Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya seher iğrenç bi duygu zaten patronum sağolsun her esmi tatilde çalıştırırkıı dedım dıdem nerde sende geldın cok sukur napıon tatıl gunu calsmk nası bı duygu((
hosbuldum tatlim Allah kolaylik versin, bayram günü calisan herkese insallah :Saruboceq:
biseymi oldu canim yoksa calismak zorunda oldugun icin mi cok iyi degilsin? fisfisfis
ya canım hem ondan hem de nişanlımla azcık limoniyiz ama düzelir inşallah
Herkese merhabalar !
Bendeniz de 2009 Sonbaharda evleneceklerdenim. 3 Ekim yani.
Ramazan'ın yaz sonunu gasp etmesi hiç hoş olmadı![]()
Herkese merhabalar !
Bendeniz de 2009 Sonbaharda evleneceklerdenim. 3 Ekim yani.
Ramazan'ın yaz sonunu gasp etmesi hiç hoş olmadı![]()
ya seher iğrenç bi duygu zaten patronum sağolsun her esmi tatilde çalıştırırklava:
hosbuldum tatlim Allah kolaylik versin, bayram günü calisan herkese insallah :Saruboceq:
biseymi oldu canim yoksa calismak zorunda oldugun icin mi cok iyi degilsin? fisfisfis
ya canım hem ondan hem de nişanlımla azcık limoniyiz ama düzelir inşallah
aaaaaaa kıı ne oldu yıne aranız lımonii anlat bakem?:1shok:
ya seher iğrenç bi duygu zaten patronum sağolsun her esmi tatilde çalıştırırklava:
aaaaaaa kıı ne oldu yıne aranız lımonii anlat bakem?:1shok:
ya yine düğün tarihi muhabbetinden çok kötü bozuşacaz galiba ama dur bakalım...inşallah olmazklava:
ya yine düğün tarihi muhabbetinden çok kötü bozuşacaz galiba ama dur bakalım...inşallah olmazklava:
valla bu seferde tarıhı ertelerse benden sana izin bağır çağır erteletme sakın...
valla bu seferde tarıhı ertelerse benden sana izin bağır çağır erteletme sakın...
yani canım bn de aynı şeyi yapacam emin olabilirsinklava: saçını başını yolacam bağırıp çağıracam cadı gelün olcamkaydirigubbakcemile3
yani canım bn de aynı şeyi yapacam emin olabilirsinklava: saçını başını yolacam bağırıp çağıracam cadı gelün olcamkaydirigubbakcemile3
tatlım benim çok sinir bozucu bi durum
bizimde önce mayıs dedier nişan sonra haziran 6 dendi akşamda temmuza ertlendi .deidm bi daha ertlemeye kalkarsanız ben yokum başkasıyla nişanlanırsın artıkklava: hani ortada bişi de yok yani ertelenecek kötükedihüso
tatlım benim çok sinir bozucu bi durum
bizimde önce mayıs dedier nişan sonra haziran 6 dendi akşamda temmuza ertlendi .deidm bi daha ertlemeye kalkarsanız ben yokum başkasıyla nişanlanırsın artıkklava: hani ortada bişi de yok yani ertelenecek kötükedihüso
canım bizim olayımız da tamamen beyfendinin kuruntuları...yoksa ertelenmesi için hiçbi sebep yok..ama hayırlsıyla atlatacaz inşallah bu dönemi...ben zaten haberdar ederim sizi gelişmelerdena.s
benim mesaim nihayet bitiyo kızlar hepinizi öpüyorum
yarın görüşmek üzere
yakşamlaarrrrrrr![]()
canım bizim olayımız da tamamen beyfendinin kuruntuları...yoksa ertelenmesi için hiçbi sebep yok..ama hayırlsıyla atlatacaz inşallah bu dönemi...ben zaten haberdar ederim sizi gelişmelerdena.s
benim mesaim nihayet bitiyo kızlar hepinizi öpüyorum
yarın görüşmek üzere
yakşamlaarrrrrrr![]()
iyi akşamlar canım
Selam kızlar napaysınız bakam.
Yoksam sizdemi benim gibi çalışıyorsunuz.
Siz deyince doğru dedimya bugün resmi tatil:roflol:
Kaç gündür dükkanda net yoktu. Modemin ayarları silinmişmiş. Nereye yazdıklarınıda unutmuşlar, neyse bugün hallettik. Artık buradayım. Geçmişi sonra okuyabilirim şimdi pek müsait değilim.
Bizden başka çalışan varmı acep??
Aynen pastam aynen. Bayran seyran dinlemiyor bu dükkan.
Bu arada yeni arkadaş kişisi ramazan için gasp mı demiş. Yok artık...