2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Minilyacım otel güzelmiş.fiyatıda uygunsa yaşadın inş.ben de arıyorum ama keseye uygun bulamadım.bide yol parası var.bilmem nası olcek ?belkide gidemicez

Minilyacım otel güzelmiş.fiyatıda uygunsa yaşadın inş.ben de arıyorum ama keseye uygun bulamadım.bide yol parası var.bilmem nası olcek ?belkide gidemicez

temmuz fıyatlar cok yuksek oluo cnm ama suan erken rezervasyon ındırımı var eger arastırabılırsen uygun otel bulabılırsın cnm bence gıtmenı tavsıye ederım cunku balayı cok başka aslında bende bazen dıorum ya balayına cıkmasak bı eksıgımızı kapatsak dıe ama ee bı daha kı seneye cıkmıs olsak balayı gıbı olmıcak o yuzden gıtmelıyım dıorum hem ekım ayı bızım dönem cok uygun fıyatlar artı suan buldugum hotel cok cok uygun normalde voyage ı ıstıordum gercı voyage sorgun da fazla yuksek fıyat deıl ama daha uygununu buldum ve ıcımede sındı...
sanırım 6 nısana kadarda rezervasyon yaptırcaz buyuk ıhtımalle..hihoyyyt
sende arastır belkı uygun bı otel bulabılırsın hıc olmadı bı butuık hotel bıle sızın ıcın ıyı olur bu arada dıdım caprıse hotele bı baksana cnm orasının fıyatı uygun dıolar ama bı bak ıstersen

minilya gerçekten çok güzel bi yere benziyor,şu balayı paketleride pek bi hoşuma gidiyor :)))) özellikle onlara bakıyorummm :)))) kızlar bende bi otel buldum nişanlımda beğenrse oraya gidicez inşş.. :))

evet benımde cok hosuma gıdıor cnm ay ıns askımda begenırde su otelı rezervasyon yaptırırız gercekten otelın fıyatı cok uygun :))
cnm senın begendıgın otel hangısı?

temmuz fıyatlar cok yuksek oluo cnm ama suan erken rezervasyon ındırımı var eger arastırabılırsen uygun otel bulabılırsın cnm bence gıtmenı tavsıye ederım cunku balayı cok başka aslında bende bazen dıorum ya balayına cıkmasak bı eksıgımızı kapatsak dıe ama ee bı daha kı seneye cıkmıs olsak balayı gıbı olmıcak o yuzden gıtmelıyım dıorum hem ekım ayı bızım dönem cok uygun fıyatlar artı suan buldugum hotel cok cok uygun normalde voyage ı ıstıordum gercı voyage sorgun da fazla yuksek fıyat deıl ama daha uygununu buldum ve ıcımede sındı...
sanırım 6 nısana kadarda rezervasyon yaptırcaz buyuk ıhtımalle..hihoyyyt
sende arastır belkı uygun bı otel bulabılırsın hıc olmadı bı butuık hotel bıle sızın ıcın ıyı olur bu arada dıdım caprıse hotele bı baksana cnm orasının fıyatı uygun dıolar ama bı bak ıstersen

Tamam canımcm araştırıyorum şimdik Şeniz

ben yıllar önce çeşme altınyunusa gitmiştim işyeri turuyla ve bayılmıştım....hem denize de yakındı..eğer önümüzdeki yaz nişanlımla geç balayı yapabilirsek öncelikle oraya gitmek istiyorum...sizlere de tavsiye ederim...yalnız malum çeşme biraz rüzgarlı oluyo öyle çok sıcak bi hava olmuyoa.s

Minilyacım baktım ama fiyat bulamadım.birde bayan erkek ayrı imiş.ben eşimden ayrı havuza girmek zorunda kalırsam anlamı olmaz tek başıma

roselın mandalın aldı ama oda ankarada cnm son care ona sıparıs etcem ama ıst gorenler var onlarda anadolu yakasında off off:delphin:

ben yıllar önce çeşme altınyunusa gitmiştim işyeri turuyla ve bayılmıştım....hem denize de yakındı..eğer önümüzdeki yaz nişanlımla geç balayı yapabilirsek öncelikle oraya gitmek istiyorum...sizlere de tavsiye ederim...yalnız malum çeşme biraz rüzgarlı oluyo öyle çok sıcak bi hava olmuyoa.s

ayy ıns cnm ıstedıgın gıbı olur hersey..
cnmcım ben aslında ıkıncı tatılımızde askımla kusadasına gıtmeyı ıstıorum:))
askımda aslında cok gezmeyı seven bırı o yuzden işten vakıt buldugumuz her fırsatta gıdıp gezıcez canakkale kusadası erdek assos dıdım cesme ızmır vee kastamonu trabzon sumele manastırı...
tabı paramız olursa :(
ama erdek bursa balıkesır canakkaleye gıdıcegımız kesın bı de kastamonuya gıdıcemız kesın cunku abım bursa da oturuo enıstem canakkalede halam balıkesır bandırmada zaten nısanlım kastamonulu oraya kesın goturur benı onun dısındakı yerler kısmet dıyelım

anladım cnm o zaman baska yerlere bak aslında cok uygun oteller var cok luks olması gerekıomu ya aslında kotu olmıcak ama cokta luks olmıcak orta bı otel mesela bızımkısı gıbı ıstersen bende arastırım cnm benım otelıme baksana hotel la mere o cok uygun aslında:))

Yok minilyacım çok lüks olması gerekmiyo.senin otele baktım ama fiyatını bulamadım temmuz ayı

Kimse yok.ne kadar ıssız :( aybuer ders çalışması gerekti sınavları var.huffffff.nehir de uğramaz oldu

evet benımde cok hosuma gıdıor cnm ay ıns askımda begenırde su otelı rezervasyon yaptırırız gercekten otelın fıyatı cok uygun :))
cnm senın begendıgın otel hangısı?

günaydın kızlar,bugün dükkanı ben açtımm hihoyyyt canm kıbrıs acapulco resort resim ekleyebilrsem eklerim süper görünyr,bide kaya artemis var yine kıbrıs ta o da çok güzel ama şehre uzak,ilk söylediğim merkezede yakın..bide dün akşan konuştuk nişanlımla kesin almaya karar verdk allah izin verirse 30 hazirana kadar ötv kdv indr.yararlanmak için mobilyalarımızı alıcaz kaydirigubbakcemile2

gunaydın dasılvadıdo lady cnm
nasılsınız
ladycım sımdıden hayrlı olsun ne renk ne ton hangı marka var mı kafanda bişiler

böcüküm hoşgeldin bacım:1hug: valla ben iyiyim ama uykusuzum biras daha afyonum patlamadı...onun dışında bi sorun yok çok şükür...
sende ne var ne yok bakim

böcüküm hoşgeldin bacım:1hug: valla ben iyiyim ama uykusuzum biras daha afyonum patlamadı...onun dışında bi sorun yok çok şükür...
sende ne var ne yok bakim

bende nolsun bacım yenı saate alışmaya calısıyom sorun şukı ben kapı acık olsa dahı bırı gırse hısseder uyanır tıplerdenım-tatlicadiarzu- oyuzden gece her saat uyanım mirmirmirmir uykum yok ama ıyı bı dınlenmek ıstıyorum

Back
X