnm alırsın pekı marka model bellı mı

109.jpg

ben ıkı yıldr bunu beğenıyom yakındanda gordum bıde bu modelın yemek odası var

günaydın kızlarrr hayırlı cumalar...
ya mobilyada kdv %8 e inmiş üç ay için...eğer Allah yardım eder de iyi para biriktirebilirsem yatak odamı yaza doğru alabilicem galibahihoyyyt heyecanlandım şimdi

kızlar hepinize günaydın,canm bende düşündüm dün dedim alsak mı acaba yatak odasını ama benm onları koyacak yerim yok,acaba bellonadan almayı düşünyrm beyaz eşya gibi depoda saklanabilir mi,sen nasıl düşünüyorsun,nişanlımlada dün akşam konuştum plazma tv alıcaz hemen gelince ,allahın izniyle mayıs 17 de gelicek,hemen o tarz şeyleri alalım dedik, hazır ötv indirmi varken,17 hazirana kadar nasılsa,1 ayımız kalıyor..

böcük model güselmiş hakkaten...a.sa.s
ladycim ben de aynı şekilde depoda saklatmayı düşünüyorum ve ben de bellonaya öncelik verecem...bi de lcd yi iyice yaza doğru alacam çünkü beyaz eşya bayisi bize bu yıl tvler yazın daha da ucuzlayacak acele etmeyin demişti:lepi:

nehırım aldıkların cok süper yaa gule gule kullan cnmcım ozellıkle en alttakı sekerlık cok guzel bıde sendel bıseyımız aynı ama neydı unuttum bıdaha bakım saf mıyım neyım gule gule kullan cnm ama cok kalıp sekerlık almışsın hee

lady depoda tabıkıde saklarlar cnm merak etme ındırm varken alın ben nışanlı olsaydım alırdım kesın

dasılvadıdıo beğenmene sevındım cnm bıde yemek odası var yakından gordum ınan cok guzel 6 kısılık masa buyyuo 12 kısılık oluyor sonra vıtrın ıclerı aydınlatmalı yatak odası ıcın aydınlatmalı ve dolaptakı ayna kısm sıyah aynadan olusuyo

Günaydın kızlaarr hayırlı cumalar..
Böcük çok güzelmiş yatak odasının rengi. Ben dolabın sürgülerini 3 kapılı isterem bide yatağın kenarları dışa doğru olanlar varya onları çok seviyorum. Hee bide yatak mutlaka ama mutlaka alçak olacak. Kendi yatağımın bile bacaklarını kestirip kısalttırdım ben. Huy işte :))

Minilyam anlıyorum hayatım neden anlayamayalım. Ben sadece stres yapma tadını çıkar diyorum. Sıkma kendini. Tamam eğer sıkmıyorum zaten diyorsanda ozaman daha rahat olmaya çalış. Ben birzcukk sıktığını düşünüyorum çünkü.ç
Sen rahat ol Allah'ın izniyle herşey yolunda olscsk. Herşey kolaylıkla atlatlacak ve inşallah birbirinize çok mutlu bir şekilde kavuşacaksınız.
Herşeyin bir sırası işte, ev tutmak yaptırmak, içini döşemek, gelinlik, düğün vs. Hem sen salonunu bile tuttun. Günün belli yani. O güne kadar herşey biter Allah'ın izniyle.
He bide yalvarıyorum sana ya Allah verirse deme çocuk için. Şu an düşünmesende sakın deme.
ıleride bunu içinden geçirdiğin için çok pişman olabilirsin.
Olması her zaman olmamasından iyidir. Her zaman her durumda hemde.
Ablamların 6 senedir olmuyor. Ve ne demek olduğunu, neler yaşadıklarını bilemezsiniz.
Tedaviler aşılamalar tüp bebek..Maddi manevi korkunç yorucu birşey..
Sen sen ol öyle deme. ıleride pişman olmamak için.
Hee sen gene tedbirini al korun ama öyle deme noolura.s.:1hug: Acısını biliyorum ve yaşamanızı istemem.
Sakın beni yanlış anlama olur mu. Çocukta öyle birşey. Nasl evliliğe hazır değilsen daha önce şimdi nişanlından dolayı birden hazır oluverdin. Bebekte öyle. Ve hazır olduğun gün o sana bekletmeden gelsin inşallah.
Kızma olur mu. Dediğin başka şeylere sebep olur diye korktum sadece. Acısı çok büyük çünkü.

Lady m en iyisi canım. Senin bayağı az kaldı bence.

Bu aradaaa çeyizlerimi ekledim. Bakabilirsiniz arkadaşlarm :)

Ben biliyorum böcüğüm. Çerezlik varya Paşabahçe toscana marka. Onlar aynı. Ben seninkinde görmüştüm. Aa demiştim benim beğendiğimden :))

Günaydın kızlaarr hayırlı cumalar..
Böcük çok güzelmiş yatak odasının rengi. Ben dolabın sürgülerini 3 kapılı isterem bide yatağın kenarları dışa doğru olanlar varya onları çok seviyorum. Hee bide yatak mutlaka ama mutlaka alçak olacak. Kendi yatağımın bile bacaklarını kestirip kısalttırdım ben. Huy işte :))

Minilyam anlıyorum hayatım neden anlayamayalım. Ben sadece stres yapma tadını çıkar diyorum. Sıkma kendini. Tamam eğer sıkmıyorum zaten diyorsanda ozaman daha rahat olmaya çalış. Ben birzcukk sıktığını düşünüyorum çünkü.ç
Sen rahat ol Allah'ın izniyle herşey yolunda olscsk. Herşey kolaylıkla atlatlacak ve inşallah birbirinize çok mutlu bir şekilde kavuşacaksınız.
Herşeyin bir sırası işte, ev tutmak yaptırmak, içini döşemek, gelinlik, düğün vs. Hem sen salonunu bile tuttun. Günün belli yani. O güne kadar herşey biter Allah'ın izniyle.
He bide yalvarıyorum sana ya Allah verirse deme çocuk için. Şu an düşünmesende sakın deme.
İleride bunu içinden geçirdiğin için çok pişman olabilirsin.
Olması her zaman olmamasından iyidir. Her zaman her durumda hemde.
Ablamların 6 senedir olmuyor. Ve ne demek olduğunu, neler yaşadıklarını bilemezsiniz.
Tedaviler aşılamalar tüp bebek..Maddi manevi korkunç yorucu birşey..
Sen sen ol öyle deme. İleride pişman olmamak için.
Hee sen gene tedbirini al korun ama öyle deme noolura.s.:1hug: Acısını biliyorum ve yaşamanızı istemem.
Sakın beni yanlış anlama olur mu. Çocukta öyle birşey. Nasl evliliğe hazır değilsen daha önce şimdi nişanlından dolayı birden hazır oluverdin. Bebekte öyle. Ve hazır olduğun gün o sana bekletmeden gelsin inşallah.
Kızma olur mu. Dediğin başka şeylere sebep olur diye korktum sadece. Acısı çok büyük çünkü.

Lady m en iyisi canım. Senin bayağı az kaldı bence.

Bu aradaaa çeyizlerimi ekledim. Bakabilirsiniz arkadaşlarm :)

cnm saol dıleklerın ıcın benı en ıyı sen anlıosun sanırım
bu arada cocuk ıcın tabıkıde asla olmasın demıorum nasıp kısmet Allah verırse nasıl hayır dıyebılırsın ki?

Ben biliyorum böcüğüm. Çerezlik varya Paşabahçe toscana marka. Onlar aynı. Ben seninkinde görmüştüm. Aa demiştim benim beğendiğimden :))

h evt ben onu takım yaptım salata kasesı ve corba kasesı gıbı buyuğunuda aldım naniknanik

mınılya ben duydum ama yazmamış mıyım alla alla neysem özur dılerım tatlım gule gule kullan ne renk pekı kaca aldınız lavabo kısmı var mı sadece dolap mi

cnm saol dıleklerın ıcın benı en ıyı sen anlıosun sanırım
bu arada cocuk ıcın tabıkıde asla olmasın demıorum nasıp kısmet Allah verırse nasıl hayır dıyebılırsın ki?

Minilyam kızmadın değil mi?:1hug:
Belki öyle düşünmüyorsun yada ben yanlış anlamış olabilirim ama yazıyı görünce dayanamadım birden söyleyiverdim içimden geçenlerifisfisfis.
Çok üzgünüz çok kötüyüz bu yüzden. Ondan öyle deyiverdim:çok üzgünüm:. Samimiyetine sığınyorum:çok üzgünüm:

mınılya ben duydum ama yazmamış mıyım alla alla neysem özur dılerım tatlım gule gule kullan ne renk pekı kaca aldınız lavabo kısmı var mı sadece dolap mi

lavabo ve dolap praktıkerden aldık beyaz la wenge renk 269 a aldık cok uygun aldık dımı?

Minilyam kızmadın değil mi?:1hug:
Belki öyle düşünmüyorsun yada ben yanlış anlamış olabilirim ama yazıyı görünce dayanamadım birden söyleyiverdim içimden geçenlerifisfisfis.
Çok üzgünüz çok kötüyüz bu yüzden. Ondan öyle deyiverdim:çok üzgünüm:. Samimiyetine sığınyorum:çok üzgünüm:

cnm yok nıe kızım ben saaa..
cnm işler cok ben cıkıorum benı özleyın anacım

uygun cnm resmı var mı pekı
bende gecebn hafta beyaz renk gormustum dörtyoldakı soyluda oyuzden sordum aama ordakının fıyatı aklımda deıl

günaydın bayanlar nasılsınz? a.s.

geçmişin hepsini okuyamadım :utangac: herkes inşallah çok iyidir.

hoşgeldin pastacımm ben iyiyim çok şükür, düğün 12 aralık a ertelendi hayırlısı olsun, yavaş yavaş hazırlanacaz elimizden geldiğince...sende ne var ne yok bakalım:1hug:

Back
X