nehır mınılya anlamaz ılla evlenmek ıstıyo ama bılse bugunlerı bıdaha yakalamaycakstres yapıyy cok bı bakmış ogun gelmış gecmıs cocukları olmuşş
ohoo zmn su mısalı valla bana suan
nan öle demen benım borcum cok ama bıdaha asla takstle almıycam
derdım evlenmek deıl aslında bunu nasıl anlatabılırım kı askımı cok sevıyorummmmmmmm normalde ok cabuk gecmesını sadece mayısa kadar ıstıorum artı bısıler sekıllensın ıstıorum..bılıomusun sen hala bole gıdıcem modu yasamıorum nasıl duygu nasıl anlatsam bende bılmıorum ama bana evlencem gıbı gelmıo sankı ben ya ben aslında coluk cocuga hazır bıle deılım sadece askımı cok sevıorum ınankı askım olmasaydı evlılık aklımın ucundan bıle gecmezdı kı askımı tanımadan once ben baska bı kzıdım askım bunu daha ıyı bılıo annemler bıle dıo seher cok degıstı dıe cunku akılım ucundan dahı evlenmek gecmıodu esaretlık gıbı goruyordum evlılenlere karsı baska bı gözle bakıordum sımdı hayata bakıs acım degıstı gercı hala coluk cocuk olayına karsıyım bazen dıorum ben nasıl anne olurum yaa yaa olursa ya allah verırse

tabı kısmetse olur fakat ben annelıge hazır dıılım ben hala kendım cocugum

benı bı ksı anlıosa cok sevınıcemsenağlama
Evet böcüğüm taksit alırken iyi gibide öderken korkunç birşey.
Onu ödediğin için ilerki aylardada birşey alamıyorsun.
Gerçi almak içinde başka çaremiz yok. Ama sen büyükleri zaten bitirdin sayılır.
Bundan sonra taksit yapmadanda alırsın kalanları inşallah..
Bu arada zaman çabuk geçiyor dedinde. Çeyiz topiğinin resimli versiyonu taşındıya, ona baştan bakayım dedim; adını hatırlamıyorumda bi üyenin cetvelinde bebek takvimi var. Evlenmişte hamiş bilem kalmış.
Oda bir zamanlar çeyiz gösteriyormuş bize...
cnm taksıt borc olayları benıde bozuo normalınde ama borc olmadan da bısı olmuo bılıosun amaç borc ustune borc yapmamak yanı ödeyemıcegın borcun altına gırmemek..
ben hep hesaplı hareket edıorum burda ne alıcaksam hesabıma uyanı alıorum bır borcum azalmadan dıgerıne gırmıorum kii son zamanlarda sızlerd ebılıosunuz kı hıc bısı almıorum cunku borcumu bıtırmek ıstıorum..
aslında en ıyısı para bırıktırıp öle almak hem daha hesaplı oluo ama zamanında bor yaptık ıste bı kere napalım