2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Şaşkınkız senlen benden başkası kalmamışmı topicte... bende birazdan çıkmak zorundayım.keşke bizim kızların pc leri olsa hep evde.çok iyi arkadaşlar burdakiler

Kızlar ya ben oturma odasını aldım ya.hani orta sehpada içinde 2000 e aldım.ama şimdi ötv indirimi geldi pişman oldum.bide beyaz eşyalarımı istedğm kalitede alamadım.pahalı olmaları yüzünden :( şimdi üzülüyom

canım niye üzülüyorsun ama, bak bizde ötv indiriminden önce aldık eşyalarımızı,moral bozmaya gerek yok güle güle kullanalım eşyalarımızı, vala ben hiç öle ah vah etmem o zaman eşyalarıma karşı hevesim kaçar.nerden bilebilirdikki indirim olacağını amann salla gitsin işimiz var gücümüz var para nasıl olsa gelir üç aşa beş yukarı ,önemli olan sağlık de benim gibi geç be tatlım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

kızlar bencede kafanıza takmayın alınmış alınmıştır her zaman Allah hepsini güle güle kullanmak nasip etsin hepinize :)) bu arada ben geldm siz gitmşnz :((

Iyi aksamlar güzeller nasilsiniz bakalim?
(kimsecikler kalmamis galiba :çok üzgünüm: )

ay canım sen yurtdısıymısssın.. kafamçokkarıştı yenı goruyorum kusura bakma a.s.
senın işin bizden zor valla hepsını 1 haftaya sıgdırcaksın yanii kaydirigubbakcemile4 hayırlısı olsun canım benım :1hug:
niaşnlınla aynı kafada olduktan sonra teferruata pek takılma derim yerimseniben yada senın netten beyendıklerın varsa nişanlına gonderebılırsen fotoları ona uygunda bakabilir
bu arada sen turkıyeye mı gelın gelıyorsun yoksa nısanlın mı yanına gidicek?

Öncelikle aldiklarini güle güle kullan canim a.s.
evet ben almanyadayim nisanlim istanbulda, cok zor böyle valla ama nerdeyse 4 bucuk sene olcak birlikteligimiz alistim galiba bu hasrete :a015:
cok zor olcak dogru söylüyorsun bir hafta icinde gelinlik, kinalik, bindalli vs hepsini secmem gerekicek, davetiyeleri askima eltimlere falan dedim tarzimi biliyorsunuz ona göre ayarlarsiniz diye. :ecrin_bebek:
Nisanlim yanima gelicek canim, öyle karar verdik, aslinda ben trye gelin gidicektim ama annemi burda yalniz birakamazdim nisanlimi zor ikna edebildim bakalim hayirlisi insallah uyum saglayabilir buraya zor günler bekliyor bizi :a015:

iyi hevincim sen nasılsın bakalım..
beraber atlatarsınız canm ..biraz önceleri nişanlın adaptasyon sorunu çeker,ama sonra o da alışır,benm bildiğim almanyanın yarısı türk zaten dimi :))

iyi hevincim sen nasılsın bakalım..
beraber atlatarsınız canm ..biraz önceleri nişanlın adaptasyon sorunu çeker,ama sonra o da alışır,benm bildiğim almanyanın yarısı türk zaten dimi :))

iyiyim canim herzamanki gibi, evet ya bisürü türk var masallah heryerdeyiz :teytey:
biraz ceyiz alisverisi yaptim internetten, toplam 500 civari tuttu yaklasik 1000tl yani :1no2: cokmu aldim yine ya uff :1ninca:
bi baksana sende ladycim bakalim begenicekmisin linki
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...miz-resimli-sadece-res304m-yorum-yok-144.html

hevincim baktım çok güzeller güle güle kullan ama bana tek tek fiyatları ucuz geld,, bende hepsinden aldım elektrkli aletlerin ,bir elektrik süpürgesini almadım,onuda 550 ye alıcam, ama genel olarak ben daha pahalıya aldımm,bide privileg marka alman markası mı canm ben ilk defa duyuyormm..

hevincim baktım çok güzeller güle güle kullan ama bana tek tek fiyatları ucuz geld,, bende hepsinden aldım elektrkli aletlerin ,bir elektrik süpürgesini almadım,onuda 550 ye alıcam, ama genel olarak ben daha pahalıya aldımm,bide privileg marka alman markası mı canm ben ilk defa duyuyormm..

sagol canim benim :1hug:
aa bende diyorumki bunlar hala pahali, siparisi verdikten sonra dedim naptin kizim bu kadar para verilirmi diye :uhm: ama türkiyede bu tür aletlerin daha pahali oldugunu duymustum canim,
privileg alman markasi evet en iyilerden biri ayni philips, tefal, siemens gibi a.s bide ben mutfak aletlerini aslinda hepsini kirmizi alcaktim herkes alma dedi modasi gecer falan filan sonra bunlari aldim birde mutfagimi krem rengi almak istiyorum uyuyor bunlarda ona, perdelerdede kirmizi efektler falan olcak tam hayalimdeki mutfak :sm_cool:

kızz sen gerçekten çok iyiye almışın,biz burda baya bi pahalıya kakalıyorlar :)) sen kırmızı yapıcan demekk i bende pembe :))))))) pembeye karşı bir takıntım var çokk seviyorumm,bende mutfak dolaplarını krem rengi yaptırcam ama perdesini boyasını halısı pembe düşünyrm,zaten masa örtülerim,mutfak takımlarım hepsini pembe aldım :)))

kızz sen gerçekten çok iyiye almışın,biz burda baya bi pahalıya kakalıyorlar :)) sen kırmızı yapıcan demekk i bende pembe :))))))) pembeye karşı bir takıntım var çokk seviyorumm,bende mutfak dolaplarını krem rengi yaptırcam ama perdesini boyasını halısı pembe düşünyrm,zaten masa örtülerim,mutfak takımlarım hepsini pembe aldım :)))

ladym ya ceyiz bölümünü dolastim biraz fiyatlari görünce sok oldum heleki nevresim takimlari cok pahaliymis gercekten, ev aletleride keza öyle :1ninca: Allah yardimcimiz olsun zor bi dönem ceyiz hazirligi ama bir o kadarda zevkli a.s siparis verdigimde diyorumki kocisime sununla sunu yaparim falan delirdim ya sırnaşık şey

ayy zevklerimiz ayni o zaman desene, mutfaga krem cok yakisiyor aletlerde siyah/gümüs olunca perde ve duvarlar renkli olmak zorunda, kirmizida pembede turkuazda süper durur kesin, pembede güzelmis bak iyi fikir oldu sagol canim :1hug: sen örtüleri falan pembe aldiysan perdeyide o tonlarda al ladym süper olcak o zaman :asigim:

şaşkınsız,Roselin,hevin... canlarım çok tşk ederim a.s. a.s. a.s. benımkınden daha iyileri sizin olsun insallah.. :nazar:
havincim ceyızlerıne baktım.. masallah çok guzeller.. annemde bana almıstı pure torbasından :))
iyi gunlerde kullan canım benım :1hug:
amaninn erkekin sana gelcek dimek yerimseniben
peki almanyadakı yasayacagınız ev için esya almaya basladınız mı yoksa nişanlın geldıkten sonramı bakacaksınız..
birazcık zor alışcak nişanlın.. almanca kurslara gider (yada bılıyordur almanca)
benım ablamda almanyada.. ilk gıttıgınde çok zorlanmıstı sımdı dıl filan ogrendi ehlıyetını aldı.. 5yıl oldu sonucta ogrendi artık heryeri :)) ablam shudurtgartın koyundeler..
(gerci oranın koyu buranın kasabası/ilçesi demek oluyor)

Ladym ben cikiyorum canim, asagida abbacigimi görüyorum sohbet edemedik onunla malesef :çok üzgünüm:
yarin artik insallah Kavak Yelleri basliyor ben kactim iyi geceler canlarim :1hug:

ladym ya ceyiz bölümünü dolastim biraz fiyatlari görünce sok oldum heleki nevresim takimlari cok pahaliymis gercekten, ev aletleride keza öyle :1ninca: Allah yardimcimiz olsun zor bi dönem ceyiz hazirligi ama bir o kadarda zevkli a.s siparis verdigimde diyorumki kocisime sununla sunu yaparim falan delirdim ya sırnaşık şey

ayy zevklerimiz ayni o zaman desene, mutfaga krem cok yakisiyor aletlerde siyah/gümüs olunca perde ve duvarlar renkli olmak zorunda, kirmizida pembede turkuazda süper durur kesin, pembede güzelmis bak iyi fikir oldu sagol canim :1hug: sen örtüleri falan pembe aldiysan perdeyide o tonlarda al ladym süper olcak o zaman :asigim:

evet canım ya ama ben bazen düşünyrm da perdeyide krem rengi mi alsam,çünkü aynı tonda pembe tutturmam zor olur aldığım örtülerle,hepsinin rengi ayrı pembe kaydirigubbakcemile3 hem başka mesela o dediğin renklerde kullansak arada hem değişklik olur,hemde krem rengi hepsiylede uyar,ayy ben var ya inanılmaz kararısızmdır delikafadulden

tamam canm yarın görüşürz..iyi geceler...

sağol canım benım ,benı dusundun için :utangac: a.s. olsun kuzucum.. :1hug: iyi seyırler dilerim.. bende bi baba ocagı bii melekler korusun kanal gezıom :))
yarına goruszz insallah.. opuyorumm hepicinizii.. Şeniz

şaşkınsız,Roselin,hevin... canlarım çok tşk ederim a.s. a.s. a.s. benımkınden daha iyileri sizin olsun insallah.. :nazar:
havincim ceyızlerıne baktım.. masallah çok guzeller.. annemde bana almıstı pure torbasından :))
iyi gunlerde kullan canım benım :1hug:
amaninn erkekin sana gelcek dimek yerimseniben
peki almanyadakı yasayacagınız ev için esya almaya basladınız mı yoksa nişanlın geldıkten sonramı bakacaksınız..
birazcık zor alışcak nişanlın.. almanca kurslara gider (yada bılıyordur almanca)
benım ablamda almanyada.. ilk gıttıgınde çok zorlanmıstı sımdı dıl filan ogrendi ehlıyetını aldı.. 5yıl oldu sonucta ogrendi artık heryeri :)) ablam shudurtgartın koyundeler..
(gerci oranın koyu buranın kasabası/ilçesi demek oluyor)

cikmadan hemen cevaplayayim canim hosgeldin öncelikle :1hug:
sagol abbacim begenmene sevindim :asigim:
ay evet kocisim buraya gelcek Allahin izniyle :dance: nisanda dil kursuna kaydini yaptircak mayistada kursa baslicak 2 bucuk ay sürüyormus sonra ekime kadar insallah vizesi cikacak ve beraber döncez evimize buraya, yani artik hasret, özlem beklemek yook :teytey:
evi benim tutmam gerek canim vize icin kira sözlesmesi istiyorlar, esyalarida ben alcam taksitle tabi hepsini konustuk askimla nasil istiyoruz diye cok sükür zevklerimiz ayni bana birakti herseyi :asigim: sonra geldiginde calismaya basladiginda taksitleri ödemeye yardim edicek cok borc icine girmek istemiyorum bak bu ev aletlerin hepsini pesin aldim, sadece mobilyalarimi taksite baglicam oda bir seneligine belki sevmiyorum taksit ödemeyi ben :a015:
ablana cok selamimi söyle canimcim bende stuttgarta yakinim gerci yakin dedigim arabayla 2 saat sırnaşık şey ne güzel uyum saglayabilmis ablan cok sevindim onun adina, insallah bizimde öyle olur, aslinda dil kurslarinin olmasi cok iyi derdini anlatabilse yeter zaten ne diyim hakkimizda hayirlisi bindik bi alamete gidiyoruz kiyamete misali sırnaşık şey ask iste herseyi yapmaya deger Allah hepimizin yardimcisi olsun öptüm canim benim cikiyorum simdilik daha sonra görüsürüzü :1hug:

ay ne cok yazmisim kusuruma bakmayin :utangac:

cikmadan hemen cevaplayayim canim hosgeldin öncelikle :1hug:
sagol abbacim begenmene sevindim :asigim:
ay evet kocisim buraya gelcek Allahin izniyle :dance: nisanda dil kursuna kaydini yaptircak mayistada kursa baslicak 2 bucuk ay sürüyormus sonra ekime kadar insallah vizesi cikacak ve beraber döncez evimize buraya, yani artik hasret, özlem beklemek yook :teytey:
evi benim tutmam gerek canim vize icin kira sözlesmesi istiyorlar, esyalarida ben alcam taksitle tabi hepsini konustuk askimla nasil istiyoruz diye cok sükür zevklerimiz ayni bana birakti herseyi :asigim: sonra geldiginde calismaya basladiginda taksitleri ödemeye yardim edicek cok borc icine girmek istemiyorum bak bu ev aletlerin hepsini pesin aldim, sadece mobilyalarimi taksite baglicam oda bir seneligine belki sevmiyorum taksit ödemeyi ben :a015:
ablana cok selamimi söyle canimcim bende stuttgarta yakinim gerci yakin dedigim arabayla 2 saat sırnaşık şey ne güzel uyum saglayabilmis ablan cok sevindim onun adina, insallah bizimde öyle olur, aslinda dil kurslarinin olmasi cok iyi derdini anlatabilse yeter zaten ne diyim hakkimizda hayirlisi bindik bi alamete gidiyoruz kiyamete misali sırnaşık şey ask iste herseyi yapmaya deger Allah hepimizin yardimcisi olsun öptüm canim benim cikiyorum simdilik daha sonra görüsürüzü :1hug:

ay ne cok yazmisim kusuruma bakmayin :utangac:

ayy canım benımm yaa sımdılık butun yuk sende gibi gozuksede , ilerde aşkında senı bu yukten kurtaracak insalah.. dil ogrensın mutlaka (zaten gereklide) ablam burda (turkıyede) 8ay kursa gitti ama ... almanyaya bi gitti sadece gramer olarak ogrenmısım ben yaa dedi.. almanyadada gitti 1yıl kadar tabıkı almanyada herkes yabancı turkce konuscak insan yok:)) ogrendi bölece..
sözlüyü gectı ama yazılıda kalmıstı :)) onuda ek gittigi kursta telafi etti..
bu dil ona en çokta evde yalnızken lazım olacak.. yada bi doktora gittignde vs.. (sen daha iyi bılırsın gerci)
tmm tatlım selamını iletirim ablama :ecrin_bebek: uzaklık işte burda koyuyor insana :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ablam dugunume gelemıcek bu cumleleri yazarken bile gozlerımden yaslar suzuluyor... senağlama senağlama
ev aldılar ,bankadan kredi çektiler .. drumları yok yanı TRye gelmeye senağlama senağlama
uzaklık bakımından boyle zor işte...
insallah sevdıklerınız dugunuzu gorurler .. a.s.

iyi aksamlar sonbahar gelinleri kimsecikler yok galiba :uhm:

abbacim canim benim cok haklisin, gercekten cok önemli dil bilmesi dedigin gibi doktoru var alisverisi var, birde ben sabahtan aksama kadar calisiyorum herzaman onunla beraber gidemeyecegim icin kendi ayaklarinin üstünde olabilmesi lazim ama bunlari uzun uzun konustuk biz iste tek sorun kurs onu kazanirsa vizeyi alabiliyoruz insallah, 14 nisanda kayit yapcak mayistada baslicak Allahin izniyle simdiden heycan sardi beni askim nasil ögrenceksin cok zor olcak diyorum olsun bebegim sonunda sana kavusmak var sen takma kafana diyip beni avutuyor :asigim:

ah güzelim benim ya cok üzüldüm ablanin gelememesine ama saglik olsun yeterki durumlari düzelsin öyle degilmi canim :1hug:

bu arada sendemi erken nikah yapanlardansin canim nisanli nikahli kervanindan yani :dance:

Roselincim cok sagol canim, saglikli mutlu huzurlu günlerde kullanmayi nasip etsin rabbim hepimize, catal kasik bicak takiminin siparisini durdurdum ama baska begendim onu alcam gerci bu cok hesapliydi 101 parcaydi hemde ama olsun :utangac:

evet sonunda ekleyebiliyorum mobilyalarımın resmini :-)

koltuğumun arka kısmındaki kumaşı farklı ama...resimdeki gibi..

buda yemek odam :-)

boyutu biraz küçük olmuş ama idare edin artık benden bukadar :-)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X