2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hoşgeldin pastacımm ben iyiyim çok şükür, düğün 12 aralık a ertelendi hayırlısı olsun, yavaş yavaş hazırlanacaz elimizden geldiğince...sende ne var ne yok bakalım:1hug:

hayırlısı olsun canım. geç olsun güç olmasın demişler. sen üzme tatlı canını a.s.
bizde yavaş yavaş mıbilya bakalım dedik. hazır kdv oranlarıda düştü.
bizde ekimde düşünüyoruz hayırlısı artık

hayırlısı olsun canım. geç olsun güç olmasın demişler. sen üzme tatlı canını a.s.
bizde yavaş yavaş mıbilya bakalım dedik. hazır kdv oranlarıda düştü.
bizde ekimde düşünüyoruz hayırlısı artık

aynı şeyi biz de yapıyoz fırsat bu fırsat...inşallah hepimiz şöyle bütçemize uygun içimize sinecek bişey bulabiliriz.

minilyacım güle güle kullan cnm ...
nehircim ya bana da söylesene tam olarak nereye ekledin,bende pek girmedğim için çeyiz bölümüne bende bakıcam merak ettimm :)))
ben hiç duymadım aslında hani alıpta normal beyaz eşyayı bilyrm da mobilyayı hiç bilmyrm,neyse nişanlım gelsin de bakarz beraber,ben şimdi elektrik süpürgesi alıcam bu ay onlarada ötv indrm geldi mi ..

nehır ben auro cleanmax dusunuyom cok tuzlu:delphin: ama super bişi
ha bıde o kelepcelı kek kalıpları kullanıslı mı ben o kısımdan kekın aktığnı duymustum ben tupperdan alcam plastık kek kalıbından en kullanıslı onlarmış

Yok canım bundan akmıyor. Biliyem kullananlardan.
Tupper mı? Sende mi şundan alıyosun. Plastik deyince bir fena oluyorum.
Ne kadar savunurlarsa savunsunlar. En iyisi teflon kalıpta bence.

Hee evet böcüğüm söylemiştin daha önce. Çok iyi diye bende duydumda o 1000TL'den fazla değilmi yaw.
Ne gerek var kızım o kadar pahalı bir süpürgeye??

nehır ben auro cleanmax dusunuyom cok tuzlu:delphin: ama super bişi
ha bıde o kelepcelı kek kalıpları kullanıslı mı ben o kısımdan kekın aktığnı duymustum ben tupperdan alcam plastık kek kalıbından en kullanıslı onlarmış

cnm senın dedıgın makınayı sordum clenmax spotcuda gördumde 1150 tl dedıydı:)))
al spotcudan ne olcek

minilyacım güle güle kullan cnm ...
nehircim ya bana da söylesene tam olarak nereye ekledin,bende pek girmedğim için çeyiz bölümüne bende bakıcam merak ettimm :)))
ben hiç duymadım aslında hani alıpta normal beyaz eşyayı bilyrm da mobilyayı hiç bilmyrm,neyse nişanlım gelsin de bakarz beraber,ben şimdi elektrik süpürgesi alıcam bu ay onlarada ötv indrm geldi mi ..

tşk ederım cnmcım:)))

spotculara guvenmıyom 10 yıl parca omur boyu kendı garantı kağıdını verıyolar mı pekı
peşın alcam onu ozmn daha bı ucuz olur düşünsene 600 bı süpürge aldın bozuldu 5 yıl sonra bıdaha aldın 800tl aynı şey dıelmı sencede

tupper en sağlıklı plastıklerı uretıyo cnm ya garantılı cok pahalı ındrım olunca alcam bende ben bundan bı tane alırm ama denerım hangısınde ıyı olursa yalnız komşum plastık olandan yaptı hıc leke yok şak dıe cıkıyo kek pasta superdı

Öylede evlendikten sonra almak daha kolay ama. Şimdi zaten yığınla şey alyorsun canım yaa. Bir sürü şey. Ve alacakların daha bitmedi. Yatak odası takmı hal danteller diyosun. Servet zaten onlar.Birde arada o, o kadar pahalı olmasın bence. Gerçi sen onları al öde onu almay hak edersin zaten :)))
Tamam 600 lük almayıverirsin olmamı :)

Minilyam bizde eve düşünüyoruz banyo dolabı. Çok uyguna almışsınız. Hele lavabolular çok pahalı oluyorlar. ıyi günlerde kullanın inşallah.
Ama biz lavabosuz ayrı dolap düşünüyoruz. Rengide beyaz. Alıpta nereye koyuyorsunuz siz bu arada??

nehircim baktım aldıklarına çok güzeller,güle güle kullann canım..bende elektrik süpürgesi fakir alıcam,çünkü bende allerjik astım var,toz torbasıyla falan uğraşamam kesin sulu sistem almam gerekiyor o yzden fair alıcam

koltuk takımımı ve yemek odamı istikbalden aldım monako takımın ismi
resimlerini eklemeye çalışırım
düğünüme daha 6 ay var fakat aldım ben, düğün telaşına karışmasın eşya sıkıntısı diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öylede evlendikten sonra almak daha kolay ama. Şimdi zaten yığınla şey alyorsun canım yaa. Bir sürü şey. Ve alacakların daha bitmedi. Yatak odası takmı hal danteller diyosun. Servet zaten onlar.Birde arada o, o kadar pahalı olmasın bence. Gerçi sen onları al öde onu almay hak edersin zaten :)))

Minilyam bizde eve düşünüyoruz banyo dolabı. Çok uyguna almışsınız. Hele lavabolular çok pahalı oluyorlar. İyi günlerde kullanın inşallah.
Ama biz lavabosuz ayrı dolap düşünüyoruz. Rengide beyaz. Alıpta nereye koyuyorsunuz siz bu arada??

ben evlenene kadr onuda alırım:roflol:

koltuk takımımı ve yemek odamı istikbalden aldım monako takımın ismi
resimlerini eklemeye çalışırım
düğünüme daha 6 ay var fakat aldım ben, düğün telaşına karışmasın eşya sıkıntısı diye.

hayırlı olsun güle güle kullanın,ne yaptınız peki eşylaarı orda mı kaldı,eşyalarda da ötv indr.çok fark yapıyormu normal fiyatlara oranlara...

Minilyam bizde eve düşünüyoruz banyo dolabı. Çok uyguna almışsınız. Hele lavabolular çok pahalı oluyorlar. İyi günlerde kullanın inşallah.

cnm bız hazırana kadar orda kalsın dedık..yanı koctasta suan hazıranda alıcaz..sengözlerimebaksanab

Back
X