2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

mart avansını bıle almadık daha yanı şöle marrtın 20sınde alcamız paramızı almadık daha:delphin: kesıntılerı maaslarımızn yarıya düştuğunu ssk paramı saymıom onları 5 aydr almıyok

mart avansını bıle almadık daha yanı şöle marrtın 20sınde alcamız paramızı almadık daha:delphin: kesıntılerı maaslarımızn yarıya düştuğunu ssk paramı saymıom onları 5 aydr almıyok

böcüğüm Allah yardımcınız olsun kuzum:1hug: inşallah bi an önce alırsınız paralarınızı, offf çok zor işler bunlar yaaa:delphin:

dasilvadidocm h.geldin cnm,valla ne oldu ben anlamıyorum hepiniz hasta oldunuz :((
dirimcim cep tel.yasak 15 aylık lar gerçi kullanıyrlarmış ama,kısa dönemler hiç kullanmıyorlarmış,ankesörlü tel.dan hergün 2-3 kere arıyor rahat rahat konuşuyoruz,çok şükür gittiği günden beri bir kere bile aramamazlık yapmadı,o açıdan çok rahattık,birazda gidiceği yere bağlı bu durumlar...

Kızlar tatlişkolar nassınız diye sormaycam zaten ortada durum.tez zamanda hastalara şifa dertlilere deva diliyorum allah'tan bu mübarak cuma gününde
Böcüğüm inş işleriniz bir anda bereketle açılıverir de böyle yetişemezsiniz çalışmaktan
Lady üzülme canım.benim nişanlımda çok çok doğuda yaptı askerliğini.kısa dönemdi.usta birliğine geçince d rahatça aradı ama bazen bikaç gün arayamadı

roselinim hoşgeldin canım...:1hug:
daha önce de dedim, nazar var üstümüzde gaiba kız topik hastalıktan kırılıyo:çok üzgünüm: böcüğün de keyfi yok haliyle,
inşallah ferahlığa çıkarız hepimiz bi an önce ne diyim...

evet kızlar şu havalar bi düzelsin de hastalklardan kurtulalım..
sağol roselincim evet ilk acemilik daha zordu,neyse ki şimdi daha iyi,43 günümüz kaldı :))

kızlar ben geldim

geçmiş olsun hepinize,böcük inş. düzelir cnm yaa sizi işler...

ders çalışıyorm kaç gündür ama hala hazır diilim sınava bu hafta çok hızlı geçti...

hepınızı öpuyom en gzel yerlerınızden:jeyyar:

saolun var olun anam yarın para alıyok cok şükür işler duzelse azcık patronum evkur borcumu oduycekmış:jeyyar: ınş duzelır

aybuer sen napan ev gızı
roselın sen nerdesın ya
nehır yok mınılya lady yok dasılvadıdo yok hepsı çürük gelın bunların cnm

sorma böcükm sorma ders çalışmaya çalışıyoum ahh bi de tam çalışabilsem ...

3 gün yoksun demek işleriniz açılınca bol mesai yapar fazlasıyla alırsın inş. paranı.

mesaı mı 3 yıldr yaptıklarımızı almadıkkı cnm sımdıde alcz
ben gdııyommm by:(

Aybuer Allah yardımcınız olsun canım.inşallah kolayca geçersin bütün derslerinden

Böcük çürük gelin haaaa :oklava: dur sennnnnn hele bi dön bakem üç gün sonra...

roselincim sağol canım inşallah.tevekkülümü tam yapmadım ama Allah yardımcım olur inşallah...

günaydın kızlar.
ayy bu aralar kafayı yemek üzereyim :bbo: iş güç yoruldum. eve kendimi zor atıyorum artık. senağlama
uyumak istiyorum senağlama

Aybuer canım Allah kolaylık ve başarı nasip etsin gülüm sınavlarında.Amin

gunaydın ben geldım ama gıdıyom khvaltı ettık komşuda sımdık eve gıdıyom temıslık yapılcak 2 gundr du yok kokcaz valla:roflol:

Back
X