- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk kızlar..ya bişey sorcam bu mobilya ötv kdv indrmi daha yeni gelmş,5.paketmiş..ne zaman yürürlüğe gidri,girdiyse ne zamana kadar,merak ediyrm,benm bildiğim ilk beyaz eşya paketi,17 haziranda biticek,nişanlımlada konuştm gelince bizde eşyları hazirana kadar alıcaz,zaten geliyor 1 ay daha sürüyr indrm,bide bellona istkbal sitelerinde bakıyrm, hiç böyle kdv ötv den falan bahsedilmiyor..
Şaşkınkız hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallah
teşekkür ederim çok saolhihoyyyt
iyi gunlerde kullan hemsomresmın ustune tıklayınca buyuyor
![]()
ooo şaşkınkız gelmiş hoşgeldinnna.s.
ladycim bildiğim kadarıyla mobilya indirimi başladı ama emin değilim...pek çok firma yavaş yavaş fiyatlara yansıtmaya başlamış çünkü...ben de yatak odası içi 1-2 mağaza araştırdım ama son kararı nişanlımla birlikte yerinde inceleyip verecesa.s
hmm anladm canm bizde nişanlım gitmeden önce gitmiştik bellonayla istikbale,ama biz gardropu marangoza yaptırmaya karar verdik,L tipi yaptrıcm,daha kullanışlı,içinin raflarını falan da kendim çizicem hep,gardırop hariç diğerlerini işte komidini,tuvalet masasını,bazasını falan,bellonadan alıcamm,renklerini uydurcam tabii,gardropla diğerlerinin,marangoz halledick onu..koltuk takımlarıda kafamızda belli inşş.şu zen koltuk takımını beğendirirm nişanlıma :)) öyle bakalımm...
oh canım ne güsel Allah işinizi rast getirsin...ben de başlangıçta yatak odası mobilyalarını parça parça almayı düşündüm ama bütçeme uygun 1-2 takım gördüm eğer içimize sinerse takım halinde alacam inşalla..bi de yemek odası düşünmüyorum nasıl bi eve kiracı çıkacağımız belli değil...masa sandalye alcam sadece o da mecbur:roflol: koltuk takımını da hiç düşünmedim henüz
anladım canm,bende yemek odası alıcam ama konsol mu duvar üntsimi alsam karar veremedm,duvar ünt,eskiden istyrdum ama gittikçe soğumaya başladım,bu arada şimdi int.te okudum bugünden itibaren kdv ötv indrmi mobilya sektörünüde gelimş,30 hazirana kadar sürecekmiş..herkesin haberi olsun...