Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minilyacım otel güzelmiş.fiyatıda uygunsa yaşadın inş.ben de arıyorum ama keseye uygun bulamadım.bide yol parası var.bilmem nası olcek ?belkide gidemicez
minilya gerçekten çok güzel bi yere benziyor,şu balayı paketleride pek bi hoşuma gidiyor :)))) özellikle onlara bakıyorummm :)))) kızlar bende bi otel buldum nişanlımda beğenrse oraya gidicez inşş.. :))
temmuz fıyatlar cok yuksek oluo cnm ama suan erken rezervasyon ındırımı var eger arastırabılırsen uygun otel bulabılırsın cnm bence gıtmenı tavsıye ederım cunku balayı cok başka aslında bende bazen dıorum ya balayına cıkmasak bı eksıgımızı kapatsak dıe ama ee bı daha kı seneye cıkmıs olsak balayı gıbı olmıcak o yuzden gıtmelıyım dıorum hem ekım ayı bızım dönem cok uygun fıyatlar artı suan buldugum hotel cok cok uygun normalde voyage ı ıstıordum gercı voyage sorgun da fazla yuksek fıyat deıl ama daha uygununu buldum ve ıcımede sındı...
sanırım 6 nısana kadarda rezervasyon yaptırcaz buyuk ıhtımalle..hihoyyyt
sende arastır belkı uygun bı otel bulabılırsın hıc olmadı bı butuık hotel bıle sızın ıcın ıyı olur bu arada dıdım caprıse hotele bı baksana cnm orasının fıyatı uygun dıolar ama bı bak ıstersen
lady saol cnmınş gorrusun yaa cok sevdım
ben yıllar önce çeşme altınyunusa gitmiştim işyeri turuyla ve bayılmıştım....hem denize de yakındı..eğer önümüzdeki yaz nişanlımla geç balayı yapabilirsek öncelikle oraya gitmek istiyorum...sizlere de tavsiye ederim...yalnız malum çeşme biraz rüzgarlı oluyo öyle çok sıcak bi hava olmuyoa.s
evet benımde cok hosuma gıdıor cnm ay ıns askımda begenırde su otelı rezervasyon yaptırırız gercekten otelın fıyatı cok uygun :))
cnm senın begendıgın otel hangısı?
böcüküm hoşgeldin bacım:1hug: valla ben iyiyim ama uykusuzum biras daha afyonum patlamadı...onun dışında bi sorun yok çok şükür...
sende ne var ne yok bakim