Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ya ben oturma odasını aldım ya.hani orta sehpada içinde 2000 e aldım.ama şimdi ötv indirimi geldi pişman oldum.bide beyaz eşyalarımı istedğm kalitede alamadım.pahalı olmaları yüzündenşimdi üzülüyom
ay canım sen yurtdısıymısssın.. kafamçokkarıştı yenı goruyorum kusura bakma a.s.
senın işin bizden zor valla hepsını 1 haftaya sıgdırcaksın yaniihayırlısı olsun canım benım :1hug:
niaşnlınla aynı kafada olduktan sonra teferruata pek takılma derim yerimseniben yada senın netten beyendıklerın varsa nişanlına gonderebılırsen fotoları ona uygunda bakabilir
bu arada sen turkıyeye mı gelın gelıyorsun yoksa nısanlın mı yanına gidicek?
iyi hevincim sen nasılsın bakalım..
beraber atlatarsınız canm ..biraz önceleri nişanlın adaptasyon sorunu çeker,ama sonra o da alışır,benm bildiğim almanyanın yarısı türk zaten dimi :))
hevincim baktım çok güzeller güle güle kullan ama bana tek tek fiyatları ucuz geld,, bende hepsinden aldım elektrkli aletlerin ,bir elektrik süpürgesini almadım,onuda 550 ye alıcam, ama genel olarak ben daha pahalıya aldımm,bide privileg marka alman markası mı canm ben ilk defa duyuyormm..
kızz sen gerçekten çok iyiye almışın,biz burda baya bi pahalıya kakalıyorlar :)) sen kırmızı yapıcan demekk i bende pembe :))))))) pembeye karşı bir takıntım var çokk seviyorumm,bende mutfak dolaplarını krem rengi yaptırcam ama perdesini boyasını halısı pembe düşünyrm,zaten masa örtülerim,mutfak takımlarım hepsini pembe aldım :)))
ladym ya ceyiz bölümünü dolastim biraz fiyatlari görünce sok oldum heleki nevresim takimlari cok pahaliymis gercekten, ev aletleride keza öyle :1ninca: Allah yardimcimiz olsun zor bi dönem ceyiz hazirligi ama bir o kadarda zevkli a.s siparis verdigimde diyorumki kocisime sununla sunu yaparim falan delirdim ya sırnaşık şey
ayy zevklerimiz ayni o zaman desene, mutfaga krem cok yakisiyor aletlerde siyah/gümüs olunca perde ve duvarlar renkli olmak zorunda, kirmizida pembede turkuazda süper durur kesin, pembede güzelmis bak iyi fikir oldu sagol canim :1hug: sen örtüleri falan pembe aldiysan perdeyide o tonlarda al ladym süper olcak o zaman :asigim:
şaşkınsız,Roselin,hevin... canlarım çok tşk ederim a.s. a.s. a.s. benımkınden daha iyileri sizin olsun insallah..![]()
havincim ceyızlerıne baktım.. masallah çok guzeller.. annemde bana almıstı pure torbasından :))
iyi gunlerde kullan canım benım :1hug:
amaninn erkekin sana gelcek dimek yerimseniben
peki almanyadakı yasayacagınız ev için esya almaya basladınız mı yoksa nişanlın geldıkten sonramı bakacaksınız..
birazcık zor alışcak nişanlın.. almanca kurslara gider (yada bılıyordur almanca)
benım ablamda almanyada.. ilk gıttıgınde çok zorlanmıstı sımdı dıl filan ogrendi ehlıyetını aldı.. 5yıl oldu sonucta ogrendi artık heryeri :)) ablam shudurtgartın koyundeler..
(gerci oranın koyu buranın kasabası/ilçesi demek oluyor)
cikmadan hemen cevaplayayim canim hosgeldin öncelikle :1hug:
sagol abbacim begenmene sevindim :asigim:
ay evet kocisim buraya gelcek Allahin izniyle :dance: nisanda dil kursuna kaydini yaptircak mayistada kursa baslicak 2 bucuk ay sürüyormus sonra ekime kadar insallah vizesi cikacak ve beraber döncez evimize buraya, yani artik hasret, özlem beklemek yook :teytey:
evi benim tutmam gerek canim vize icin kira sözlesmesi istiyorlar, esyalarida ben alcam taksitle tabi hepsini konustuk askimla nasil istiyoruz diye cok sükür zevklerimiz ayni bana birakti herseyi :asigim: sonra geldiginde calismaya basladiginda taksitleri ödemeye yardim edicek cok borc icine girmek istemiyorum bak bu ev aletlerin hepsini pesin aldim, sadece mobilyalarimi taksite baglicam oda bir seneligine belki sevmiyorum taksit ödemeyi ben :a015:
ablana cok selamimi söyle canimcim bende stuttgarta yakinim gerci yakin dedigim arabayla 2 saat sırnaşık şey ne güzel uyum saglayabilmis ablan cok sevindim onun adina, insallah bizimde öyle olur, aslinda dil kurslarinin olmasi cok iyi derdini anlatabilse yeter zaten ne diyim hakkimizda hayirlisi bindik bi alamete gidiyoruz kiyamete misali sırnaşık şey ask iste herseyi yapmaya deger Allah hepimizin yardimcisi olsun öptüm canim benim cikiyorum simdilik daha sonra görüsürüzü :1hug:
ay ne cok yazmisim kusuruma bakmayin![]()