kızlar günaydınlar...
bende ço güzel bi h.sonu geçirdimm,cmtsi arkadaşımın yanına gittim bostancıya..evde oturduk biraaz ark.larımız geldi,sonra onlar gittiler,bizde dışarı çıktık,bostancı çarşıda kokoreç yedik,üniversite zamanlarında da çok yerdik :)) sonra lunapark vardı yolumuzun üstünde trene bindik,çarpışan arabalara..ark.ımın sözlüsüde askerde onun ki uzun dönem çıktı ama ne yazık ki:1closedeyes: neyse baya eğlendik saat 10.00 da eve geldik profiterol almıştk onları yediik,saat gece 3 te yattık..cmtsi günü pazar bakarız diye gelinlikçilere bakmadık,sabah saat 11 de kalktık kadıköy e gittik k.altı yaptık..şükrüsaraçoğlu stadının ordan geçtik,ben başladım ağlamaya,tutamıyrm kendimi,arkadaşım bak az kaldı diye teselli etti beni sonra sustum:asigim: benm aşkım fanatik fenerbahçelidir de..:1rolleyes: k.altıdan sonra gelinlikçilere gittik ama kapalıydı hepsi..sonra ben eve döndüm saat dün öğlen 3 te eve geldim,akşama k.validemler gelicekti,süslendm püslendim hazırlık yaptık annemle,akşam k.validem,k.pederim,görümcem geldi..çok güzel bi akşamdı..ama geldiler, hep aşkımı aradı gözlerimm..senağlama
bugün şafak 19 :teytey: